Fata lui tati
Raspunsuri - Pagina 7
cris-cris spune:
"Si uite asa se intampla de fiecare data...vine omul si isi descarca sufletul pe forum, intr-un mod in care nu are curajul sa o faca in alta parte pentru ca in sufletul sau stie ca ceea ce face sau simte nu se inscrie chiar in normele deplin acceptate de comportament si ce primeste? In loc de suport si intelegere primeste sfaturi virtuoase si judecati de valoare.
Trebuie sa intelegem ca nu suntem toti modele de virtute si moralitate. Asta este...hai sa incercam sa ajutam daca ni se cere sfatul, fara sa scoatem in fata cat suntem noi de perfecti."
MULTUMESC, irinai- aviz celor care se simt........
Liliana82 spune:
Cris e greu intradevar sa cresti 2 copii dintre care unul mai seamana si izbitor de mult cu fosta sotie. Poate in sinea ta ti-e frica ca daca va veni si ea in familia voastra atunci ea fetita ar fi mai iubita de sotul tau decat esti tu si copilul tau acum... Eu nu cred ca esti egoista si cred ca esti putin geloasa . Dar vezi si partea plina a paharului din toata situatia asta. si anume ca cei doi copii se accepta intre ei si ca ea fetita te accepta pe tine ca mama . Asta cred ca e un lucru foarte important. Eu cred ca tu acum nu ar trebui sa iti faci probleme de cat de greu iti va fii sa cresti si fetita lui ci incearca sa vezi cum va descurcati toti 4 . Sar putea sa descoperi si parti bune si sa ajungi la concluzia ca ti-ai facut griji degeaba.
Deci Go On . Dracul niciodata nu e asa de negru pe cat pare !
ni-na spune:
offtopic Lalilu,spune si sursa de unde ai citat si nu vei mai fi tinta ironiilor:Arta Conversatiei,Ileana Vulpescu.
Acum raspund la topic:te temi ca financiar nu veti face fatza,ai sau nu o camera disponibila pentru fata,te temi ca vei ajunge s-o iubesti si o va lua mama ei,te temi ca nu vei mai putea avea un copil cu sotul tau.......nu am intuit intrebarile pe care ti le pui???
Ai gresit folosind cuvantul pachet,insa sufletul tau e plin de temeri reale.Spune-le si nu te vor mai judeca fetele.
nicoleta
Victoria_mami spune:
Draga mea, daca crezi ca poti creste un copil, dar nu doi, trimite-l pe baiatul tau la parintii tai si creste fata lui. HA! Nu ai fi in stare, nu-i asa? Daca sotul tau ti-ar propune asa ceva, nu-i asa ca ai considera ca e nedrept?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
columbiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabrinaLia Subiectul asta e din 2008. |
multumesc pentru atentionare, mi-am sters replica; asta pentru ca in cautare de puncte se dezgroapa subiecte de ani de zile; uof si vai

edit: Anda, sa facem testul sa vad daca mi se schimba contorul dupa editare
edit 2; nu s-a schimbat nimic;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
andacos spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana Stroe
multumesc pentru atentionare, mi-am sters replica; asta pentru ca in cautare de puncte se dezgroapa subiecte de ani de zile; uof si vai ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Eu chiar voiam sa intreb, daca itzi editezi mesajele primesti puncte?
De vreo citeva zile sunt 2 useri pe aici de dezgroapa"mortzii"cum se spune si banuiam ca asta e motivul:punctele!

Mey fetelor,astia cu "mortzii"da`intratzi draga si punetzi un emoticon ceva la subiecte de actualitate ca rezultatul e acelasi:puncte!

Dana
LindaZ spune:
Eu te-as sfatui sa iti scrii pe hartie ce anume te sperie la a creste doi copii (adica al tau si al lui, daca ai ramane tu insarcinata s-ar schimba perceptia?). Fiindca sigur ai niste scenarii in cap de genul daca se intampla ... eu ce fac? sau fata e asa si mie nu-mi place ... cum o fac sa fie altfel? etc. Scrie-le pe toate, pentru tine si ia-le pe rand si cauta solutii pentru fiecare. Cand nu mai vezi "elefanti mari" si te hotarasti sa ii "mananci cu lingurita" lucurile devin mai clare si mai usor de luat sub control si atunci frica se diminueaza. Iar tu capeti incredere in tine si beneficiezi de avantajele pe care ti le doresti daca rezolvi si aceasta situatie: tu esti impacata cu ceea ce ai facut, sotul tau e fericit, baiatul tau nu e singur si fata are aproape o "mama" in locul celei pe care o are, dar nu o are de fapt.
Succes!
andacos spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana Stroe
multumesc pentru atentionare, mi-am sters replica; asta pentru ca in cautare de puncte se dezgroapa subiecte de ani de zile; uof si vai ![]() edit: Anda, sa facem testul sa vad daca mi se schimba contorul dupa editare edit 2; nu s-a schimbat nimic; http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
pai si atunci ce-i oameni buni cu nebuneala asta?
Ca daca vreau sa aduc un subiec in actualitate scriu la el si gata!Dar nu dezgrop ca oocristina si emilia m,subiecte de acum nu stiu cit timp,daca nu fac altceva decit sa editez mesaje!
In zilele trecute daca te uitai pe forum inr-o seara a fost una si in alta seara a fost alta!pe ce pagina dadeai dadeai de cele 2 amintite!
Imi explica si mie logica cineva?

Dana
Carmenbr spune:
Dana,
exact de asta ma plang si eu pe la ce moderator apuc. E tare frustrant. La aproape orice sub forum, primele 2-3 pagini sunt doar subiecte tare vechi editate. 
4 anisori...uraaa!