Fata lui tati
Raspunsuri - Pagina 2
cris-cris spune:
Oare intuiesc bine ce ganditi acum??" Nenorocita mai este si asta.Ce-o avea cu bietul copil?"
Chiar nu am nimic cu fata.Poate daca ati fi trecut prin asa ceva ati fi fost mai ingaduitoare cu mine.
Dar oare cate ati experimentat astfel de situatii?Stiti voi: cel fara de pacat sa arunce primul piatra.
Oricum, scuze ca v-am oripilat. Poate trebuia sa cer pareri in alte parti, pt.ca voi nu prea sunteti"comitet de suport".Trebuia sa ma ajutati, pt.ca practic asta e viata reala,te mai confrunti si cu nervi si probleme, nu e totul roz, nu stiti?
ellej spune:
Nimeni nu e perfect, toti suntem uneori rai, toti gresim. Nu te considera nimeni o nenorocita, sau cum te-ai exprimat.
Dar in cazul asta esti nedreapta fata de partener (vrei ca el sa-ti creasca copilul tau si pe al lui doar ocazional) si fata de copilul lui (vrei ca fata sa aiba tata doar in weekend). Da, mi se pare egoist sa gandesti asa. Nu arunc cu pietre, cred ca ar trebui sa constientizezi ca e o problema a ta si sa incerci, daca vrei, sa fii corecta fata de toti.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
szivarvany spune:
Io zic sa nu te superi pe noi. Dar mesajul este egoist :-)
Gandeste-te ca acum e randul tau sa fii o mamica pt fetita, asa cum fiul tau are un nou tatic.
Sigur vor aparea foarte multe probleme, divergente, insa acesti copii au un mare noroc sa aiba aceasta sansa !!! Si si voi, aveti doi copii sanatosi si frumosi. Veti avea de depasit multe obstacole, dar impreuna puteti reusi !
Nici mie nu mi-a placut mesajul initial, insa cred ca l-ai scris speriata de un viitor deloc simplu, dar care va poate aduce multe satisfactii si bucurii.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cris-cris spune:
Aveti dreptate.Recitind primul mesaj vad ca pare super egoist tot ce am scris.Multumesc ca sunteti un pic mai impaciuitoare acum. Chiar aveam nevoie de putina intelegere si incurajare din partea voastra.In definitiv, eu cred ca de-aia ai nevoie de prieteni, sa te ajute cu sfaturi si incurajari, nu sa te judece.Cred ca sunt putin rautacioasa, dar promit ca voi face tot posibilul sa fie bine.
Oricum, multumesc ca m-ati "zguduit "putin , ca sa nu ma dau mai tarziu cu capul de pereti.
marius spune:
Am preferat sa fiu sincer. Direct uneori poate sa fie dur. Dar sa fie corect. Nimeni niciodata nu poate sa fie un pachet! Asa cum tu ca si om ai reactionat cu atat mai mult un copil trebuie protejat. Indiferent al cui este!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
cris-cris spune:
Corect,Marius.Mea culpa.Ma inclin.
Nu incerc sa ma disculp, dar se pare ca nu sunt in cea mai buna perioada, sunt super stresata,ma enervez din orice, chiar ma uimesc pe mine insami uneori cat pot fi de nervoasa .Tip si la piticul ala mic, nu stiu ce mi se intampla. Si totul mi se pare greu de dus.Sunt cam "varza", dar sper sa imi revin.
marius spune:
O sugestie. Ai grija de tine. Poate e vorba de stress. E un pericol foarte mare stress-ul. Si parsiv! Sau vezi sa nu ai alte probleme care sa nu le banuiesti si care induc stari de nervozitate. Angela de exemplu (sotia mea) a descoperit probleme deloc neglijabile cu tiroida. Cine ar fi banuit? Partea proasta este ca le neglijeaza. Aici nu sunt de acord cu ea. Deci.... ai grija si de tine.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
ellej spune:
Scuze ca ma bag iar in subiectul tau, promit ca e ultima postare. Nimeni nu-ti pretinde sa iubesti un alt copil la fel de mult ca pe al tau. Nu zic ca e imposibil, insa mi se pare foarte greu. Cred ca e suficient daca esti corecta fata de toata familia si daca nu uiti ca asa cum gandesti tu despre copilul celalalt, asa poate gandeste si altcineva despre copilul tau.
Eu zic ca te vei descurca. Si ai grija cu stresul, cum zice si Marius, pare banal dar iti da sanatatea si viata peste cap.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
MirelaV spune:
fara nici o urma de rautate...iti spun urmatorul lucru: in momentul in care ceri un sfat..trebuie sa-ti asumi "riscul" de a nu auzi numai ceea ce iti doresti. daca vrei sa auzi ceva anume..spune..si cine nu se incadreaza in grafic..nu-ti raspunde. dar mi se pare mai corect ca cine decide sa-ti raspunda..sa isi spuna parerea sincera...si TU si numai TU esti in masura de a decide ceva pt viata ta. refuz sa cred ca e cineva aici care vrea sa dea cu tine de pamant din rautate. toti ne spunem parerea. atat
MirelaV
pupicei pe burticei
cris-cris spune:
Iti multumesc Marius pentru incurajari.De fapt multumesc tuturor.Nu stiu ce am.Cred ca am nevoie de o vacanta, pt.ca uneori simt ca nu mai suport pe nimeni, as vrea sa plec undeva sa stau linistita si sa nu mai stiu de nimic.Cred ca sunt f.obosita.Voi cum faceti fata vietii asteia pline de stres si nervi?Mai ales voi mamicilor?