Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008
Raspunsuri - Pagina 20
MissParker spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Aseara iar mi-a mancat des (la o ora) de aceea notez prima noapte cand l-am luat cu mine in patul mare. Miss, coincide cu a ta, tu ai fost mai curajoasa! Asa trebuie, sa ne usuram cumva chinul de noaptea.
Eu dupa ce l-am alaptat in pat l-am pus inapoi in patutul lui, care e lipit de al meu, unde pot sa-l vad tot timpul si eventual sa-l trag langa mine... De dormit in patul nostru nu-l las, ca mi-e frica sa nu-l strivesc...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
DanaH spune:
dragele mele mamici,
sunt in mare fuga mare. mai am atatea de facut in casa, bagajul, inca ceva cumapraturi. si maine ne luam zborul. uraaaa!!!!
acum imi beau o cafelutza ca sa prind curaj si vreau sa scriu cateva randuri. din romania nu cred ca o sa am cine stie ce timp sa va scriu, dar poate imi mai bag nasul sa va citesc. oricum, aveam aveam sa va spun cam asa:
Miss, cred ca este cea mai emotionanta poveste a nasterii pe care am citit-o pe acest forum. no ofence pt celelalte mamici, dar faptul ca ai povestit si despre iubirea dintre tine si tati a adaugat si mai mult farmec povestii nasterii lui david. sunt sigura ca si celelalte mamici isi iubesc sotii si ca numai dintr-o iubire adevarata se pot naste asemenea bebelusi frumosi ca la odiseea noastra, dar tu ai meritat din plin aceasta iubire si acest dar divin, David, dupa toata suferinta prin care ai trecut atata timp. m-am uitat la pozele tale din copilarie si pana in prezent si mie mi se pare ca acum arati mult mai bine decat atunci cand erai mica. ce poate face iubirea din om... iti doresc sa ai toata viatza iubirea si fericirea pe care le meriti. dar nu am niciun dubiu in privintza asta, alaturi de bodgan si david, cei doi barbati minunati din viatza ta, nu paote fi altfel.
Simonacip, iti urez de pe acum distractie placuta la botez, sa fie asa cum va doriti voi. si sa iti traiasca flacaul crestin si sa se faca mare si voinic.
am luat nr tau de telefon. clar ca nu o sa te sun duminica, si cred ca nici luni, dar paote marti, miercuri ne vedem si noi, da? oricum, vorbim la telefon.
Simonix, esti o mama minunata oricum. te-ai chinuit atat sa ii dai lui bebe sa pape laptic de la san... sunt altele care nu au nicio problema, si tot nu dau, din diferite motive inventate. si chiar daca trebuie sa te opresti peste putin timp, cum s-ar zice, i-ai dat un start, s-a dezvoltat bine pana acum, acum este baiat mare si paote sa pape si formula. ca sa nu mai zic ca mai ai ceva rezerve, vreo doua saptamani poate poti sa o mai duci cu ce ai in congelator.
eu m-am oprit din alaptat cu alexandru la 5 luni si jumatate, ca trebuia sa pelc la o conferintza. acum ma rog sa pot sa o alaptez macar tot atat, ca mie mi se pare ca scade productia de la o zi la alta.
iulia, ylari, si eu am burtica de parca as fi in vreo 3-4 luni. asta este, o duc cu mandrie. si dupa prima nastere am avut ceva vreme, dar dupa un an aratam cam ca inainte, cel putin in privintza burticii. doar fundul era putin mai mare. acum am niste pulpe.... de imi este rusine sa ma uit eu la mine. si cand ma gandesc ca ultima sapt din iulie ne-am laut bilete la mare, in frantza... cum o sa stau eu pe plaja...nu stiu. dar pana la urma conteaza ca am doua flori langa mine (si cu tati, trei). asa ca ... sa fim noi sanatosi.
oricum, abdomene nu fac inca, dar am inceput sa fac ceva exercitii pt picoare. iar din august, cand incep munca, vreau sa imi fac abonament la sala, macar doua ore pe saptamana sa ma misc putin. sunt sigura ca o sa dau jos, mai ales dupa ce termin cu alaptatul, ca sa tin si ceva dieta. pana atunci.... grasa si frumoasa :)
aelita, sunt de aceeasi parere cu tine in lagatura cu tinutul in bratze. si am gandesc cu groaza ce o sa ma mai enerveze mamele acum in tara, cand o sa imi spuna ca am invatzat-o in bratze. dar pana la urma ar trebui sa ma doara in ...cot, eu imi iubesc copilul si il tin in bratze de cate ori am eu chef si mai ales de cate ori are ea nevoie. asta este mult mai important decat ce zice lumea.
doloress, iti urez succes cu decizia de a il alapta pe bebe numai de la san. la fel si tie, laura. ma bucur ca ati laut aceasta hotarare. si eu i-am dat lui alexandru formula supliment pana pe la doua luni si jumatate, pt ca imi era teama ca nu am lapte suficient. dar am ajuns in romania la madam culcer si mi-a zis sa ii dau numai san, ca este gras si frumos. si asa am facut pana la 5 luni si jumatate, numai rar ii mai dadeau la cresa formula, in rest lapte adus de mine.
un pupic pt mamica gabitzam, care apare tot timpul cu informatii utile, scurte si la obiect. se vede ca este mamica experimentata. si se vede ca este tare ocupata cu cei doi flacai, ca intra numai pt informatii scurte dar foarte utile.
era sa o uit pe cleo, responsabila cu buna dispozitie si optimismul la odiseea noastra.

trebuie sa spun ca am vazut poze cu bebelusi frumosi-frumosi, toti, fara exceptie. pupici pt sara-scortisoara, pt gogoasa balerina teodora maria (tiza noastra), ursuletzul-pufarina de fecian, printzesita de elenuca, verisori scumpisori de mamici gemene, voinicel de simonix, si toti ceilalti bebei frumusei din odiseea noastra.
gabitzam spune:
Thanks God, bebelusul doarme de mai bine de o ora si am putut sa fac si eu niscaiva ordine in baie, ca-mi statea pe creier. Am umblat si in dulapul meu si am aruncat o sacosa de chestii expirate, farduri, oje, creme de fata si corp, mostre de creme si sampoane, etc. Aveam o chestie cu Avon acum o vreme, tot cumparam dar nu mai ajungeam sa le folosesc, acum am ajuns in sfarsit sa le arunc, am facut lumina in dulap ![]()
Daca ajung sa-mi bag nasul si in dulapul cu haine de vara, sa vad ce mai e purtabil si ce nu, ma declar satisfacuta pe ziua de azi. Asta daca ma lasa Raducu piticu'.
Apropo de Radu, ieri la televizor intamplator am dat pe un post de Benone Sinulescu, care canta cu foc "Radu maaamii, Raaaduleeeee", pe cuvant ca mi-au dat lacrimile, ce moaca ce sunt ![]()
Dana, eu sunt atenta tot timpul si citesc tot-tot, dar nu am tot timpul ceva de zis, doar ma bucur de voi si de copilasii vostrii, ma uit la poze, iar daca pot interveni cu o informatie, ma bag si eu in vorba. E tare bine ca Andrei e la gradinita si-mi da si mie ragaz sa fiu cu cel mic si sa mai misc si eu ceva prin casa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
eu am terminat si a doua cafea, si printzesa mea tot nu s-a trezit. daca azi dimineatza a avut chef de vorba de pe la 5 pana pe la 7, cand a pelcat tati.... prima parte a "vorbit" cu mine, mai la tzitzi, mai in pat la ea, dar cu gura mare (nu plans, ci "vorba"), iar a doua parte a stat cu tati la taclale, care si el avea chef de vorba acolo, in capul meu. asa ca adio somn.
si daca tot doarme, ma apuc si eu de treaba. mai intai o sa curatz frigiderul. tot aman facutul bagajului. le am pe toate calcate si intocmite, dar imi e cam sila sa ma apuc sa le pun in gemantan. sunt asa de multe, si trebuie sa ma gandesc sa nu uit ceva important, mai ales pt bebe... ufff... oricum, aman eu aman, dar tot pe mine cade beleua sa il fac. tati vine diseara tarziu de la serviciu, si oricum, el nu a facut niciodata bagajul, nici macar cand pleaca singur pe la conferintze.
ok, am tras de timp cat am putut, dar acum nu se mai poate. trec la treaba. poate mai intru mai pe seara sa va pup. pana atunci, o zi buna .
Doloress spune:
Fetelor, multumesc mult de incurajari!
Presimt ca o sa ne adaptam si o sa renunt acusi si la formula, deja nu m-am mai muls de o zi! O mare usurare deja!
Cleo
, multumesc pentru vorbele bune! Intr-adevar, am fost o odisee fericita, cu multe vesti bune, toti copilasii sunt frumosi si sanatosi! Numai al meu a fost mai cu problemute, nascut la 32 de saptamani, apoi si Simonix a tras putin cu spitalizarea insa totul e bine cand se termina cu bine!
Simonacip abia asteptam pozici de la botez. sis si-a gasit rochita? Laura, sa stii ca asa pe net rochiile alea aratau super, insa in realitate, pe mine...
Eu nu am ramas cu burta de 3 luni, ci de 5 luni cred! Nici o rochita cu taliuta nu statea ca lumea. Am sa pun poze si cu sacii pe care i-am luat...am mare noroc cu moda asta.
chinabulina, nici mie nu imi vine sa cred ce mare a crescut bebe, ma uit la primele poze si nu pot crede ce mititel era! Acum e un adevarat flacau, hihihihi, la 4 kilograme jumate! In sfarsit stau hainutele pe el cat de cat.
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
Povestea nasterii
Doloress spune:
DanaH drum bun! si de la tine asteptam pozici de la botez! Spor la treburi intre timp! ca si Gabitzei!
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
Povestea nasterii
Lorich spune:
Miss sarumana de la mine si zambete satisfacute de la Robert, care a reusit un concert de partzuri cu ajutorul pozitiei descrise de tine. Doamne ajuta poate il mai usureaza un pic. Azi-nopate a plans pana la tuse si raguseala, era vanat, iar eu eram terminata ...
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Reallaura spune:
Dana H suuuper, cand aud ca se poate ma simt tare bine. deci asa ai facut tu cu Alexandru.
pai atunci sunt mai curajoasa...
Doloressbravo pentru progres! Ma bucur ca nu te-ai mai muls.
Eu nu i-am mai dat formula, in 5 ore facem 24 de ore de papat numai la san.
vad ca si doarme, in sfarsit, legat, de vreo ora! Mai leganat, mai pacalit, dar doarme!
Asteptam poze cu pozicile de botez. EU maine ma duc sa caut pentru sis, sper sa gasesc ceva...ca nu am mult de umblat, mai am si programare la pedichiura/coafor. si tr sa ma duc sa-mi citeasca de 40 de zile ca nu am ajuns si maine nu intru in biserica la botezul lui Mateias...
Gabitzule...ofof, ce sensibiloase ne fac motzatzii astia mici!
Miss, am citit povestea nasterii...ti-am lasat comentariu...f misto introducerea intr-adevar...eu nu cred in ghicitoare si d-astea, ba chiar sunt impotriva, dar uite ca ti se face pielea de gaina cum ti s-au potrivit toate!!!Si da taaare bine la relatare
mi-bebelina, felicitari pentru dizertatie, esti foarte tare!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
simonacip spune:
Dana H, astept telefonul tau, sper sa vina si Elenuca atunci in parc sa fim mai multe fete, sa facem pozici cu bbii, abia astept!Spor la treaba, unf rigider am si eu in casa, dar oofff, mare-i lenea. SIncer am zis ca las pt la toamna o curatenie mai generala asa, ca atunci nu mai iesim asa des afara si-mi ramine timp si pt curatenie...
Sis, super, fara formula

...Mereu mi-am dorit sa apaltez exclusiv bb ...Sper sa ne iasa la amindoua
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Sispai cand e isesirea cu Dana H si Elenuca?
Ca ma bag si eu daca il pacalesc pe B sa ma repeada in ziua respectiva uc bb si carutul, inainte sa plece la munca...ha?
pana vine si Alysh a mea de la curte. :)
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA