Mamici din Arad (101)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_rubi spune:
Asta seara merg la doctor si revin cu stiri mai tarziu sau maine eventual.
Carmen, simt un pic de ironie in mesajul tau. Am avut curajul pentru ca bazinele arata super, "pete" nu erau.
Gabi, si tu tot la dr. David Voicu mergi?
de
Mara
POZE
adablackcat spune:
Noi am fost la bidi duminica, si a fost super fain. Nu fusesem niciodata.
Cristina, asteptam vesti.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
quote:
Gabi, si tu tot la dr. David Voicu mergi?
Nu Cristina. Pe al meu il cheama Drijman Bogdan. Asteptam vestile...
cristinacsa spune:
Gabi, e vecin cu mine dentistul tau...Am si eu unul bun, dar aglomerat...
Ada, zici ca e ok la bidi?
E apa in bazine la strand?
alinamoro spune:
Am fost la pansat si a vazut-o si dr.-ul pe Ade, el i-a scos tubul si a spalat-o bine cu Betadine unde a fost tubul. A plans iar saracuta, a durut-o...dr. a zis ca ii f bine, va mai curge putin puroi, dar e ok. Mai mergem joi la pansat si sa o vada in policlinica.
Nu are nimeni pile la policlinica de copii?... ca mor daca mai trebuie sa stau iar la rand in aglomeratia aia si joi e acolo dr.-ul.
Cristina, astept si eu sa ne dai vesti de la dr.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
ADA era apa in bazinul mare de inot de la Bidi??? Eu am mai fost in ala si anii trecuti si era super fain,apa caldutza,maxim 5-6 persoane in el,singurul minus era ca-s pomi in zona si mai cadeau frunze sau puf in apa ... Daca ar mai moderniza pe-acolo ar fi chiar ideal,ca-i apa calda,e aproape de noi in Vlaicu,e iarba si zone cu umbra ... Eu chiar si in ala fierbinte de batrani ma mai bagam cand eram mica ,dar chiar n-am avut niciodata nimic,nici eu,nici frate-meu ... toti vecinii si prietenii din zona il frecventau.Pai pana dupa Revolutie pe cuvand ca n-am fost niciodata pe strandul mare la plaja si baie
,bine ca mergeam la Felix,la mare si prin alte parti prin tzara si acolo nu
.Bidi era zona principala de "agrement"
,in rest mai frecventam balta de la Vladimirescu si Ghioroc. Da' noa, io-s mai din vremuri imemoriabile , obisnuita sa ma balacesc inclusiv in Cris,in Mures , in ce vine la rand ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Ne-a placut la bidi. Acum sa va spun si partea mai neplacuta. Azi au avut diaree amandoi. Are legatura cu bidi pentru ca si Elisa a fost cu noi si ea are enterocolita, cu diaree si febra. Deci numai de acolo au luat ceva. N-am idee ce, vre-un virus. Ai mei au scapat ieftin se pare, ca doar le-a mers burta si n-au mancat azi mai nimik.
Se uita careva la 1001 de nopti pe kanal d?
adablackcat spune:
Am uitat sa-ti raspund Moni. Era apa si in bazinul mare, si era placuta.
ancapolgar spune:
Ada, noi ne uitam la 1001 de nopti, ii place mult si la Ovi.
Ne uitam si la Havin. Oricum, imi plac mai mult astea decat telenovelele latino.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
monica70 spune:
ADA mersi de info,imi pare rau ca si ai tai s-au "aranjat" asa
Daca zici ca si Elisa are enterocolita,clar de-acolo au luat.Sau poate au mancat toti trei ceva de-acolo? Presupun ca nu se ia din aer ,de fapt chiar habar nu am,ca din fericire Diana n-a avut niciodata asa ceva. Eu citisem undeva demult, ca apa termala e mai putin periculoasa decat cea din pisicinele normale dezinfectate cu clor, parca era ceva ca nu pot supravietui decat putine microorganisme in apa aia fierbinte/calda,nu mai tin minte exact ... Oricum eu pana a implinit un an jumate Diana ,am fost destul de paranoica,doar cu picioarele am bagat-o in bazinele mici de la strand si la Bidi,ca totusi copiii asa mici sunt mai sensibili.
Io nu am timp de TV
,poate in vacantza.Sunt in urma cu actele de-acasa si azi n-am putut lucra nimic,ca tragea Diana de mine.Cum n-a iesit pe-afara acum dupa amiaza e plictisita rau si bate din gura non stop
. Da' mai un pic si vine vacantza aia 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">