Mamici din Arad (101)
Raspunsuri - Pagina 19
Claudelu spune:
Ioiiiiiiii Alina, acum am citit ce are Ade. Sa stii ca si lu Raul i-a aparut ceva identic cu ceea ce spui tu. A aparut cu o zi inainte de plecare. Nici nu ma lasa sa-l ating. A avut puroi dar vad ca a trecut. A ramas o zona rosie si tare ca piatra. Nu se plange ca-l doare dar nici nu ma lasa sa-l fac cu crema. No ca m-ai pus pe ganduri 
monica70 spune:
Noa ceau si de la mine!
CLAU super ca esti pe-acolo,sper ca nu are si Raul asa ceva ca Ade 
CARMEN am da',da' mai mult au ei afinitate pentru mine ca le stiu limba,nu de alta ...
Nasol cu strandurile astea penale din Arad
,dar eu cred ca tine de sensibilitatea individuala.Pai eu am umblat cand eram mica intr-o veselie pe la Bidi si n-am avut nici pe naiba! In bazinul mic de la strand n-am apucat sa o bag pe Diana decat cu picioarele cand era micutza odata si la fel in baziunul mic de la Bidi anul trecut.Am bagat-o la balaceala si la Sofronea, la Felix si intr-un strand din Oradea ,tot anul trecut si a fost ok.Sper sa fie la fel de rezistenta ca si mine ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabitzica spune:
Ioi ce mult ati scris...ca nu mai stiu la cine si ce sa raspund. sa o iau in ordine...
Miha, tu ai tot dreptul din lume sa te plangi.
Fausta sunt mai multi provideri de internet : RDS, Romtelecom, Atlas, Astral si cred ca mai sunt. Eu iti recomand RDS sau Romtelecom. Despre coafor ce sa zic...eu merg la Mistic e pe Unirii( langa Liceul Moise Nicoara}. Coafeza mea a nascut in mai si astept sa se intoarca la lucru. Daca vrei poti merge la Edi care e si patronul salonului.
Medic de familie...Alina morostes e asistenta la medic de familie![]()
Stomatolog am unul bun , lucreaza si sl si sotia lui. Sunt cam aglomerati si iti trebuie programare cu vreo 2-3 saptamani inainte ( daca nu e urgenta).Cabinetul e in zona centrala.
Carmen, da sunt curioasa. ca tine!
Voi cand faceti botezul?
Clau, fain ca va simtiti bine in concediu. Cu Anto v-ati intalnit? Cu cine mai sunteti acolo?
Ada faine poze. da mi-a trecut rau demult. Am si uitat...
Alina m, vezi ca nu merge prima pagina de poze, am vazut numa de la nr 14 in sus. Super faine. Se vede ca v-ati simtit bine. Cine vrea sa vada pozele Alinei din concediu, sunt la semantura. Nu a apucat sa puna link pentru ca nu are curent.
adablackcat spune:
M-am uitat cu Iulia la poze. A zis ca-i haios slipul lui Dragos si ca vrea si ea sa mearga acolo. Sunt tare faine pozele iar Ade arata super bine, adica imbracata arata mai slaba decat e de fapt. Sau s-a mai intremat in ultimul timp?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Salutare!
Azi n-am avut curent pana acu' jumate de ora, n-am putut face nimic.
Pozele din concediu le puteti vedea AICI.
Gabi, asa e, nu merge prima pagina, habar n-am de ce ca aseara mergea.
Sunt f multe poze, dar ca de obicei Calin a facut peste 800 si abia le-am selectat.![]()
Clau, ma bucur ca va simtiti bine, sper sa nu se agraveze la Raul si sa faca abces. Daca ii imflamat si-i urat ar trebui sa-i dai antibiotic, eu daca-i dadeam la Ade sigur nu ajungeam la incizie.
Sunteti mai multe familii din Arad? Te-ai intalnit cu Anto?
Vezi ca in Austria in august sunt reduceri mari.![]()
Carmen, ceva poze cu Serban nu mai pui? 
Fausta, in ce zona vei sta in Arad? (cred ca ai scris, dar nu mai retin)
Eu merg la coafor aici in cartier si la o vecina care lucreaza la Mistic (de care zicea Gabi). La stomatolog merg in micalaca la o tipa pe care o cunosc de mult si-i f draguta. Iti mai zicem noi pe parcurs dupa ce te muti aici.![]()
Eu fierb porumb, am mai fiert ieri o tura. In Grecia mancam in fiecare seara cand mergeam la plimbare...era 1 euro bucata.![]()
Azi abia am pansat-o pe Adelina, cand pun compresa si leucoplast apas putin pe tub si o deranjeaza. Cred ca am slabit 5 kg zilele astea cu problemele cu Ade (glumesc, dar ce-am pus in Grecia sigur am dat jos
).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am vazut acum ca merge si prima pagina cu poze, probabil o fi ceva de la webshots.
Ada, tare faina poza de familie, toti 4.
Am uitat sa va zic ca in Grecia am intalnit f multi romani, turisti si care lucrau acolo. In fiecare magazin care-am intrat era cel putin o vanzatoare romanca, la hotel, la terase...erau si afise cu "angajez vanzatoare romanca".
Hainele la ei sunt destul de scumpe si nici nu mi-a placut ceva in mod deosebit. Haine de piele am gasit mai ieftine ca la noi, f multe modele, mi-am cumparat si eu o geaca neagra. M-au "aburit" vanzatoarele (erau 2 romance) pana am cumparat-o...bine...ca mi-a si placut.![]()
Nu stiu daca vi-am zis ca saptamana viitoare miercuri merg la Tinca cu pruncii, catel, purcel, Adina dupa noi ca pleaca Calin cu socru-meu in Germania (l-a apucat sa-si viziteze neamurile) si trebuie sa stau cu soacra-mea care-i aproape imobilizata la pat, doar 2-3 pasi face langa pat si atat. Socru-meu o duce la baie cu caruciorul, dar eu nu pot ca-i f grea. Sper sa rezist 4 zile, de miercuri seara pana duminica cand se intorc ei.
No, ce m-am lungit...m-am mai descarcat si eu...
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Hai tu Alina!? Un euro bucata de porumb???????? Cam scump!
Hai zi-ne de ce v-ati luat verighete din Grecia!
Ca-s curioasa.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Ada, da, 1 euro, fiert sau fript.![]()
Noi chiar vroiam sa ne schimbam verighetele ca la Calin ii era f stramta, nu aveam de gand sa le cumparam din Grecia, dar pur si simplu ne-a placut mult modelul
. Acolo erau f multe magazine cu aur (si argint de fapt). Un pic au fost mai scumpe ca la noi, la ei nu se calculeaza pretul dupa gramaj ci dupa model, dar ni s-a pus pata si le-am luat.![]()
(11.04.2002) poze