Aspirante optimiste > 20 (327)
Raspunsuri - Pagina 12
anidaz spune:
Dadadada,spor la 

,sa faci treaba buna ca mai vrem gravidute,![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
monna3 spune:
buna fetelor 
vad ca ati avut treaba azi, am avut ceva de citit...asa de rau imi pare ca nu pot intra si eu in timpul zilei![]()
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png
klaudiaG spune:
Anidaz 
!!!!
Esti intr-adevar o persoana foarte deosebita. Ca toate fetele de aici.Eu desi nu sunt de mult timp cu voi ma simt foarte bine si va multumesc din suflet pt tot sprijinul acordat.
klaudiaG spune:
Eu sunt inca la servici![]()
. Oricum in curand mi se va remedia problema cu calculatorul de acs si ne vom auzi si seara 
monna3 spune:
si eu ma simt foarte bine aici si ma bucur ca m-am hotarat sa intru mai des sa va citesc
sunteti toate niste fete deosebite si ma bucur ca va cunosc 
abia astept sa ajung acasa de la servici sa vad ce-ati mai scris, cine s-a mai testat...
Monica, sper in curand 
anidaz spune:
Am scos catelul la plimbare pe digul Muresului,e o splendoare acum seara sa privesti cum curge apa ,canta pasarelele si e si racoare.
Voi pe unde umblati,daca nu sunt indiscreta?

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
monna3 spune:
Eu sunt acasa...mai trag un ochi pe la tv si unul pe aici sa vad daca ati mai scris ceva![]()
Monica, sper in curand 
anidaz spune:
Nu stiu de ce nu pot scrie in continuarea randului la listuta cu aspirante,tot trece cursorul pe randul urmator desi celalalt nu e complet,

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
monna3 spune:
Anidaz incearca sa lasi un spatiu intre virgula si nume ![]()
Monica, sper in curand 
Sorvint spune:
buna seara fetelor.
sa ma scuzati ca nu am mai scris de mult, dar sa stiti ca va citesc chiar zilnic.
yubi sa stii ca te admir foarte tare pentru decizia ta. si eu ma gandeam destul de serios cand vedeam ca nu raman gravi, la aceasta varianta, numai ca nu prea indeplineam conditiile necesare. sper din tot sufletul sa ti se indeplineasca aceasta mare dorinta si bucurie si poate vine si un bebe la tine in burtica dupa. m-as bucura foarte mult pentru tine si chiar meriti asta. te pup si mai scrie-ne despre tine.
klaudia sa stii ca si eu am o verisoara care dupa ce a facut hsg a ramas gravi.adica nu a facut pauza de o luna intre. acum nu stiu daca asta este motivul, dar bebe s-a nascut cu o problema la picior si pana pe la un an a stat cu el in ghips. o situatie destul de aiurea. eu nu vreau sa te sperii sau sa te supar dar am zis sa iti spun de aceasta situatie astfel incat tu sa iei decizia cea mai buna. si sa stii ca ai sanse foarte mari sa ramai imediat gravi. pentru ca probabil le-ai avut infundate si prin hsg s-au desfundat. asa a fost si la verisoara mea. sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine si abia astept sa ne dai vestea cea mare.
dadadada sper sa fie productiv
si peste cateva zile sa vedem la semnatura ta
. te pup si asteptam vesti bune.
beatrice sper sa treaca repede problema de sanatate si sa incepi repede iar proiectul bebe. si nu mai fi descumpanita si trista. cand te vei astepta mai putin atunci se va si intampla. eu dupa 3 ani chiar nu credeam ca se va mai intampla pe cale naturala si uite ca minunea s-a intamplat. sunt convinsa ca si la tine si la toate celelalte fete la fel va fi. ce bine ar fi daca ai putea merge in concediu sa te relaxezi putin si sa te deconectezi de tot si de toate.
va pup pe toate celelalte fete si pe cele care incet incet incep sa se testeze pentru ovulatie si apoi pentru bebe si sa ne dati numai vesti bune .
le urez succes si fetelor care au de sustinut licenta. imi aduc aminte ca anul trecut si eu treceam prin acelasi lucru. si orice era mai frumos si mai placut de facut decat invatatul. curatenia si sa fac mancare erau pentru mine o minune.orice numai sa nu invat.
si deasemenea le urez bun venit si fetelor noi si le urez sa stea cat mai putin aici si sa mearga repede repede la odisee ca mariaK trebuie sa aiba cat mai multe prietene acolo la odisee.
va pup si va urez o seara placuta si promit ca de acum inainte va voi scrie mai des.
anidaz sunt minunate glumele tale.
Sorina
14 +
bebelusul meu