Aspirante optimiste > 20 (327)
Raspunsuri - Pagina 11
andra_b spune:

NICE !!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by yubi
Salutare !
Ce mai fac fetele?
Eu azi trebuia sa ma duc prima zi la servici ,dupa concediu medical ,dar am fost invadata de rusi de dimineata si cum eu am dureri mari de obicei ,am luat un Nurofel plus ,m-am bagat in pat si am sunat ca imi iau liber.
Eu raman in continuare optimista ca voi mai avea un bebe ,dar il voi adopta.Cred ca mai am o fetita pe undeva si asteapta sa o gasesc
Sarcinile mele toxice imi pun in pericol viata si pot sa raman cu probleme grave de sanatate,asa ca ma gandesc din ce in ce mai serios sa mai adopt o fetita.
M-am hotarat ,atunci cand am citit despre o doamna ,care nu putea sa ramana insarcinata si era foarte depresiva.Intr-o zi o prietena a intrebat-o ce isi doreste : sa fie gravida sau sa fie mama? Ea a raspuns ca vrea sa fie mama ,iar prietena ei i-a spus ca acest lucru este posibil si fara sa fie gravida.
Sa nu dati cu rosii pt.ca nu bat apropouri ,nu este cazul vostru
Vreau doar sa va explic de ce vreau sa renunt la ideea de a mai ramane insarcinata.Stiu ca sunt fete care au reusit sa faca un copil dupa ce au pierdut foarte multe sarcini,dar nu aveau sarcini toxice si organismul lor nu era afectat .Sunt sigura ca si eu daca as mai insista ,pana la urma as reusi,dar simt ca nu mai pot sa trec prin ce am trecut ,deja de 3 ori.Nu este vorba numai fizic ,dar si sufleteste este cumplit sa lupti atata si sa pierzi de fiecare data![]()
Stiu ca ceea ce mi-am propus ,nu este usor ,dar sper sa reusesc
Yubi, felicitari pentru decizia luata. Sunt convinsa ca nu a fost usor, stiu ca drumul pana la gasirea fetitei tale va fi greu, dar mai stiu si ca finalul va fi unul fericit.
Nu e vorba aici de a face un bine, ci de vindecarea 3 suflete (al tau, al sotului si al fetitei) care cu siguranta isi vor gasi fericirea.
Sa dea Doamne Doamne sa iti gasesti fetita si sa fiti o familie fericita.
Noi te asteptam oricand la odiseea de ian-feb, sa vii cu vesti bune despre fetita ta.
Te imbratisez cu drag
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
dadadada spune:
Salutare!
Abia astept sa ajung acasa 

Simt o intepatura in ovarul drept (unde mi-a gasit ieri foliculul de 18.2). Probabil ovulez ca mi-a facut ieri pregnyl.
http://tt.lilypie.com/z5ckp2.png
moni_k spune:
Buna fetele,
Dadadada, multa bafta, spor la
...poate in cateva zile o sa vei veni cu vesti minunate...
.
Moni
mihaelacg spune:
dadada, hai mama, da-i batai......sigur se sparge, mie mi-e frica de guzduieli, dar accept un cutremur de la tine![]()
mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne
klaudiaG spune:
quote:
Originally posted by ruxandrab
klaudiaG eu spun acum ca e cam aiurea ... la multe dintre fete le-a venit mai devreme, adica au si ovulat mai devreme fortat probabil din cauza HSG... mie mi-a venit in z17... asa ca am avut dubii in ceea ce priveste faptul dc ovulasem sau nu in z8 in care facusem HSG... stiu ca atunci am vorbit si cu Dana careia ii venise si ei mai devreme cu 3 zile...
Roxana
Asteptand un ingeras
Dap..........nu stiu ce sa mai zic.Sper doar sa iau decizia corecta.
Mercix mult

kitzy spune:
Offf, ca nu mai apuc sa va citesc, am ramas in urma rau, dar is tare ocupata saptamana asta, duminica avem botezul, abia azi mi-am gasit o rochita care sa-mi placa, mai am de luat o parte din accesorii, joi trebuie sa ajung cu fata la dr sa-i faca un ecograf la sold....ufff, ca nu stiu pe unde sa ma mai impart. Trebuie sa ajung si la biserica sa mai vb ceva cu preotul ca nu l-am prins la telefon, sa fac cumparaturi.....
Ieri am fost cu Diana la vaccin, a plans saracuta dar nu foarte tare, s-a linistit destul de repede la mine in brate, noroc ca nu mi-a facut febra.
Va pup pe toate, o sa revin cu poze de la botez!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
Kitzy,deja ai botezul,

,neaparat vrem poze de la botez,multe,multe,
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Si voi sunteti niste dulci toate,multumesc,
In fiecare zi,daca ma credeti ,ma bucur ca am descoperit acest loc,deja faceti parte toate din inima mea ,desi am nevoie de o inima maaaare sa va cuprind pe toate,este loc intotdeauna pentru o fata noua.Chiar daca uneori mai apar si contraziceri,nu conteaza ,fiindca sunt sigura ca uite-asa cunoscandu-ne chiar numai virtual,tinem una la alta,suferim si ne bucuram impreuna.Aici nu voi mai intra numai in cazul in care ,Doamne-fereste, mi s-ar intampla ceva,altfel zilnic sunt prezenta mai mult sau mai putin in functie de timp.
Uite ca m-au napadit emotiile si mi-am dat drumul la scris,dar doream sa stiti ca intotdeauna va sunt aproape si poate,de fapt nu poate ci sigur cu voi vorbesc mai multe decat cu surorile mele ,fiindca avem un tel comun,bebelasul mult asteptat.

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele