Viva Espagna

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by marami

Ar fi fost o seara minunata daca eram noi in finala.

VIVA ESPANA!!!

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Marami,pai la cum am jucat poate o sa fim si noi peste vreo suta de ani!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Felicitari Spaniei! Iar Germania este totusi vicecampioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Viva la Spania!!!!

Cei mai buni au castigat!!!

Pe cel care a inscris golul il cheama Torres....in germana Tor=GOL si cu es de la espania, a fost golul perfect!

O-le!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Foarte frumos joc, nu mi s-a parut a fi prea violent, totusi s-au dat atitea cartonashe...

Copilu' asta, Fernando Torres, e extraordinar ! Fuge de parce n-are nici plamini nici ficatzi ! Trece pe linga nemti ca acceleratu' pe linga mocanitza

Om de gol, a aparat niste faze de parca era fundas central,ce mai FOTBALIST adevarat , stea a fotbalului ! O placere a ochiului sa-l vezi cum joaca...parca e balet, nu fotbal !

Pe linga asta, Mutu fuge ca un pensionar !

Oricum, ma bucur ca au cistigat ! au fost cei mai buni, n-au jucat doar, au oferit si spectacol .

Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu in tribune sau macar in piata centrala din Madrid . Am vazut secvente si cred ca acolo a inceput FIESTAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!

Mi-a mai placut Olanda, extraordinara echipa, stil de joc frumos...
Mi-a placut si Turcia, ambitia jucatorilor a fost grozava, au reusit sa cistige si cind erau condusi cu 2-o, au marcat in ultimul moment...

Pacat ca Romania nu s-a vazut...joc slabut iar ratarea penalty-ului de catre Mutu (cred ca si portarul marca sau oricare fundash)ne-a pecetluit soarta.asta e. Poate data viitoare sintem mai buni !
Speranta nu moare!
Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Sa nu uitam totusi de David Villa..chiar daca fiind accidentat nu a putut juca azi!!!A fost decisiv in multe meciuri....Villa Maravilla cum ii zic toti!!!
Frumos...si emotionant!!!Si spaniolii au asteptat multi ani ca sa poata trai aceasta noapte magica!!!

Sa speram ca intr-o zi va veni si randul Nationalei noastre!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput