Viva Espagna
Raspunsuri - Pagina 2
Aprilie spune:
1 - 0 pt Spaniaaaa!
A marcat Torres !
Superb baiatul asta (arata ca un teenager), are o viteza de ametzesc!
le-a bagat nortu'n casa !
Ruxy, la noi poti vedea meciul pe abc
Alina spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Nu imi place cuvantul "nemtalai", dar nici cu "turcaleti" nu mi-e rusine.quote:quote:
Originally posted by Alina
Au jucat bine turcaletii,ce sa zic,primul lor joc adevarat.
Alina
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Vad ca nu ai mai scris demult ,ma bucur ca te-ai trezit si ai timp sa ma urmaresti in asa cursa ca ai pus o propozitie a mea din alt subiect aici...insa nu are absolut nici o legatura .
Ce m-a deranjat pricepi tu bine desi te-ai facut ca nu pricepi ...
Na ja,daca pe romani indrazneste cineva sa-i faca "hotii Europei" sau tigani,sariti de 30 m in sus...
Generalizarile ne doare .
Alina
Putin edit:Teodora,sincer,iti citeam mesajele tale din trecut cu mare admiratie si placere,ma simt onorata sa stiu ca ma urmaresti...
Oricum sesizezi si tu ca contextul cu "turcaleti"nu-i acelasi
Oana_B spune:
Tre' sa-l ai, face parte din canalele locale care se prindeau chiar si doar cu o sarma pe casa. Incearca pe canalul 6.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
marami spune:
ruxij Posted - 29/06/2008 : 22:55:25 Pentru cine bre?
Pentru Spania:)
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
Carmi spune:
Ruxij, poti vedea meciul live la www.ard.de
Hai, Spania !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
ruxij spune:
Tnx. Io tineam cu Germania, cred ca de aia pierde. Intodeauna pierd aia cu care tin eu :)
maria_bunica spune:
Au jucat bine spaniolii...si-au revenit intr-un final si nemtii...dar nu au jucat ca pe vremuri!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
maria_bunica spune:
SPANIAAAAAAAA....CAMPIOANA EUROPEI!!!!
FELICIDADES....VIVA ESPAÑAAAAAAAAAA!!!!
A inceput fiestaaaaaaaaaa!!!!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/