Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Melania am vazut pozele,tare dulce e Tudorica.La noi e o maraialaaa de dimineata.L-am dus in parc si cred ca l-a ars soarele putin pe picioruse.Nu stiu cum ca mai mult a fost innorat,sper sa fie ok.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, am ajuns si noi acasa.
in primul rand vreau sa-mi spuneti daca ati dat pepene verde la bebei, ca eu i-am dat azi putin si i-a placut fff mult.
despachetez, culc Ghighi si daca am timp revin, macar sa citesc din urma si sa vad poze cu frumosii .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by papanash

in primul rand vreau sa-mi spuneti daca ati dat pepene verde la bebei,

papanash, noua ne-a spus pediatru ca-i putem da dupa 11 luni; eu ma plangeam ca nu bea lichide mai deloc si asa am ajuns la discutia cu pepenele.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Condoleante Moldoveanca!

Rox imi pare rau ca bu ati putut pleca la mare din cauza baiatului...dar cred ca barbai sant mult mai grijulicu fetele

Am vazut o gramada de papanasi si dulcetici deliciosi foc...ma impresionat poza facuta de Melania "ma gadila iarba" parcaam retrait senzatiile piciului.

Marunzika eu deja i-am dat pepene, nu mi-a mancat dar a gustat de ajuns...nu stiam ca se da asa tarziu.
Problema e ca doctorita pediatra a avut un accident si e altul asa ca nu santem pe aceeasi unda...unde mai pui ca nui pediatru...trebuie sa o duc la unul privat,dar cum n-am avut probleme am tot amanat

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Moldoveanca, condoleante. D-zeu sa o odihneasca .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Anaist, cu intarziere iti zic si eu La Multi Ani, sa ai parte de bucurii, fericire si sanatate sa te bucuri de Vladi cel dulce.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neataaaaaa somnoroaselor! Noi suntemf resh papati schimbati si iesim in fata blocului sa ne jucam cu copiii. Va uram sa aveti o zi super! (la noi e innorat si e super ca ma enerveaza sa arda soarele prea tare). Va pupam!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salut fetelor scuze ca nu am mai intrat de atata timp dar acasa nu am net si acum va scriu de la net cafe,noi am ajuns cu bine acasa si Alexandra e bine,a crescut de numa,o sa va scriu mai rar pana imi bag netul Aly face caca la olita si are 2 dinti.va pupam si mai vb

AMR 1 ZILE PANA PLECAM ACASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Bine ati ajuns acasa! Felicitari pt Aly, e fetita desteapta!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

cristina

la cat mai multe lunite papanashilor si dulcetelelor sarbatoriti azi!!!

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput