Rolul religiei

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
citat din mesajul lui b.nica

Irina,scuza-ma dar nu stiu sigur cui te adresezi.
Daca mie,inseamna ca trebuie sa recunosc ca am gresit uneori raportandu-ma la intrasingenta celor spuse de tine,o recunosc, am recunoscut-o si la spovedanie.
Dar ce ma intriga este ca nu gasesc nimic in ce ai spus tu legat de IERTARE.
Refuz sa cred ca daca in credinta ortodoxa iti recunosti greselile,te smeresti, nu esti iertat.
Eu cred ca daca il iubesti cu adevarat pe Dumnezeu nu gresesti si daca o faci din diverse motive,prin recunoastere si pocainta esti absolvit.
ma adresam lui ladyjdesigur ca esti iertat daca iti recunosti neputinta, pacatul, numai ca multi ii tot dau cu iubirea de Dumnezeu, fara sa stie in ce consta ea.Pentru ei am scris (din Evanghelie, nu din capul meu).
Ne dam mari iubitori de Dumnezeu, dar daca citim Evanghelia vedem ca n-avem pic de iubire- Domnul cu mila! si uite asa punem inceput bun, adica pocainta - cand vedem cat de departe suntem de desavarsire Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
citat din mesajul lui b.nica

Ingrid,pe Xenocid se pare ca il timoreaza catolicii,protestantii,etc.;se ia de ortodocsi pt. ca stie f.bine ca acestia sunt cei mai toleranti dintre crestini si nu te sperie cu pedeapsa iadului,cu arderea pe rug,sau alte cazne, ci te dojenesc cu duhul blandetii si iti atrag atentia ca nu este bine sa te smintesti pt. ca-ti pierzi sufletul si fara suflet....

Xeno, Xeno, stiu ca ti-e frica , da' uite-aicea la mine o secunda: . Ha haaa, got ya!!!! :))

b.nica, pe tine te voi raporta iar la moderator. In caz ca nu stiai, lumea buna care scrie pe-aicea nu face referiri stupide la cei de alte religii. Nici macar la cei de aceeasi religie, daca ma-ntelegi .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput