Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Capitol nou

Pentru asta merit si eu maine dimineata la prima ora una mare si tare,daaaa? Cafea bre...ntz ntz ntz...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by Nov-Dec2007

quote:
Originally posted by Jasmin012

Roxxy, nu cred ca esti nebuna... eu nu pot dormi nici noaptea... chiar daca el doarme el il tot veghez... parca de-abia astept sa inceapa sa scanceasca sa pot sa-l iau langa mine. Asa ca imi dau seama ca nu te-ai prea distrat... dar e bine sa mai iesi si fara el.

Tu, nu e bine ca stai si te uiti la el cand doarme...bebeii simt si se trezesc! Asa, daca mai arunci un ochi e una, dar nu sta pe capul lui..
Tu nu ai chestia asta? Eu daca se uita cineva fix la mine imi dau seama, si daca dorm ma trezesc...

Ara, chiar crezi ca sunt nebuna... nu stau in capul lui... doar mai arunc si eu cate o privire, dar mai ales ma intorc pe toate partile in pat...

Nu cred ca esti nebuna, dar asa am trezit-o eu de cateva ori pe Alexia...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata!
Nu prea mai apuc sa citesc din urma, decat din 2 in 2..asa ca sa nu va suparati pe mine...

FELICITARI, MATEIUT! ACUM, LA PLIMBARE, CE MAI!

JASMIN, ADRA - nici Alessia nu se ridica singura in fundic decat in carut, chiar daca e la orizontala si in scaunelul de la leagan; e paradoxal probabil ii e mai usor sa se ridice in carut in fundulet , ma gandesc ca se ajuta mai usor ca e mai stramt; ieri pipaia plasa de la patut sa se ridice in picioare.

A inceput sa isi revina cu papa, ma declar multumita, desi fructe nu papa mai mult de 130. Cu cei doi dintisori, eu am mai linistit-o cu panadol seara si calgel seara si noaptea.

SANDUTA

ROXXY- orezul, porumbul NU au gluten. si eu ii dau mamaliguta cu galbenul tnuva si branzica...fff bun...

noi va lasam ca iesim afara, poate intram dupa amiaza

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam si noi fetele si bebeii!!!

n-am intrat in weekend pt. ca am fost plecati, am avut si un botez la niste prieteni, am fost si la ai mei, frumos...ce sa zic...

noi ne laudam ca de cateva zile stam singurei in fundulet!!!
si am facut si o mare descoperire: putzica.... se prinde de ea, dar nu stie inca de ce trage...e asa de mortal...

citesc din urma si revin...

pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

noua mea achizitie...

Eric, ingerasul mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

neata!

este capitol nou deschis aici

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput