FIV 184
Raspunsuri - Pagina 16
Gianina34 spune:
Buna fetelor,
Sunteti tare dulcele cu toatele. Va pup si va admir pentru increderea pe care o raspanditi.
Indraznesc sa va pun si eu o intrebare pentru ca sunteti cele mai pricepute:
am facut ieri o histeroscopie , dupa 2 IA nereusite, totul este OK (dupa o stenoza si o sinechie uterina rezolvate cu sterilet purtat 1 luna) Acum pasul urmatorul este o noua IA dupa care FIV. Dar pana una-alta mi s-a prescris MEDROL 16 mg o pastila pe zi dimineata la ora 8 timp de 6 saptamani. Am citit prospectul care este urias si nu am inteles nimic. Pentru ce este bun in cazul nostru? Am gasit undeva ca ar fi ca un antialergic, pentru a nu respinge organismul embrionii. Va rog sa ma dumiriti si pe mine pentru ce se recomanda acest medicament.
va pup inca odata,
cu drag,
gianina
Dariela spune:
Gianina - Cam tot asta am inteles si eu din prospectul medrolului. Mai stiu de la asistentele de la FIV ca este indicat sa mananci mai putin sarat in perioada administrarii, in caz contrar aduce balonari, maini, picioare, ochi umflati, stare generala proasta. Totusi administrarea timp de sase saptamani mi se pare destul de lunga (la FIV se recomanda in general 3-17 zile).
Dariela
aurel_cris spune:
GIANINA si eu stiu exact ce spune DARIELA ca se ia pt ca corpul sa nu respinga embrionii.Eu am luat acum un an la FIV dar pt o perioada mai scurta de la ET pana la testul de sarcina,esti sigura ca a zis 6 saptamani??Deasemenea trebuie sa fi atenta sa nu mananci sarat caci este destul de periculos.Multa bafta la IA

DARIELA

Poze Bianca
http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
dariaioanaxx spune:
Gianina - am luat si eu medrol, 4/zi, in perioada dintre punctie si ET, nu am intrebat pt. ce este dar eu am presupus din cate am citit, ca este pt.a evita eventualele efecte adverse ce pot aparea in urma punctiei si am inteles ca se da in urma mai multor interventii, pt. ca totul sa revina la normal fara complicatii(adica de ex. ovarele erau f..f. umflate in urma punctiei si medrolul, continand prednison ajuta la rev. la normal); de asemenea mie dna dr. mi a specificat expres sa l iau pana ziua ET ului inclusiv;
va pup pe toate
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
dariaioanaxx spune:
a, am uitat in afara de efectul antialergic este si un f. bun antiinflamator, si cred ca asta este explicatia principala;
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
magdita spune:
Fetele, copiez aici un mesaj postat la tutunici, sunt sigura ca voi o puteti ajuta cu mai multe informatii. Multumesc mult
quote:
Originally posted by Ennni
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici insa sper sa-mi raspunda si mie cineva. Sunt la primul fiv, azi e ziua 14 de la embriotransfer si mi-am facut testul de sarcina care a iesit POZITIV. Va dati seama ce bucurie. Problema e insa ca am toate simptomele unei hiperstmulari ovariene, am fost la consultatie si dr. mi-a spus ca am ovarul marit si mi-a dat Medrol 16 mg. E careva dintre voi care a patit la fel? Va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti careva ceva despre acest subiect. Mersi.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Gianina34 spune:
Am mai verificat odata pe reteta: scrie clar MEDROL 16 mg 1cp/zi dimineata la ora 8 - 6 saptamani.
Am intrebat si medicul endocrinolog si astept sa vad ce-mi raspunde.
Cum aflu ceva, va informez si pe voi.
Si mie mi s-a parut cam mare perioada - 6 saptamani, dar am zis ca stie ce face.
va pup,
gianina
ada_b spune:
Buna fetelor!
Si eu am probleme, dar la mine sunt atat de dificile ca SPER sa va pot insoti in acest forum. In marea varza care e in capul meu, se distinge o singura intrebare, deocamdata.
Daca dupa FIV raman embrioni care se pastreaza pana luna urmatoare, se plateste din nou (de ex 1700 Euro la Giulesti?)
Inca nu am reustit sa citesc toate informatiile.
Va multumesc!
cristal1995 spune:
ada: bine ai venit pe la noi si iti urez o sedere cat mai scurta, sa te muti repede la odisee. Spune-ne povestea ta. La giulesti nu este 1700 euro (din cate imi amintesc eu
, ci 1400 (1100 euro in lei, in ziua punctiei si 300 in euro, in aceeasi zi-acestia din urma se returneaza daca nu ai embrioni pentru transfer). Daca raman embrioni, acestia se congeleaza contra sumei de 150 euro. La o eventuala decongelare reusita se platesc doar 300 euro pentru ET. Mai intreaba-ne si iti raspundem cu placere (daca ne pricepem).
Pupici!
Aly-"Inca mai sper..."
GArGAritza27 spune:
[quote]Originally posted by ada_b
Buna fetelor!
Si eu am probleme, dar la mine sunt atat de dificile ca SPER sa va pot insoti in acest forum. In marea varza care e in capul meu, se distinge o singura intrebare, deocamdata.
Daca dupa FIV raman embrioni care se pastreaza pana luna urmatoare, se plateste din nou (de ex 1700 Euro la Giulesti?)
Inca nu am reustit sa citesc toate informatiile.
Va multumesc!
Ada_b buna
Si eu to tnoua pe aici si urmeaza sa fac FIV la Giulesti?
Poti sa-mi spui mai multe? La noi eu am buba si nu am ovulatie, am fost diagnosticata cu menopauza precoce si trimisa la Giluest pt FIV cu ovocite donate. Si la tine e aceeasi situatie? Cu ce doctor ai facut FIV? Imi cer scuze ca te-am bombardat cu intrebari.
Va pupicesc pe toate, sa auzim de burtici si de bebei!
"Speranta moare ultima"
ada
[/quote