FIV 184
Raspunsuri - Pagina 15
flori76 spune:
Fetelor si eu sunt cu ochii pe voi permanent,chiar daca nu scriu prea des.
Iana si Adenuti,va pup dulce si va doresc sa depasiti momentul si sa aveti taria de a o lua de la capat.
Ioana:iti doresc din tot sufletul sa ai puiuti lipicosi pe care sa-i strangi in brate peste 9 luni.Doamne ajuta! 
Amzu:te asteptam la Gravidute prin FIV ![]()
Va pup pe absolut toate si va doresc sa vi se implineasca visul de a deveni mamici!
Flori
14+
goggy spune:
Adenuti, Iana imi pare tare rau ca nu a fost cu noroc. E greu, stiu, dar viata merge mai departe.
Aveti incredere in voi si totul se va rezolva. Data viitoare va fi bine.
KoraPop spune:
Iana, Adenuti va inteleg atat de bine....,dar capul sus, lupta trebuie sa continuie!
Ioanatugs tin pumnii stransi!De data asta trebuie sa fie bine,ai toate sansele!
Moni acu' am inteles ( multumesc Anto
).Felicitari d-na experta! ![]()
Ana_p are doi blastocisti de nota 10 in burtica,endometrul era 12 mm la ET ( ieri) , se simte bine si e nerabdatoare....Testul va fi pe 10 iulie. Ana eu zic ca vei fi mamica de gemenasi!Abia astept confirmarea!
Kora
CARPE DIEM!
adenuti spune:
am avut niste dureri groasnice de burta si am eliminat o carnataie cu basici mai mare decit o nuca .
nu va pot spune in ce stare ma aflu .
aurel_cris spune:
IANA_MARI,ADENUTI uff sunt alaturi de voi fetelor,sa va dea DD putere sa treceti peste acest esc si sa o luati de la capat
AMZULICA felicitariiiiiiiii si aici 

IOANATUGS iti tin pumnii,ai grija de puiuti

ANA multa bafta si tie draga mea,ai toate sansele sa fi mamica de gemenasi

Fetelor spre rusinea mea nu prea am mai intrat pe forum caci am avut mult de invatat si cu cea mica e cam greu.Am vazut si eu ca lista asta se scurteaza greu....,mai mult creste firar sa fie.Ma uitam intr-o zi la televizor si vedeam ce usor renunta unele mame la copilasi,ba chiar ii si omoara iar noi cat ne mai chinuim...
Va pup cu drag pe toate si sa dea DD sa reusiti cat mai multe,va tin pumnii.

POZE BIANCAhttp://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
Dariela spune:
madalina, aurel cris - Aveti fetite superbe!
mamicile si 

flori 76 - Multumim de urare! Sarcina usoara si asteptam vesti despre
!
Dariela
iana_mari spune:
Fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi.Sunteti toate minunate si ne faceti sa trecem mai usor peste esec.D-zeu nu a vrut nici de data asta,poate data viitoare.Nu stiu acum cand si unde voi face al treilea fiv,dar stiu ca-l voi face si trebuie sa reusesc.
Din lotul nostru adica 4 fete,care au facut ET in acea zi 2 au reusit.Amandoua erau la primul fiv.O doamna avea 40 de ani si a avut doi embrioni nu de cea mai buna calitate,iar cealalta de 27 de ani ,sotul avea probleme mari,erau la un pas de a renunta pt. ca nu-i gaseau sotului spermatoizi.Amandoua au fost la servici .Am scris aceste randuri sa ne incurajam ca totul e posibil.Adenuti le cunoaste si poate sa confirme.A,era sa uit erau de-o calmitate iesita din comun.
Adenuti si eu am dureri mari dar imi curge f. putin.Eu cred ca este mai bine cand elimini.Sa ne spuna fetele.
Moniland felicitari si din partea mea.
Amzulica sa ai grija de tine.
Ioanatugs tu trebuie sa vii cu test pozitiv sa ne ridici moralul.
va multumesc inca o data ,nu va enumer sa nu uit pe cineva
fireyes spune:
Adenuti, Iana tare rau imi pare, ca stiu ca toate ne putem niste sperante imense in fiecare procedura...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png