FIV 184
Raspunsuri - Pagina 13
nusy spune:
Iana,Adenuti: imi pare tare rau ca nu s-au prins bebeii...
Dariela: te pupic!
Fetelor,Ioanatugs va transmite vesti...ea va sta acasa vreo 2 zile si nu are net,asa ca m-a rugat sa va anunt ca are in burtica 2 puiuti frumosi de 8 celule, A1. Doamne-ajuta sa se lipeasca si sa stea acolo 9 luni!Bafta multa,Ioana!
Nusy
Moniland spune:
Iana, Adenuti, stiu cat de greu este dar nu va descurajati. 
Anto, a fost off topic dar nu m-am abtinut 
Amzu, foarte bine evolueaza hcg-ul. Astept rezultatul de la eco ca nu se stie la cat de "lenesi" au fost puiutii tai poate sunt 2.
Ioana, Anap, va tin pumnii si astept vesti de mamicute.
Dariela spune:
adenuti, iana mari - 

Moniland - Felicitari pentru titulatura. Iti doresc insa sa o schimbi cat mai curand in cea de expert
!
ioanatugs - Sper ca tu sa spargi gheata! 
Dariela
kineta spune:
IANA,ADENUTIIMI PARE RAU FETELOR,MULTA BAFTA IN CONTINUARE SI SPER CA AVETI PUTEREA SA O LUATI DE LA CAPAT
. AMZUSA FACI TOT POSIBILUL SA-TI PROCURI GRAVIBINON,POATE TE AJUTA FETELE ,SI DACA SE GASESTE IN PROVINCIE SAU IN CHISINAU,SA TI-L CUMPERE SI SA-L TRIMITA PRIN COLET, SA AI ACEASTA PROVIZIE CA SA STAI LINISTITA ,ORICUM E BINE SA-L AI CHIAR DACA IL FOLOSESTI SAU NU,DACA NU IL VEI FOLOSI IL VEI DA MAI DEPARTE ,SUNT SIGURA CA SE VOR GASI DORITOARE. 
carmanuia spune:
Adenuti, Iana ... fara cuvinte 
Dariaioanaxx eu am sunat sapt trecuta sa ma programez pt o eco si mi-a zis ca dr Dracea e in concediu prima parte din iulie. Nu mi-a zis exact zilele dar cred ca e deja plecata.
pup toate fetele!
bolojica
@dodo@ spune:
IANA, ADENUTI,
NU MAI AM CUVINTE,MA ROG LA DUMNEZEU SA VA INTAREASCA SI SA VA DEA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE. VA CRED CA DUREREA ESTE DE NESUPORTAT, DAR NOI SUNTEM ALATURI DE VOI SI SPERAM CA INTR-O ZI NE VOM BUCURA.

psj spune:
miruna79, eu am facut hiperstimulare serioasa dar daca zici ca analizele au inceput sa se stabilizeze e de bine. Desi eu as fi zis ca nu era rau sa ramai la spital. Bea multa apa in continuare si urmareste si elimini proportional apa, pentru ca exista risc de blocaj renal. Fii atenta si la simptome gen tuse pentru poti face si apa la plamani. La cel mai mic semn ca nu ti-e bine du-te totusi la spital. Oricum iti doresc multa sanatate si sa scapi cat mai rapid de problema asta.
madalina28 spune:
Ioana iti tin pumnii sa iasa cu ochisori, de fapt sunt sigura ca asa va fi,pup fata si burtica.
Asta este subiectul meu de suflet mereu va citesc si tare ma intristez cand vad atatea fete, cum s-a mai lungit lista sper sa scada si acest subiect sa fie doar de amintiri triste,sunt sigura ca pana la urma toate va veti tine puii in brate,eu si acum ma uit la mica mea minune si nu-mi vine sa cred ca e a mea dupa ce am trait cosmarul fiv-ului nereusit.Va pup pe toate si va tin pumnii la fiecare in parte chiar daca nu intru asa des va citesc din umbra.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
antosit spune:
Iana... ce sa mai zic?
Am sperat din tot sufletul ca va fi bine...

Adenuti
!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"