FIV 184
Raspunsuri - Pagina 12
magdita spune:
Ioana
, Ana_p
, sa va ajute Dumnezeu sa aveti ET reusite si peste 14 zile valori mari la beta hcg
!
Kora
Mult noroc urez tuturor fetelor de la acest subiect, sunteti niste luptatoare si va admir foarte mult ! Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne implinim visul de a fi mamici!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
antosit spune:
Koricica pai o felicitam pe Moni pt. noua sa titulatura de "expert contabil", asa ca da drumul la felicitariiiiii!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
Blanche25 spune:
Cami30, P=pen, adica injectia este pregatitita dinainte, deci doar te injectezi nu sa si prepari. Bafta!
Iana, Adenuti, asteptam vesti duble!
cami30 spune:
blanche dar 20P scrie si la anticonceptionale si alea sunt drajeuri nu injectie .. deci cum e?
cami
adenuti spune:
fetelor nu am vesti bune .
valoarea este de 2.7 ,deci nu este sarcina ,asa a vrut DD acum ma rog sa-mi revin sa vad ce sa fac .
nu imi mai gasesc cuvintele 

![]()
va multumesc pt incurajari si va daresc noroc .
Iana -va multumeste si ea pt incurajari .
si ea are un test negativ cu o valoare de 7.66 .
inca nu poate sa intre pe forum are probleme cu calculatorul .
asta este noi nu am avut noroc .![]()

adenuti spune:
scuze fetelor Iana are valoarea de 2.66 am gresit desi nu este important am tinut sa va spun valoarea reala .
miruna79 spune:
Offffffff iana si adenuti, imi pare sincer rau , cu Dumnezeu inainte o sa reusiti fetelor sa nu va pierdeti speranta.
Ioana ma bucur ptr embrionasi tai , sa te ajute Doamne doamne sa reusesti.
ana-p ti am tinut pumnii azi la transfer.
amzulica felicitari si o sarcina usoara.
Fetelor prin ce am trecut zilele trecute nici nu va puteti imagina, va tot spuneam ca mi e rau ca nu dorm ca ma doare etc,am facut o forma de hiperstimulare , stiam ca analizele din ziua embriotransferului au fost ok , dar eu tot rau ma simteam rau asa ca ieri m-am dus la doamna dr din nou mi au luat analize si ce sa zic aveam o leucocitoza de toate zilele, transaminazele mari peste limita , ionograma modificata si estradiol 5mii si ceva, ieri toate ziua perfuzii peste perfuzii, si a ramas sa repet azi analizele si dc erau la fel ma interna la terapie intensiva, fetelor am plans mult ieri nu mai imi doream nimic eram terminata voiam sa scap de cosmarul asta. Azi m-am dus pregatita de internare , dar ma bucur ca analizele mele si-au mai revenit la normal adica au mai scazut valorile fata de ziua precedenta, doamna dr a zis sa nu ma mai interneze, sa mai bag maine vreo 2 perfuzii si joi din nou sa repet analizele.
Acum cu Dumnezeu inainte sper sa fie bine.
Dariaioana ai dreptate in tot ce ai zis , sa te ajute Dumnezeu sa ti realizezi visul.
pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
ioana_p76 spune:
Fetelor, stiti ca pe forum a fost initiata o campanie de responsabilizarea a autoritatilor in problema finantarii reproducerii asistate medical dupa modelul diferitelor tari europene. Subiectul este AICI
Dupa ce am trimis petitii catre Ministerul sanatatii fara nici un succes, urmatorul pas ar fi sa cautam persoane influente care sa poata face o campanie, si ca membre DC vom solicita ajutorul aministratorilor in realizarea unei campanii de amploare.
Pentru ca inca nu exista o petitie on line, pentru asta trebuind sa avem o propunere de lege si sustinere in parlament (nu ma pricep f bine dar asa am vazut ca a fost la alte petitii on line)ca sa vedem in prima faza numarul celor care sunt de acord, va rog sa votati subiectul in cauza. (nu am gasit alta modalitate de a arata ca suntem de acord, fara a incarca subiectul cu mesaje )
Va astept si sper sa ne unim cat mai multe si poate vom realiza ceva pana la urma!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Blanche25 spune:
Cami, nu stiu....sincer nu am idee, sper ca nu am gresit cand am spus ca p e pen, rog fetele care stiu sa ma corecteze. Oricum cred ca poti suna doctorul, sau ii poti trimite un e.mail, sigur te va lamuri.