***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna fetelor....

Revin iar dupa o absenta foarte indelungata.....Am mai intrat acum ceva timp si n`am apucat sa va multumesc pentru urarile cu ocazia nuntii, si de aceea am sa o fac acum.VA MULTUMESC DIN SUFLET!!

Acum am intrat sa va mai povestesc de Antonia,care e o mare obraznicatura.La 1 anisor si o luna are 11 kg si 300 gr si 85 cm.I`a mai crescut putin peisorul,care e foarte ondulat...azi am reusit si i`am facut primul motz...si eram tare incantata privind`o asa motzata.

Probleme cu mancarea si cu somnul...avem si acum....in unele zile mai rau in altele mai moderat...Antonia se incapatzaneaza sa manance aproape numai lapte ceea ce ma dispera uneori.Ma trezesc intrebandu`ma ce am sa ma fac cu copilul meu care nu agreeaza NICIUN FEL DE MANCARE!
Din cand in cand mai mananca cam 100-150 gr de mancare de legume o singura data pe zi....alte zile doar cateva lingurite(maxim 5)...ii mai dau lapte cu banana...piersici la borcanel si iaurtel...dar nimic n`o mai incanta.Bea multa multa apa si lapte la fel....bea in unele zile si 800-900 ml lapte...Eu sper ca la un moment dat isi va descopri si ea un fel de mancare macar care sa`i placa.

Cu somnul inca avem probleme....antonia se trezeste noaptea si acum de macar 2 ori....Intr`un an de zile doar 2 nopti le`a dormit fara sa se trezeasca...si in rest..am avut nopti cand am stat si 4 ore treaza cu ea in brate....am ajuns la un grad de oboseala greu de inchpuit pentru cei din jur...Mai ales pentru ca in tot acest timp am avut de pregatit si licenta....pe care am sa o sustin maine dimineata....si mi`e o frica de innebunesc deoarece nu ma simt inca pregatita....

Ce sa mai zic de Albastrica? Face ravagii peste tot...se catara in toate paturile...in fotolii pe scaune...paseste praguri urca borduri...alearga de rupe...e foarte foarte vioaie...are atata energie de nu-mi vine sa cred.Se incapataneaza afara sa mearga doar singura pe jos...nici macar tinuta de mana...iar daca n`o lasi face circ mare ...

De vorbit are cateva cuvintele..arata si zice "tzatza", "papa","apa" ,"tzutzu"catel),"isis"(pisica),"dadaie"(bunica`su),"mmaie","tata,tati,dada dade"(taica`su),"mama sau mama ma" imi zice mie..."caca"-e un cuvant uzual pe care-l foloseste pentru a indica tot ce nu are voie...asta nu inseamna ca nu face ce n`are voie..normal [:-)))}]...mai zice caca si cand face kk si se miorlaie...daca imi dau seama sa o pun pe oala tace...daca nu face pe ea...normal....Se duce singura si-si ia olitza din baiue si mi-o aduce cand vrea sa faca pipi....dar cred ca mai mult e o joaca pentru ea..pentru ca inca face si pe ea...dar macar are vointa nu?:))Aaaa....mai zice "bebe" la toti copii pe care`i vede in carutz....se duce sa le fure jucariile...nu`i convine daca se duce un copil la ea...doar ea are voie sa se duca la ei cand are ea chef

Cam atat....nu mai stiu ce sa spun...Sper sa nu fi omis prea multe...ca la cat de des intru

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Azi am tras o mare sperietura cu JAcob. A facut febra 40.5 si l-am dus la urgenta a spital. Cica e un virus si ne-a dat antibiotic.
Sper sa nu mai face febra asa mare la noapte.
Ma enerveaza ca nu vrea sa bea mai deloc si stiu cat de important este sa fie hidratat la febra mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Incerc sa pun poze.

http://arthuranagabrieli.multiply.com/photos/album/1#1

Nu stiu daca se poate deshide aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Arthurana
Nu se vad pozele , trebuie sa faci share la album.

Sper sa treaca febra

Vezi ca la varsta asta se face pojarelul. Febra mare dintr-o data, exact 3 zile - la noi a fost numai noaptea, ziua era in jur de 38 si el era ok, se juca. Apoi apare eruptia, bubite mici rosii, initial dupa urechi, ca spuzeala de transpiratie.

Sa va faceti bine, asteptam poze cu nazdravanul, poate preiau ideea cu peruca...sau imi fac una din tot ce mi-a smuls mie

Monytza
Casa de piatra! Pozici noi de Albastrica nu ai?

Mamicile de baieti mai mari: daca la un an are 20 la picior, cam cat are la 2 ani? Multumesc

Mamica lui ELIAS( 31.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ELTEKA ce mare s-a fecut ELIAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si ce frumos il imbraci.......

Kay io zic sa o cresti pe SONIUTA asa cum crezi tu.MAi bine ca tine nu stie nimeni iar pana acum ai dovedit ca esti o super mama!!!!! de la STEFAN pentru SONIUTA!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am pus si noiAICI CATEVA POZE printre care si julitura de cand am cazut in nas!

Sper sa va placa ,va doeresc un sfarsit de saptamana frumos alaturi de comorile voastre!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Ce mai faceti fetelor?
Kay, toata stima pentru felul cum o cresti pe Sonia. Orice mamica are temeri, nu esti singura.
Pepsi, ce mai faci? Nu te-am mai auzit demult.Mi-e dor de sfaturile tale.
A pus poze noi aici.
Cum stati cu olitza? Noi foooarte greu. Sta 1 minut, se screme si se ridica. Asta este. Am citit pe DC ca poate dura procesul pana la 4 ani! Sper sa nu fie cazul. Eu am rabdare.
Altceva, ne place la nebunie in nisip, chiar il si mananca:(
Ati scapat de blender pentru totdeauna? La noi, daca e carne trebuie prin blender. Restul il mananca bucatele.
Aveam 9.5 kg si 78 de cm. E micutza, dar nici noi nu suntem inalti. Iaca oi da-o la inot si volei mai incolo.:)
Doxinu, nu ti-a fost mila de buclele lui?
Tudorcatalin,ce frumos se joaca in piscinaaa...Si cati dinti aree...
Elteka, ce ochisori mari si expresivi are Elias.
Gata, ma duc sa termin mancarea.
Va pup si un weekend placut va doresc.

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mihamora
Super pozele voastre din Maroc!!! . Cred ca a fost o experienta minunata, mai ales pentru Domi. I-ati facut ceva vaccin cu ocazia asta sau doar ce avea? Imi place poza ASTA foarte tare! Noi nu mergem decat la Lido de Venezia. In Estonia lumea sta vara acasa, vremea e "numai buna" zic ei (mie mi-ar place mai cald). In schimb se iau concedii iarna cu mers pe insule tropicale. Iarna tine din noiembrie in mai, e intuneric si foarte frig, asa ca merita facuta o pauza de lumina si caldura.

Tudorcatalin
Seamana bine piticul tau cu tine!

Doxinu
Ai taiat tu frumusete de bucle... Elias n-are decat una, la ceafa, care uneori se face valvoi, dar soacra-mea a inceput sa planga cand am zis ca-l tund. Cica exact asa par avea si sotulache si uite ce des si frumos e acum si ea nu l-a tuns. In concediu tot il tund

Ce sa zic de haine, pe aici nu avem nimic ieftin, o amarata de pereche de pantaloni "de stat in casa" e 10 euro. Avem Mothercare dar preturile sunt duble comparativ cu UK. Ce are e din Japonia, de cand eram eu gravida si pe care le-am primit in schimbul tonelor de haine de fetita pe care le-am cumparat cand mi-au zis ca e fata . Cele mai dragute sunt vreo 10 tricouri din care nu a imbracat nici unul...la gerurile astea...la anul nici nu-i mai cumpar, mai bine cinci costume de ski

Acum mergem sa mancam pe malul marii, avem 20 de grade, asta e foooooooooarte cald!

Mamica lui ELIAS( 31.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Hello!

Mi-e un somn de mooor si Andrei e intr-o forma de zile mari. Are atata energie in el si eu pic pe aici de somn... Abia astept sa il culc...

Arthurana, abia astept sa vad poze cu puiul tau. Si stai linistita cu kg ca Andrei are 9.400 si s-a nascut cu 3.200. Deci a luat mai putin decat Jacob intr-un 1 an si 2 luni.
Imi pare rau ca a avut febra asa mare, sper sa se faca bine repede.

ella, probabil sunt curajoasa cu bb2 pentru ca Andrei e tare cuminte, nu-mi da deloc batai de cap. Sunt o fericita din punctul asta de vedere. Dar uneori stau si ma gandesc daca o sa am un bb2 agitat, oare ce ma fac? Si ma consolez cu gandul ca macar unul e cuminte

Vorbeati de copii care se dau pe spate cand sunt suparati. Si pe Andrei il mai apuca din cand in cand bazdacii - cand nu ii convine ceva (nu ii dau voie sau ii iau ceva din mana) se da cu fundul de pamant si plange. Atunci il "ating" usor pe piciorus ca la fund nu simte de Pampers si il trimit la el in camera. O data, de doua ori si apoi nu mai am probleme cam o luna cu el. Dupa o luna incearca iar si aplic acelasi tratament. Vreau sa ii fie foarte clar ca el face cum zic eu, nu fac eu cum vrea el.

Elteka, ma bucur ca iti place baiatul meu dar baiatul tau are ochi mai frumosi. Sunt mai mari si mai luminosi parca

Carmen_So, daca doctorul zice ca e sanatoasa fata si tu o vezi ca e vioaie zic sa nu iti faci probleme. Asa e ea mai mica. Finuta parintilor mei avea la un 7 kg. Si acum are 7 ani si tot o slabanoaga este, dar sanatoasa.

Ana, ce personalitate puternica are fata ta! M-am distrat la faza cu mingea in parc, cum l-a scuturat ... Mi-a adus aminte de mine la cresa - ii bateam pe toti care imi luau locul la masa sau jucariile

tudorcatalin, ce imi place mie la piscina lui Andrei ca are umbreluta. Si pot sa spun ca l-am scos in curte la ora 12 ziua. Dar la el in piscina era super placut, ca imi bagam si eu capul sub umbrela - era racoare.

doxinu, ce mare s-a facut Stefan si ce bine ii sta asa tuns.

teodoral, ai o fata frumusica foc! Si ii sta bine tunsa.

De Pepsi ce mai stiti?

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Oana in primul rand vreau sa-ti spun ca te admir enorm pentru taria ta de caracter si ma bucur din inima cand aud numai vesti bune despre Soniuta.
ELTEKA ma bucur ca ai revenit si ca vad ce mare s-a facut dolofanel.E o poza care mie imi place f. mult(juri ca-i fetita)asta

In rest
- despre vaccinul de un an, eu l-am cumparat(pentaxim), de fapt eu am cumparat de fiecare data vaccinurile.

Nici Alex nu mananca(mai nimic).Dintr-un mare mancacios a devenit cel mai mare mofturos.Pediatra a zis ca nu-i nici o problema, important e sa bea cat mai multe lichide sa fie hidratat.
Vrea tot timpul afara si aprope ca ne-am mutat in poarc si pe aleeile de la bloc.Nu mergem acasa decat cand e extenuat si cere in brate dar asta se intampla foooaarteeee tarziu.Intram in casa isi reincarca bateriile si o luom de la capat.Aduce sandalutele si imi arata sa il incalt iar daca nu o fac are apucaturi de "tavaleala",adica urla cat il tine gura ,stoarce lacrimi de crocodil si daca tot nu cedez se lasa pe jos. Mai zilele trecute treceam cu el de manuta pe strada pe langa magazine,dimineata devreme pe la ora 8 si s-a oprit in dreptul unei vitrine in care a vazut o mingiuta(ara acasa 4)si mi-a cerut-o,cum sa-i explici unui copil de 1 an ca magazinul e inchis si nu poti sa ii dai ce cere?A inceput sa planga si l-am luat fortat in brate ,ne-am mai oprit doar la librarie, de unde a iesit victorios cu o carticica pentru copii pe care singur si-a ales-o.Si uite asa ma impresioneaza de fiecare data si eu ii ofer ce-si doreste.Nu dati cu rosii in mine , stiu ca nu e prea bine ce fac dar pur si simplu nu ii rezist si el ma manipuleaza.
Are casa plina de jucarii muzicale(pian casetofon telefoane pana si toba i-am luat) si nemuzicale(pentru construit tot felul de mutunache maimutele si elefantei,magarusii si altele) si carticele cu sunete sau fara, de care binenteles se plictiseste iar eu i le ofer prin rotatie dar nici asa nu pare prea incantat vrea tot timpul ceva nou.Adevarul ca si eu incerc sa compensez prin el tot ce mi-a lipsit mie cat am fost copil.
Am vazut toate pozele(chiar am avut rabdare) la toti capsuneii si m-a apucat nostalgia si tot odata nu-mi vine sa cred cat de mult au crescut.Sa ne traiasca!

Mergi la inceput