Ce gatim azi (47)
Raspunsuri - Pagina 6
antosit spune:
Pizza.
Crema de zahar ars.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
Bianca B spune:
Bors de sfecla rosie
dovlecel pane
clatite cu gem de capsuni
Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
madau spune:
azi facem porumb fiert...si gata cu bucatareala pe sapt asta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_bunica spune:
Varza cu baicon afumat
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
gonghy spune:
Toata ziua in bucatarie si cu mainile prin oale si chiuveta.
M-am saturat deja de bucatareala.
Am facut de azi pentru maine:
Salata de vinete
Supa de pui (maine fac galustele de gris la ea)
Tocanitza de ceapa cu pulpe de pui
Piure de cartofi (maine)
Piept de pui azi l-am batut si condimentat (maine il fac pane)
Salata de ardei copti cu rosii
Placinta cu mere si dovleac
Si gata ca pic ca musca ofilita ca acum gatai cu toate.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
laura72 spune:
Gonghy dar mai fa si tu o pauza draga mea.niste paste,cartofi prajiti,ceva de vara.
eu pt azi si maine
tortelini cu carne si sos
ciorba de pui
pilaf cu legume,ciperci si pui
prajitura cu mere ca aveam niste mere acreee.
puricel spune:
Buna! Sunt o noua membra a acestui forum si ma bucur sa va cunosc,sa stiu ca am cu cine schimba o parere despre subiectele importante din viata unei femei si anume pregatirea pt a deveni mamica, apoi copilul, casnicia, mentinerea armoniei in familie, si chiar mancarea. Cu aceasta din urma ne framantam minte in fiecare zi, ca sa nu mai spun cat timp petrecem pt pregatirea ei. Eu azi voi gati o musaca de vinete cu carne si o supa de pui, iar desertul cred ca am sa-l cumpar.
Ma bucur de cunostinta!
vl-ad spune:
ciorba de dovlecei
pui cu legume si sos de soia
orez
inghetata
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel
madau spune:
nu m-am putut abtine si am prestat cateva bulete de cascaval..la cererea expresa a copilului
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Criss75 spune:
Supa de pui cu taietei.
File pangasius cu cartofi natur.
Tarta cu fructe.
Criss si Alex (11.05.2003)