Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 19
Alinutzaa spune:
Aoleo Vicky ce mi-ai facut! Mi-ai adus aminte! Eu incercam din rasputeri sa ignor placintele Monicai inainte sa balesc pana inund casa!
In alta ordine de idei multumim Monica pentru placintele si multumim Vicky pentru cafeluta.
Gata, fug inapoi la treaba ca vad ca nu vrea sa se faca singura.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
violeta69 spune:
moama,Monica, placinte cu prune
n-am mancat pana acum!!!
deci v-at revenit
daca va tineti de placinte!
Vicky si mie mi-a placut Sibiul...am fost anul trecut,in vara...si acolo si la Sighisoara...f frumoasa zona!
deci Dany incepe lectiile
si afterul!![]()
dar cred ca or sa se joace mai mult....ca doar e vacanta...
Dory,vacanta frumoasa si linsitita si sa veniti odihnicti si fericiti
Alina,cand aveti motul?!
il faceti acasa? ca daca da aveti de bucatarisit
....tb sa puneti tava cu obiecte sa vedeti ce alege puiutul!
noi suntem ok...
Mihnea nu are pana la urma psoriazis![]()
doctorul acela e el batran, dar a ramas in urma cu evenimentele...
i-a dat in schimb o crema de i-a inchis bubitele, dar total pe lanaga psoriazis...mai rau ne-a speriat!
ca nu stie de la ce o fi fost sau ce o fi fost....
acum soacra-mea tot gaseste pete decolorate pe corpul copilului....sunt 3 pete de dimensiunea unui bob de linte sau chiar mai mici...una pe deget ,una pa gat si una pe spate....
si gata au dedus ei ca are vitiligo
si doctorul asta a "confirmat" din nou...i-a mai dat o crema de 1,5 mil...si evident ne mai consultam peste 1 luna...da'eu nu mai cred....si nici nu ma mai consult la el....
ca nu asa se manifesta vitiligo....sper,Doamne-ajuta!
e numai o depigmentare a pielii pur si simplu intamplatoare...si mie mi se mai intampla in copilarie....
sper ca nu ma insel...da' nici nu il mai cred!
va pup pe toate,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Vio motul o sa fie sambata. Nu il facem acasa dar tot trebuie sa fac mancare ca o sa ii am cazati la mine pe parintii mei, parintii sotului, sor'mea, plus noi doi, deci in total vreo 7 persoane. Si majoritatea vor veni de maine si vor pleca duminica. Asa ca....o sa gatesc acum cat pentru tot anul.
Cand ai zis de petele lui Mihnea mi-am adus aminte ca nasei mele i-au aparut pe corp cateva pete din astea mici mici si decolorate. A fost la dermatolog care i-a zis ca e o ciuperca. I-a dat tratament si a scapat de ele. 
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
buna fetelor
ma bucur ca v-au placut placintelele si am servit si eu cafeluta de la vicky...f buna ![]()
vio...sa sti ca si ruxi si alex au patute din astea, si albe si un pic pigmentate...astea din urma la ruxi(de ai zice ca-s pistrui dar ba pe picior, ba pe mana...cred ca are vreo 3-4) cu una stiu ca asa s-a nascut alex si altele le-am obs la mare cand am vazut ca acolo nu se bronza
dar sunt mici..nu e nimik...stai linisita...
va
pe toate sa aveti spor la diverse pregatiri si o zi minunata in continuare
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Seara buna!
Vio, multa sanatate, sa aveti grija de voi, 
Alinutza,eu va urez de-acum La multi ani!, sa va traiasca baiatu si sa va bucurati de el si petrecere frumoasa va doresc de pe acum.
Monica,
, voi cand veniti in tara?
Mirela, concediu placut iti doresc si tie, 
Vicky, Andreea, Cristina, Lexi,
pe toate.
Revin cu impresii de la bulgari peste o saptamana
PS:Era sa uit: La Multi Ani!!!! de pe acum pentru toate(toti) care poarta numele Teodor, Teodora, eu ziua numelui (Dori-Teodora
), mi-o voi sarbatori in concediu ![]()

Alinutzaa spune:
Dory multumim de urari.
Distractie placuta inca o data si concediu minunat.
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
Dory, co placut 
va las niste Papanashi sa aveti la cafelutza
pe care o da vicky
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
MIRCLAU spune:
buna dimineata
inca nu am plecat
mai avem putin....
DORY concediu placut si sa ne spui cum a fost,poate mergem si noi,si sa ne spui daca v-a intrebat de pasaport pe alexa
ALINUTZZA distractie placuta la motz
VIO voi cand plecati?
MONICA mai omorat cu papanashii,placinte nu ma dau in vant dar papanashi

LEXI drum bun si sa ajungeti cu bine,
mariuca
va las acum ca am de pregatit

pe toate
MIRELA mami de andreas nazdravan
anangel_lexi spune:
Multumim pentru urari! Diseara plecam, abia astept! Am ceva emotii cu drumul dar sper sa fie totul OK.
Dori, cand e Sf. Teodor? (iarta-mi ignoranta dar niciodata nu am reusit sa tin minte datele, pentru ca sunt mai multi Sfinti Teodori iar bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, se supara mereu ca n-o felicit de ziua onomastica. O chema tot Teodora).
Hai mey Monica, ma innebunesti cu bunatatile tale, zau ca-mi vine sa iau avionul si sa dau spargere in bucataria ta!
Da-mi si mie te rog reteta la papanasi poate ma va chinui talentul cand ma voi intoarce din concediu. Saru-mana!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
preda_vicky spune:
sa iau o
si sa mai
putin pe-aici. Va servesc cu chiftelute de dovlecei si friptura de porc la cuptor.
Am fost harnicuti azi, si eu si sotul, el a facut
si a sters praful, eu am gatit
si am 

.
Acum e timpul sa va
si sa fac un
!
http://community.webshots.com/user/viki39