Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 18
MIRCLAU spune:
buna dimineata
MONICA bine ca te simti ok acum,
si multa sanatate
VIO voi nu mai plecati in grecia?ca parca tineam minte ca la sfarsitul lui iulie sau sunt
noi suntem bine mai avem putin si terminam si cresa si serviciul si toate....copilul meu saracul nu mai suporta sa mearga la cresa azi dimineata plangea ca el nu mai vrea ca vrea si el o pauza,imi era asa mila de el......dar mai e putin si plecam
am intrat sa le urez de pe acum LA MULTI ANI cu multa sanatate celor 2 tudorei de ALINUTZZA si de ANDREEA pt ca nu o sa mai pot intra decat dupa data de 15,distractie placuta si abia astept sa ne spuneti cum v-ati distrat
va pupic pe toate 

MIRELA mami de andreas nazdravan
Dory232002 spune:
Neatza!
Vio, poate Mihnea a obosit, luati-l si voi mai incet ![]()
Monica, multa sanatate, ma bucur ca sunteti mai bine acum, 
Alina, bine ai revenit acasa, asteptam pozele voastre, spor la pregatirile pentru mot, 
Eu astazi am programare la cosmetica(epilat, pensat, etc), suntem cu geamantalele pe hol si cum imi aduc aminte de ceva le pun acolo ca sa nu uitam ceva mai cu seama pentru Alexa.
Va pup
preda_vicky spune:
sa va salut, ne-am intors ieri de la Sibiu... a fost superb, chiar daca vremea a fost schimbatoare, ba soare, ba
. Orasul e ceva de vis, ne-am simtit extraordinar...
N-am reusit sa va citesc din urma, acum bucataresc ceva
si abia apoi ma asez si eu mai bine la calculator
.
Va
cu drag pe
.
http://community.webshots.com/user/viki39
MIRCLAU spune:
VICKY bine ai revenit!! cum mai este prin sibiu,ce locuri ati mai vizitat?povesteste-ne si noua un pic,pe unde v-ati cazat,ce ati vizitat,etc
MIRELA mami de andreas nazdravan
preda_vicky spune:
Mire, am vizitat doar Brukental-ul... Sibiul e superb, am stat la verii sotului, ei stau in centrul vechi al orasului, aproape de muzeul Brukental, ai ce vedea in orasul acesta, timp sa ai sa te plimbi... Ne-am plimbat ceva, dar nu prea mult, ca eram cu Dani si obosea repede
, iar cand nu obosea Dani, incepea ploaia
. Cate case sunt monument istoric acolo nu mi-a venit sa cred... O sa pun poze, astept sa le descarce fi-miu de pe aparatul foto.
Monica, am reusit sa citesc putin din urma, imi pare rau ca v-ati simtit asa rau, multa sanatate si multi
.
Vio, Dani a fost un fericit, ca nu a facut nici o tema pana acum, dar am fost cu totii in concediu, de luni incepem serviciul si el temele, ca va merge la after, si acolo nu merge cu amanatul la lectii
. Dar am observat ca citeste din ce in ce mai bine, a mai si socotit de voie, de nevoie (ca a tot primit bani, acum are mai multi decat am eu in buzunar
), sau socotea cati km sunt de colo pana dincolo, tot ca sa exerseze.
Dory, concediu placut!Si mai ales, vreme buna sa aveti!
Aly, petrecere frumoasa la motz
!
fetele.
Alinutzaa spune:
Buna seara,
Vicky mamaaaaa, Sibiu!!!!! Ce frumos!!!! Super frumos orasul. Mi se pare ca are un aer asa....special.
Mirela
multumim de urari. Distractie placuta si concediu frumos.
Dory spor la pregatiri. Distractie placuta!
Gata! Pentru cine doreste, avem poze noi la semnatura, inclusiv de la mare.
Pup fetele si copilutii 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
vicky, bine ati venit acasa, ma bucur ca v-ati distrat si ati vizitat 
Dory, bine ca ai terminat bagajele 
Mire
puiutul mic care vrea si el vacanta
Alinutza, cum merg pregatirile? 
vio, ce mai faceti? 
cris...iar ai fugit 
andre-ea ce mai face burtika? 
noi suntem bine, alex cu scoala si cu afterul unde-i place mult de tot, eu cu ruxi prin parcuri si bucatarim ![]()
azi am facut placinta cu prune si cu mere
Aici si Aici si va lasam si voua pentru maine la cafelutza ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Neatza!
Monica, multzumim pentru placintzele,
, cum va mai simtiti?, tati a scapat?
Alina,
Tudorelull mititel, cred ca ia placut tare mult la mare, am vizionat pozele, mi-a placut tare mult piscinutza ciupercutza, de unde ati luat-o?, cum procedati cu umflatul ei pe plaja??
Pup toate fetele, noi suntem in febra pregatirilor ![]()
Alinutzaa spune:
Dory ciupercuta piscinuta am luat-o din Carrefour, a costat in jur de 30 ron. Pe plaja o umflam cu o pompa de picior pe care tot din carrefour am luat-o- am dat pe ea in jur de 10 ron (vreo 8,9 daca imi aduc bine aminte) si a fost super de folos ca baga destul aer la o pompare deci merge destul de repede si mai are si optiune de desumflat (oare asa se scrie???) pe care o foloseam cand plecam de pe plaja. 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
preda_vicky spune:
Wow, Monica, placinta cu prune, preferata mea
. Multumim de tratatie
!
Alina, si eu am avut aceeasi senzatie, ca e un loc special, cu oameni speciali! Pana acum doar Clujul si Timisoara erau orasele mele "de suflet", acum e si Sibiul
!
fetele, ma duc sa fac o
, sa va las si voua, sa mearga cu placintele Monicai
!