Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
buna fetelor
multumim de gandurile bune
de azi a inceput si ruxi sa vomite(deja de 5 ori pana acum)...speram sa treaca si la ea la fel ca la alex dupa o zi...desi se manifeste diferit
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Buna ziua!
Monica, sanatate multa, sper sa-si revina si Ruxi cat mai repede,
, acum cum mai sunt amandoi?
Restul fetelor, ce mai faceti?, nu mai ziceti niciuna nimic?
O duminica placuta va doresc.
monica-elizabet spune:
va
si eu pe toate si va doresc o Duminica placuta
Dory, saru' mana, multumim 
noi suntem as indrazni sa zic mai bine dar tare mi-e frica ca nu-i asa...ruxi nu a mai vomat de ieri de la 21, noaptea a dormit linsitita...a refuzat orice medicament nu mai vrea sa ia nimik
azi dim a papat o banana mica si 100 ml lapte...asta a vrut asta i-am dat si vad ca nu a mai vomat...dar este f molesita si inca zice ca o doare burtika...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aissa spune:
Monica sanatate multa va doresc! Sa speram ca gata, aia a fost tot si de acum sunt bine amandoi! 
Noi am fost dimineata in orasel si...surpriza, dra Ale nu a vrut sa se dea in nimic, exagereaza cu frica asta. Nu e prima data cand o duc, s-a dat mereu in toate, nu stiu ce a apucat-o de urla ca nu vrea la gargarite
. Noroc cu trenul ala de face tura parcului, in ala s-a suit ca eram toti cu ea... Bineinteles cand s-a trezit cica vrea la gargarite, sa ma impusc si alta nu.
monica-elizabet spune:
cris, imi pare rau ca nu s-a dat ale in jucarioare...lasa paote data viitoare, daca o sa mai mergeti si cu alt copilash si-l vede pe el/ea poate prinde curaj 
noi am fost pe-afaradimineata, am plimbat-o pe ruxi in carucior ca atunci cand era bb...era lipsita de vlaga...nu putea sa mearga...apoi am venit in casa si curios aerul i-a facut pofta de mancare a papat supa f putina si a ciugulit cate ceva de la alex din farfurie de la fel 2...si a zis singura ca vrea in parc...si-a revenit, in parc chiar a avut o super energie...nu stiu de unde...
desi era tarziu cand am ajuns acasa am culcat-o de pranz sa se odihneasca...sigur a fost obositor pentru ea
mai rau e ca nu mai vrea sa ia nici un medicament si din cand in cand mai zice de gat ca o doare...dar nu vrea nimik///si nu i-am mai dat sa nu-si faca scarba si sa nu vomite
speram sa fie bine...poate maine mergem la control si va mai zic atunci ce-am facut
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
MIRCLAU spune:
buna dimineata la fete
MONICA offf sper sa fie bine,
pe amandoi si speram sa fie bine cat mai curand,sa ne tii la curent....
DORY plecam si noi in aceeasi perioada cu voi dar nu la bulgari,pe litoralul romanesc,credeam ca sunteti tot in zona,poate data viitoare
celelalte fete pe unde sunt?au plecat deja?
eu sunt cam suparata am probleme cu somnul nu reusesc sa dorm noaptea,am insomnii,cosmaruri,tot felul de chestii,nu stiu ce o mai fi si asta,cert este ca dorm fff putin noaptea si fff agitat,oricum sper sa treaca
acum va las ca sunt la servici,va pupic pe toate si va doresc o saptamana minunata
MIRELA mami de andreas nazdravan
Dory232002 spune:
Neata!
Cris, inseamna ca Ale trece ea printr-o perioada mai dificila, ai facut bine ca nu ai fortat-o, data viitoare cu siguranta se va da in toate ..., 
Monica ma bucur mult sa aud vesti bune de la voi, sa ne spui ce a mai zis dr., 
Mire, distractie placuta in concediu, sa aveti vreme frumoasa, in ce statiune mergeti?, poate la anu vorbim din timp si mergem cu totii pe undeva, noi anul asta mai planuim si o iesire pe la munte, nu stim inca unde si cand , si in primul rand sa speram ca vom reusi ce ne-am planuit :D, daca vreti sa mergeti si voi, imi spui si va anunt, iesirea la munte nu va fi de lunga durata, cred ca mai mult de un we. nu va dura, 
MIRCLAU spune:
DORY
si noi plecam la munte ,intentionam sa mergem piatra neamt-cheile bicazului-lacu rosu dar dureaza mai mult
sigur daca imi spui cand plecati poate mergem si noi,suntem amatori ca si asa nu prea avem cu cine,mai ales cu copii,da-mi PM cu perioada de munte,noi intentionam sa mergem dupa 10 august
MIRCLAU spune:
aaa la mare stam in mamaia,de fapt stam in c-ta la socrela si facem plaja in mamaia
Dory232002 spune:
Mirela, noi inca nu stim perioada in care plecam la munte, noi asa am vrea o iesire si la munte, dar asta in nici un caz in luna august, poate undeva spre sfarsitul lunii septembrie