Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Vicky, la multi ani pentru aniversarea casatoriei si din partea noastra! La cat mai multi ani fericiti impreuna! Aceleasi urari le fac de pe acum si Monicai!

Aici se incalzeste iar, asa ca in week-end probabil ca vom merge la strand. Abia astept!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
violeta69 spune:
mai am scris si am tot scris..apas pe nu stiu ce si s-a dus
sa o iau de la capat...
Vicky...la multi ani ! a fiti fericiti si sanatosi...
si daca nu am zis felicitari pt sotul tau(e vb de licenta) zic acum...felicitari...
imi pare rau ca nu ati nimerit bine la amare,sper sa va placa la Sibiu,am fost si noi anul trecut...si la Sighisoara...e super...
Dory,multam de intrebare...
Mihnea e ok,doar ca nu mai vrea teme....normal parca cine ar vrea?
eu nu am scris niciodata in vacante,cel putin nu in scoala primara-da' sa nu-i spuneti
...ca daca scriam eram mai tare ca Einstein acum![]()
vrea sa mearga cu avioanul pana in grecia ca nu crede ca suporta atat drum cu autocarul...cand i-am spus cat costa a oftat si s-a consolat![]()
apoi vrea alt tel mobil ca asta nu face poze...treaba lui daca are bani e liber sa faca ce vrea cu el ![]()
voi suntei bine?
Monica....deci sa inteleg ca ati v-ati lungit...
cum e scoala?
cred ca Ruxi isi doreste la gradi...zice ceva?
lexi,bafta sa fie soare si sa va distrati la piscina...
va pup si numai bine
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
noi avem vesti nashpa
a doua noapte cand ruxi a dormit agitat si azi am zis sa merg la dr...fiindca de dim cand s-a trezit a zis ca nu poate sa bea lapte ca o doare gura
bine ca ne-am dus, are otita la urechea drepata si rosu in gat(curios ca nu o durea urechea)
venim acasa, luam tratamentul ruxi incepe sa se simta mai binishor si apare alex de la scoala cu o fata posomorata si mananca ceva si apoi vomita tot, face si diaree
tocmai ce ma intrebase dr-ul daca ruxi are si ea stari de voma si diaree ca cica bantuie o infectie virala care se manifesta asa...ea nu are...dar cine mai stie ce o sa fie...la fiecare se manifeste diferit...
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
anangel_lexi spune:
Off, Monica, multa sanatate puilor!
Sa va spun cat de innebunita e fii-mea dupa apa, de cand am fost la piscina cu ea acum vreo 3 saptamani. Ieri am fost in plimbare pe malul raului, e o alee foarte frumoasa si se vede foarte bine raul, vaporasele care trec, canoistii, etc. Ei bine de cum am ajuns langa apa si pana ne-am intors acasa fii-mea a tinut-o tot intr-un urlet "ba-ba-baii-baii" (adica sa faca baie) si arata cu manuta spre apa. Degeaba i-am explicat ca raul e adanc si periculos, ca apa e rece, ca trec vapoare, nimic... Iar acasa nici n-a vrut sa manance masa deseara, se tinea dupa coada lui taica-sau sa-i pregateasca baita. Nu stiu ce ma fac cu ea la mare!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
MIRCLAU spune:
buna ziua fetelor
am mai aparut si
noi dupa o pauza destul de lunga,am fost ocupati cu pregatirile de concediu,stam mai mult pe afara si nu prea mai am timp sa intru sa scriu,in schimb de citit citesc![]()
VICKY LA MULTI ANI si felicitari sotului tau
MONICA multa sanatate,sper sa nu fie cea nasol..
DORY ati plecat in concediu,daca nu,cand plecati?poate ne intilnim pe acolo..
VIO concediu placut
LEXI voi cand plecati la mare?in ce perioada?si in ce statiune?
ANDREEA voi pe unde sunteti?da,m-am intilnit cu tudorelul si cu mama ta,este un frumusel
aseara am fost prin parc la sebastian si ne-am intilnit cu micuta sara si cu mamica ei andreap,sunt 2 frumusele iar andreap si-a revenit fff bine dupa sarcina,va pupic din partea lor pt ca ele nu prea pot sa mai intre pt ca sunt ff ocupate si nu au inca calculatorul acasa
noi asteptam vacanta cu trenul din franta,azi au facut serbare de sfarsit de an si de sfarsit de cresa,asa ca de acum suntem oameni maaari si mergem la gradi din septembrie,abia astept sa vad daca o sa fiu multumita
va doresc concedii placute,vreme frumoasa si distractie maxima
MIRELA mami de andreas nazdravan
violeta69 spune:
Mire,bine ai revenit..
abia acum ati facut serbarea?
ce serbare se face la cresa?!
care stie sa faca 3,14-3,14 la olita?![]()
oricum ,acum ai baiat mare,de gradinita
monica,iar ati reusit sa va imbolnaviti?!
offf....imi pare tare rau,pupici multi sa va treaca
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Buna seara!
Lexi, distractie placuta la strand,
Vio, iar stresez copilul cu temele?, maai lasa-l soro ca mai are timp pana in septembrie, 
Monica, multa sanatate la ambii copii, ai fost si cu Alex la dr?, ce ti-a spus, cum se mai simt acum?, 
Mirela, cand intrati in Co?, mergeti si voi tot la bulgari?, in ce perioada? noi plecam pe 1 aug.
pentru Andy
Eu astazi am facut castraveti bulgaresti, inca nu ia-m treminat , cred ca ii las pe maine dimineata ca am o durere de cap de nu va pot descrie si nu cred ca mai pot sta sa-i termin.
Va pup pe toate, sa aveti un we frumos.
monica-elizabet spune:
multumim fetelor
ce sa va zic...alex a mai vomat pana cand a adormit azi noapte cred ca de 10 ori daca nu si mai bine...si antivomitivul il voma
apoi s-a linistit si a dormit ok toata noaptea...azi a mancat de regim si e relativ ok...cam fara vlaga...dar ok
in schimb ruxi...tot nu e bine...am sunat dr i-am spus ca o doare tare gatul plange si-mi zice ca o doare si el zice sa nu-i dau daca nu face febra,,,off...
aici sunt altfel de simptome...de-aia incerc sa-l ascult pe dr..el stie mai bine...dar mi se rupe sufletul cand o vad ca o doare...
Mirela, bine ai revenit
si multumim
vio, da...din nou

dory
sa-ti treaca capul
lexi 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aissa spune:
Of mai Monica, imi pare tare rau ca dau de asa vesti la voi. Sanatate multa multa de tot! 
Dory eu gasisem slipi pt Ale, anul trecut in Carrefour dar i-am luat si de la mare unul, iar anul asta i-am luat costum de baie de la jolidon si am folosit doar slipul. Dar gasesti in Nisipuri tot ce vrei. Si nu e ca la noi ca daca e la mare e mai scump, ai sa vezi.
Dory232002 spune:
Neata!
Monica, sper sa se faca bine cat mai repede copii ca tare rau este cand sunt bolnaviori, dar de ce medicul nu o lasa pe ruxi sa ia antibiotic?,
si multa, multa sanatate
Cris, ia-m luat pana la urma Alexei un costum de baie pe care o sa folosesc ca si tine doar slipul, in carefou nu cred ca o sa mai ajung saptamana asta, oricum acum are unul, daca mai o fi nevoie o sa-i mai iau de acolo vreunul,