anestezie nereusita?
Raspunsuri - Pagina 3
Motana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dierna Eu am trecut prin doua anestezii generale la Elias cu Dr. Tutunaru. Prima a fost ceva similar cu a Biancai, au inceput sa ma taie inaite de a adormi total, nu simeteam o durere, era aceiashi senzatie cind la dentist iti scoate un nerv si ai anestezie. Insa, mai groaznic a fost ca am simtit cind mi-au bagat tubul pt. respirat si imi venea sa vomit si cum toti centrii nervoshi erau blocati nu puteam mishca nimik ca sa anuntz ca nu am adormit complet, am inceput sa fac bale, scuzati, si auzeam cum o asistenta ii spunea dr. anestezist ca fac bale si daca e normal, la care dr. a raspuns sec,ca nu e normal dar ca ma voi linishti. Dupa episodul asta am adormit complet si m-am trezit cind totul se terminase. A doua experientza a fost anul asta in iarna cu alt Dr. anestezist, cred ca il cheama Filipoiu, dar nu sunt foarte sigura. I-am explicat ce mi se intimplase cu un an inaite si i-am spus ca eu nu vreau sa mai trec prin aceleashi momente si m-a asigurat ca totul va fi ok si asa a fost. Deci ideea este ca NU e normal sa simtim, sa ne trezim etc, toatae astea sunt erori din partea doctorilor anestezishti. Primul dr., imi pare asa rau ca nu shtiu cum il cheama ca sa se shtie si in cazul in care va operati la Elias puteti sa refuzati acest dr, era un tip in virsta, e tot ce imi amintesc. Anul acesta am mai trecut prin 2 anestezii generale in Mexic si nu am avut nici o problema. Dar eu tot timpul povestesc dr. anestezist inaite istoria primei mele anestezii generale si il rog sa fie atent. Nu e de speriat o anestezie generala dar e bine sa fim atente mai ales daca am avut o experientza ciudata. |
Off topic: Dierna, unde locuiesti, in Mx City? Din curiozitate
tamaryllis spune:
filmul ala mi se pare infricosator si nu l-as recomanda nimanui care urmeaza sa faca operatie, mai ales daca ii e teama de anestezie. Oricum treaba e ca in film tipul se trezeste dar chestia asta e ignorata complet de medici, ceea ce nu cred ca se poate intampla in realitate.
Dierna spune:
Motana,
Ti-am raspuns la topicul"aspirante peste 40 ani", locuiesc in La paz, BCS. Mi-ar place sa luam legatura.