Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, Doamne ajuta, sper din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare !!!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ioana - multa bafta. te ashteptam cu o veste buna. cand faci bhcg-ul?

boo - multumesc mult, eu eram una dintre cele ce intrebau de tine si de povestea voastra. parca acum am prins mai mult curaj. nu stiu de unde dar eu ramasesem cu ideea ca la noi cele cu endo, fiv-ul are shanse mici de reushita. idee ce m-a dus la disperare. si ma bucur sa vad ca tu ai reushit din prima. chiar ma gandeam, oare nu e mai bine ca imediat dupa tratament sa ma apuc de fiv? poate ma ajutati si pe mine sa inteleg procedura, mai exista si alte dezavantaje exceptand dezavantajul financiar? implica riscuri mari? citeam undeva ca dupa 5 incercari nereushite se considera procedura eshuata. ce inseamna eshuata? adica nu mai poti incerca?sper ca nu par de-a dreptu stupida cu intrebarile mele, incerc sa ma lamuresc si stiu ca de la voi o sa aflu cel mai ushor si repede raspunsurile.

mitzura - hmmm...ai vorbit cu doctorul?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ioana, tinem pumnii stransi, sa ne zici cand ai testul... cum te simti, in rest, dincolo de emotii?

Aerlilian, ma bucur ca ai revenit, desi z1 e cam ciudat, intr-adevar... ai luat mai multe vitamine? si soarele, sa stii ca poate sa aiba efecte de genul asta....
si povesteste-ne mai bine cum a fost in concediu

Anca, si eu sunt convinsa ca sunt numeroase femei care nu-si bat capul cu rubeola, mai ales ca acum sunt programe de vaccinare in scoli. Dar daca nu un medic, nu doi, ci 3 mi-au tot zis de asta si gandindu-ma ca norocul nu a fost de partea mea la capitolul bebe, am zis sa nu imi asum risc aiurea si dupa aia sa nu ma mai pot privi in ochi daca se intampla ceva. asa ca mi-am facut vaccinul si urmeaza pe la 6-8 saptamani sa ma testez sa vad daca si-a facut efectul si pot incepe sa ma gandesc la FIV linistita...
Tu ai scapat de sezon, eu cred ca as prinde sezonul la maxim daca ar iesi FIV, poate de aia la tine nu s-a agitat nimeni...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fireyes,bine ca ne-am regasit...A fost senzational concediul,am spus tuturor ca am fost in paradis.Servicii impecabile,un lux desavarsit care la un moment dat imi crea senzatia de butaforie,asa parea de ireal.Daca imi trimiti un pm cu mailul tau...vei vedea si poze!
Cat despre problema mea...nu stiu ce sa mai zic...O sa incercam sa facem spermograma saptamana aceasta si as vrea sa merg si la monitorizare.Probabil joi dimineata ma infiintez la spital la Tutu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele
sar'na pt toate lamuririle ....poate mi-a scapat , asa ca va mai rog inca odata ... un medic homeopat bun , pe endo cunoasteti , imi puteti recomanda si mie ?
Ioanatugs, iti tin pumnii si sa stii ca te urmaresc si la fiv-oase

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Georgia, eu stiu ca Tutu recomanda pe doctorita Vladutu... nu stiu sa-ti zic unde are cabinet si tel, dar gasesti sigur pe net daca nu sare cineva cu info. In plus, stiu ca fetele de la naturiste te mai pot indruma ce si cum sa iei.
In rest, gasesti link-uri la greu pe prima pagina si poti sa incepi cu http://www.endo-resolved.com/diet.html...

Aerlilian, baga fata, baga...:)

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Buna frumoaselor,optimistelor!!!!
Mutam pt raspunsuri...am inceput programe artistice...poate ,poate scapam de Diphe...oricum mi-am cumparat injectia ca sa fie acolo
Partea proasta este ca nu-mi mai dau seama care e CM si care nu..de ex sambata si duminica am avut cateva picaturi rosiatice,azi imi facusem plan ca fac injectia...dar azi nimic decat o singura picaturica...nici nu mai stiu ce sa fac...eu ziceam ca mai sunt de la operatie asa cateva pete...sa fie totusi CM? Ca mie inaite CM imi venea vreo 2-3 zile cateva picaturi dar maronii,apoi abia veneau si durerile si toate cele...ma gandeam sa-l sun pe Tutu dar mi-e o rusine de mor nici nu stiu daca raspunde la intrebari asa la tel.
mitzura26,mie dr mi-a zis ca in prima luna dupa prima injectie e normal sa se intample ce ai patit si tu...mai mi-a zis sa stau linistita atata timp cat nu schimb 3 tampoane intr-o ora...si daca se intampla sa-l sun...asa ca tu fata frumoasa stai linistita ca e ceva normal...si daca te linisteste si mai mult,suna-ti doctorul
Boo..felicitari si de la mine pt reusita...de cate ori citesc despre lucruri implinite parca mi se incarca si mie bateriile...gandesc mai pozitiv

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

kristinuta13, spor ... si io l-am inceput , tot in speranta ca scap de diphe... pt curiozitatea mea , cat ai dat pe 1 fioala ...asa de performanta , vreau sa aflu ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

georgia469RON si abia l-am gasit ca cica nu se mai gaseste usor

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Va multumesc din nou pentru urari, sunteti minunate!
M-a chemat la testul beta HCG pe 15 iulie, adica peste fix o sptamana.
Azi am avut ceva dureri de spate si de burta si m-am cam speriat. Sper sa fie semne bune! In rest astept cuminte sa treaca zilele, vorbesc cu puiutii si-i rog sa stea acolo 9 luni.

cu drag Ioana

Mergi la inceput