Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,am revenit din superba vacanta,dar din pacate,totul a fost spulberat de ...z1.Sunt absolut disperata,pentru ca era z19 si s-a transformat in z1.Nu inteleg de ce...Apa a fost incredibil de calda,la soare am stat cu prudenta,mai mult sub umbrela...De ce mi s-a intamplat asta?Nu va puteti imagina ce deprimata sunt...nici nu imi arde sa va povestesc cum a fost...
Lucia ,sunt fericita ca esti din nou aici!!!
Ioana...nu am cuvinte!Sa fie bine,sa fie puiutii pe care-i astepti de atata timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ioana, Doamne Ajuta, Doamne, abia astept sa ne dai vestea buna, ma rog pentru asta!!!!!!!!!!!!!!!

Pupici de la mine si de la bebeluna mea

Lucia te pup si eu... da am nascut, in sfarsit Ieri a facut 2 luni bebeluna, nici nu imi vine sa cred............. Parca o avem de cand lumea.

In fiecare zi ma gandesc la voi si ma rog pentru fiecare sa va dea Dumnezeu si voua bucuria asta. Cu credinta si optimism, sunt sigura ca vom reusi (eu deja am inebunit si ma gandesc sa treaca mai repede macar un an ca sa incerc din nou, Doamne ce emotii... sper sa fie bine, ceea ce a vazut doctoritza la cezariana (aveam cateva puncte de endo) sa nu se transforme in chisturi

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aris26

nu vreau sa sperii pe nimeni dar am citit pe site-ul lui t. ca se poate sa vina si la 6-12 luni de la ultima.

Nu vreau sa va bag mai rau in ceatza, dar simt nevoia sa va spun experienta mea (cred ca mai era o fata pe topic care patise la fel): mie Diphereline nu mi-a oprit CM nici macar o zi. Mi-a zis doctora (ridicand din umeri) ca "asta e... la tine nu au avut efect' Foarte tare!!! Si nu stiu acum, dar in 2005 cand le-am facut eu sa gaseau si foarte greu si erau si foarte scumpe... Whatever.

Pup fetele!

Rabdare, bafta si credinta!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna dragi fete ,

ieri 4 iulie = ziua 1 , nu am dureri ca de obicei, si nu am nici hemoragii , ca de obicei, probabil ca maine , ziua 3 deja imi trece si apoi doar pateaza; sunt "calare" pe ceaiuri si vitamine si omega 3 , si ulei de primula si asa mai departe si in rest ne vedem de viata nastra , sa vad ce fac luna asta cu ase-ul, cu admiterea studentilor , si apoi sa plecam in concediul de o luna

dupa-amiaza sa mergem la complexul steaua sa jucam niste volei si altele ... sa ne mai racorim

ieri am fost la acupunctura si masajul pentru spondiloza , trebuie 6 saptamani de 2 ori pe saptamana , ma simt fff bine , in sfarsit am scapat de durere de ceafa , cap si umeri ,

acu am gatit si io , YES, facui supa de rosii , si friptura cu piure cu salata verde

va urez tutuoror in parte MULTA SANATATE SI SA VA AJTE DUMNEZEU IN CEEA CE AVETI NEVOIE ,

LA REVEDERE , VA PUUUUP, DIANA

ps.s Ioana , SA FIE BEBE !! Doamne ajuta !

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

quote:
Originally posted by mitzura26

fetele..stiu ca voi toate sunteti cu dife si numai eu cu zoladex..dar am si yo o intrebare:a mai avut careva sangerari pe parcursul tratamentului?ca eu am o sapt si ceva de la prima injectie si acuma am ceva chestie..oare e normal?
acum cativa ani mi-au diagnosticat ovar polichistic pt ca aveam sangerari la jumatatea ciclului cam la ovulatie..si acuma parca e la fel...
sorry ca ma tot vaiet,da sunt cu nervii in pioneze de cand cu tratamentul asta.
pusici la toate

din cate stie nu e mare diferenta intre cele doua. mie mi-a spus doctoritza ca s-ar putea sa mai am sangerari neregulate in perioada tratamentului...ma si gandesc ca poate ar trebui sa imi schimb toate hainele, sa imi cumpar numai negre sau cel mult maro inchis
hahahaha nu iti face probleme ca te vaitzi. stai sa vezi cat o sa te bat eu la cap dupa ce il incep si eudoar tu o sa ai deja experientza pana atunci

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Va multumesc tuturor pentru urarile frumoase!
Alexia28 i-ti multumesc frumos ca le-ai dat vesti la fete si deasemenea pentru sustinere!
Am trecut saptamana trecuta prin niste emotii mari de tot, de la punctie pina la ET. Sambata trecuta a fost punctia si-i multumesc lui Dumnezeu ca a fost una reusita, cu trei ovocite de f. buna calitate, al 4 lea era prea micut, nu devenise matur ca celilalti. Apoi duminica asteptam vesti de la Giulesti, de fapt eu sunam in disperare si nu raspundea nimeni, ba mai mult asistenta ne daduse la toate fetele nr. embrioloagei gresit. Va dati seama ca pina luni dimineata am murit si-am inviat de vreo trei ori!! Cand in sfarsit luni am vorbit cu embrioloaga si ne-a spus ca avem doi puiuti frumosi de patru celule, mi-am revenit, insa au aparut alte ganduri negre. Ma gandeam daca rezista puii pina marti si daca se multiplica cum trebuie, asa ca in noaptea dinaintea punctiei nu am inchis un ochi. Dimineata am ajuns la Giulesti inaintea medicilor, pina si asistentele aveau ochii abia deschisi de somn, insa mie nu-mi era deloc somn. Voiam sa stiu ce fac puiutii mei si alergam de colo colo pe holurile spitalului. Mi-au dat un diazepam si un supozitor si ma gandeam ca de la ele o sa adorm pina ma cheama sa mi-i arate pe monitor, insa ochii parca facusera greva somnului, nu voiau sa se inchida. Cred ca pe la ora 10 ne-a chemat embrioloaga sa ni-i arate la monitor si parca numai ajungeam la usa ei. Cand in sfarsit i-am vazut m-am topit si m-am linsitit instataneu: aveau 8 celule si mi-a specificat ca sunt de categoria A1, deci foarte frumosi. Tot ce a mai fost dupa aceea nu a mai contat si nu-mi amintesc decat ca eram tare fericita, iar dupa embrio transfer, cand m-au adus la salon, am adormit instanataneu cred ca vreo ora si ceva. Apoi acasa la fel cum am ajuns am dormit, apoi am mancat si asa am tinut-o vreo doua zile. A treia zi am revenit la programul meu obisnuit, insa ma menajez cat pot. Va multumesc inca o data pentru urari la toate, sunteti minunate!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Ioana, te pup si iti tin pumnii, am citit pe nerasuflate postarea ta!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hello !!! Am revenit N-am fost plecata dar nu am mai avut timp sa intru. Vad ca s-a animat atmosfera pe aici, avem colege noi de suferinta Nu pot sa ma bucur .. ce sa fac ??? Dar poate impreuna gasim o solutie miraculoasa, ce ziceti ?

Am vazut ca intrebati un pic de mine asa ca o sa va povestesc in 2 vorbe: am fost diagnisticata cu endo in urma cu vreo 3-4 ani, nici nu mai stiu exact ca la inceput nu am dat mare importanta. Apoi in oct 2006 am hotarat sa fac laparo pentru ca aveam deja 2 chisturi pe ambele ovare si aveam dureri din cand in cand (altfel nu as fi avut nici un simptom. la ciclu totul era normal, nu aveam dureri mari, totul era regulat). Dupa laparo mi-a dat sa fac Diphereline 3 luni si l-am facut. Deci in nov-dec-ian. In februarie am fost la eco, inainte sa-mi vina primul cm dupa tratament si se vedea un chist, mai mic dar in acelasi loc. Deci concluzia mea este : operatia nu a fost facuta bine, nu s-a curatat decat o parte din chist + ca nu mi-au fost verificate trompele, nici acum nu stiu daca sunt sau nu ok. Asa ca pot spune ca si tratamentul cu D l-am facut degeaba si m-am simtit si prost de la el (bufeuri, dureri de genunchi, uscaciune vaginala infernala..) Primul cm dupa D mi-a venit cred ca la vreo 2 luni si ceva de la ultima injectie, nu stiu daca a fost ajutat de cele cateva pastile de Duphaston pe care incepusem sa le iau sau venea oricum.
Deci incepand cu martie si pana in iulie am stat si am asteptat sa raman natural. Am fost la multi dr in timpul asta, speram sa imi dea cineva o solutie, am facut monitorizari. Unii spuneau ca sa mai incerc natural, altii sa ma operez iar.. intre timp chistul meu avea iar un frate pe celalalt ovar. In august am fost la clinica Med New Life la prof Ron-el si el mi-a spus ca in situatia mea singura varianta este FIV-ul. Nu avea sens sa incerc IA pentru ca nu stiam cum stau cu trompele si nici nu mi-a dat vreo garantie ca ar fi iesit oricum. Mi-a spus ca nu e nevoie de inca o laparo inainte de FIV si ca pot ramane gravida si cu ele acolo ... ceea ce dupa cum vedeti s-a intamplat !!
Cred ca in mare cam asta e povestea mea si a lui Alexandru.

Ioana iti tinem pumnii si de abia astept sa predau stafeta !!!
Aerlilian nu stiu ce sa mai zic .. Imi pare tare tare rau de Z1. Te inteleg ca esti suparata

Va pup pe toate si o sa incerc sa mai pun si poze mai noi.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura26 spune:

fetele salutari tuturor.
Eu tocmai am ajuns acasa si sunt destul de stresata ca sangerarile mele au devenit ciclu de-a dreptul. adica sangerez destul de tare si am inceput sa ma agit .
dr mi-a zis ca s-ar putea sa mai sangerez da yo m-am gandit la ceva spottinguri nu la asa ceva
si nici macar nu e periada de ciclu.ca sunt abia la 2 sapt de la injectie.
ce ma fac?
pupici !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana ,scumpa mea,ca de obicei,nu putem scapa de stres...Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce emotii ai trecut...Bine ca a fost asa,ca ai trecut cu bine de acest moment si ca te menajezi(atat cat poti!!!).Cand mergi la urmatorul control ca sa vezi cum stau lucrurile acolo?Sau vei face bhcg mai intai?

Mergi la inceput