asa se poarta un PREOT?
SALUT FETELOR
sunt de a dreptul socata si bulversata.....ptr ca nu m am simtit bine in ultimele zile am decis ca azi dimineata sa merg la MANASTIREA CERNICA cu copiii si prietena mea cu fata....m am trezit si asta am facut ,am ajuns am dat un acatist si pe urma am zis sa iesim putin afara ca stef nu vroia sa stea....il tinuse bianca 10 min afara pe scari intr o parte ocupat cu o punga de pufuleti.....apoi am iesit si ne am dus in drepta biserici as stam putin (in picioare)stefan a alergat vreo cativa metri si a chiuit....atunci a aparut un preot(calugar)care a tipat ca acolo tb liniste si ca sa taca...stefan!!!!!!! n am zis nik ,preotul mergea si tot zicea
pana cand a vazut cativa pufuletii pe jos si a inceput sa urle...............ca s nemernici ca or sa plece cu blestem de la biserica ca au facut pufuleti pe jos....ne ma dus sa strangem si adca avzut asa a zis ....invata i bine nu sa fie nemernici in halul asta ca n or sa plece de aici cu binecuvantare......moment in care n am mai putut(DUMNEZEU SA MA IERTE)si i am zis ca s copii si stef e mic la care EL a zis atunci sunt HANDICAPATI....la care eu am zis ca nu vreau sa intru in polemica dar nu mi se pare normal ca preot sa faca copii nemernici si handicapati ...la care el zice ca o as plecati BLESTEMATI....si eu i am zis ca astept binecuvantarea de la DUMNEZEU si sunt sigura ca asa va fi....
fetelor scrieti si voi cate ceva aici as mi dau seama daca am gresit cu ceva.......
Raspunsuri
evenstar spune:
Sigur ca nu asa ar trebui sa se poarte un preot... din pacate, inainte de a fi preoti, sunt si ei oameni... si tot din pacate, aici la noi, latura asta de "aomeni" e tot mai dezvoltata...
Nu pune la suflet! Dumnezeu nu poate lua in seama blestemele unui popa nebun!
PS: La cununia mea, erau multi copii (vreo 5-6 nepotei)care nu mai aveau rabdare si se fugareau prin biserica, si preotul (un om extraordinar) a intrat in altar in timpul slujbei si le-a adus piscoturi din pachetul adus de noi, ca sa stea cuminti... Mi s-a parut un gest tare delicat si frumos!
szivarvany spune:
Imi pare rau ... preotii/calugarii sunt doar niste 'afaceristi", nimic mai mult, se ascund sub haine si atat ... raman la parerea mea.
Fii sigura ca vorbele prostesti rostite de acel preot nu au nicio legatura cu Dumnezeu !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
gabytza25 spune:
m-ai lasat fara cuvinte... nu ma asteptam sa se intample una ca asta vreodata... mai ales intr-o manaastire.
stai linistita, Dumnezeu e Sus si nu doarme... nu va fi niciun blestem, iar pe preotul respectiv il va "mustra" Dumnezeu
irina.c. spune:
sunt intamplari pe care Dumnezeu ni le trimite ca sa ne smereascade Florii am fost sa ne impartasim, impreuna cu fetele. Era groaznic de aglomerat si toti se inghesuiau in fata, chit ca se impartaseau sau nu. Am iesit transpirati, ii pierdusem fetei mai mici caciulita, si eram nervoasa de nu se poate.Si m-am plans unei surori din biserica , si ea mi-a zis : lasa, bine ca se inghesuie lumea, inseamna ca are multa dragoste de Dumnezeu; eu nimic, tot suparata, ca uite ce aglomeratie, etc., si ea imi raspunde: lasa, bine ca vine lumea la biserica si nu sta acasa - si ca prin farmec mi-a trecut supararea si m-am gandit uite cum pune gandul cel bun si inmulteste harul, nu ca nevrednica de mine.
Sa punem mereu gandul cel bun, cu ajutorul lui Dumnezeu, si va pieri tulburarea.Mi-a placut ce spune parintele Paisie Aghioritul:"Daca vreti sa lucrati corect in voi insiva, sa nu cercetati ce fac altii, din jurul vostru, ci sa cultivati ganduri bune, atat pentru cele bune cat si pentru cele rele pe care le vedeti in ceilalti. Indiferent cu ce scop face celalalt ceva, voi puneti-va un gand bun in minte. gandul cel bun are dragoste in el, il dezarmeaza pe aproapele si il face sa se comporte bine fata de tine.
Cel ce are ganduri bune are sanatate duhovniceasca si raul il preschimba in bineCel care are ganduri bune pe toate le vede buneMi-au spus unii ca se smintesc pentru ca vad multe lucruri strambe in Biserica. Iar eu le-am raspuns: "Daca vei intreba o musca: "sunt flori in locul acesta?", ea va zice; " Nu stiu. Ci stiu numai ca acolo jos, in groapa, sunt cutii de conserve, gunoaie, necuratii."
Dar daca vei intreba o albina: Ai vazut vre-o necuratie in locul acesta?, ea iti va raspunde: "Necuratie? Nu, nu am vazut nicaieri. Aici locul este plin de fori bine mirositoare". Vezi musca stie numai unde sunt gunoaie si murdarii, in timp ce albina stie ca acolo este un crin, mai departe o zambila...Dupa cum mi-am dat seama, unii oameni seamana cu albina, iar altii cu musca. Cei care seamna cu musca in orice situatie cauta sa afle ce rau exista si se preocupa de el, nu vad nicaieri nici un bine. Cel care seamna cu o albina afla peste tot ce este bine. Omul stricat, stricat gandeste, pe toate le interpreteaza de-a stanga . In timp ce acela care are ganduri bune, orice ar vedea, orice ii vei spune, isi va pune in minte gandul cel bun." Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
dracusorul spune:
stai linistita si nu pune la inima ce ti-a spus preotul. e problema lui ca se enerveaza si nu se poate controla :)
kariguld spune:
quote:
Initial creeata de cosmi1975
SALUT FETELOR
....si eu i am zis ca astept binecuvantarea de la DUMNEZEU si sunt sigura ca asa va fi....
fetelor scrieti si voi cate ceva aici as mi dau seama daca am gresit cu ceva.......
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
stai linistita, nu ai gresit cu nimik, e NORMAL ca un copil , creatura lui Dumnezeu, sa faca galagie, sa tipe, sa nu aiba rabdare, sa imprastie pufuletii pe jos! ce-i asa de tragic in asta???
foarte tragic este ca un preot, care se pretinde a fi mesagerul Domnului, rosteste asemenea vorbe catre un copil mic, nevinovat, inocent, nestiutor de cele sfinte!.
sa crezi ca vei primi binecuvantarea lui Dumnezeu, caci pentru liniste si binecuvantare ai fost acolo!!!
Kari
cosmi1975 spune:
va multumesc fetelor...nu mi as fi inchipuit sa trec prin umilinta de a nu fi ,,rea ,, de gura ptr ca omul purta haina proteasca ...nu i corect fatza de noi ca cei care ocupa niste ,,posturi ,,sa te trateze ca pe un nik....dupa ce am spus ca binecuvantaraea mi o sa DUMNEZEU stiti ce a zis??????????????????da prin mine,eu fac legatura
xenocid spune:
Mai uitati inca unu care adorä sa facä www.realitatea.net/un-preot-roman-ce-slujeste-in-italia-isi-satisface-fanteziile-sado-masochiste-in-subsolul-bisericii_304602.html" target="_blank">legäturi.
Tot pentru smerenia vietuitoarelor probabil.
szivarvany spune:
Xeno, am vazut stirea aseara
Cosmi, daca a mai si afirmat amenintator asa ceva, ca "prin el", e un dobitoc !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
klaudiaG spune:
Cosmi stai linistita ca nu ai gresit cu absolut nimik!!!!
Eu as fi reactionat mult mai urat daca mi s-ar fi intamplat asa ceva...............desi inca nu am avut norocul sa am un ingeras in viata mea (tu ai 2 si nu ar trebui sa te mustre constiinta pt ca un Calugar nu stie sa se poarte).
Desi este cu adevarat revoltator ceea ce se intampla la noi in tara cu preotii din pacate nu cred ca se va face ceva prea curand...............