Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)
Raspunsuri - Pagina 9
caciantoni spune:
LucaLuca- nu te descuraja si nu iti pierde nadejdea.... citeste acatistele pe care ti le-au recomandat fetele. Te vor ajuta.
In plus, eu in momente de mare cumpana am citit Psaltirea Maicii Domnului si m-a ajutat foarte mult... nici nu o terminasem de citit si s-a implinit lucrul pentru care ma rugam.
Sunt 20 Catisme... eu am citit cate 2 Catisme /zi. Inchinaciunea catre Maica Domnului de la inceputul Psaltirii eu am citit-o in fiecare zi inaintea celor 2 Catisme.Daca citesti cate 2 Catisme /zi, in 10 zile termini si ai sa vezi ca totul va fi mult mai bine...
Maicuta Domnului sa te ocroteasca si sa iti dea putere!
anadomnica spune:
Feteleeee
- imi creste inima cand imi spuneti ca va place casuta mea
cami pentru mine personal esti un exemplu de optimism, spirit de invinator si credinta maaaare. Mult ma bucur ca te-am cunoscut fie si asa, virtual
si iti doresc sa ai in continuare o sarcina binecuvantata si la termen. Ai o maturitate in gandire si o liniste interioara cred eu... un adevarat exemplu!!!
luca2008 - felicitari pt. rezultatul bun de la FSH. Cu prolactina nu stiu ce sa zic, dar va fi bine si cu asta, credinta sa fie. Avem o mamicuta aici care a reusit sa faca bebe sanatos chiar cu o prolactina mult marita... unde medicii nu-i dadeau nici o sansa sa ramana gravi.
LucaLuca - 

cum te simti? Sper din tot sufletul ca mai bine. Aseara am citit acatistul Sf. Stelian si m-am rugat pt. tine si bebelinele tale sa fiti bine, sa va aiba in paza lui sfantul. Asteptam sa ne dai vesti 
Fetelor, eu am reinceput tratament de stimulare ovariana cu clomifen, si ma dor constant ovarele de la prima zi de tratament
, incat am redus doza recomandata de dr. de la 2 pastile pe zi la doar 1. Sper sa-si faca efectul, offf... numai optimista nu pot fi. Sambata incep monitorizarile. Doamne ajuta sa fie bine.
Fetele cu inseminarile ce faceti? Nu v-ati testat inca nici una? Unde e galeria??? Hai feteleeeee 

- trei majorete cate una pt. fiecare ![]()
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
anadomnica spune:
caciantoni - eu nu am mai auzit pana acum de psaltirea Maicii Domnului. Poti sa-mi spui unde o pot gasi? Eu stiu doar de psalmii lui David. Cumva fac parte din acestia? Multumesc de raspuns 
laurraa spune:
Buna fetele! Am intrat la "durerea pierderii unei sarcini" si am citit-o pe Catalina

.....doamne cata durere!
Dumnezeu sa o ocroteasca si sa-i dea puterea sa o ia de la capat.
LucaLuca, dumnezeu sa te vegheze si maicuta domnului!
Sa nu uitam sa speram si numai prin credinta reusim! Sa ne ridicam cand suntem jos, sa privim inainte, sa luptam, sa iubim, sa speram!
Va pup!
Laura
LucaLuca spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot. Nu tragedia Catalinei a fost cauza ci doar (inca) un factor de destabilizare, eu sunt de o luna de zile in spital, nemiscata la pat, iar ultima criza, grava, s'a petrecut weekendul asta, separat de vestile de pe forum. Bebelusele au rezistat, iar eu acum par a fi ceva mai bine. Dar avem in continuare nevoie de multa rugaciune. Va multumesc inca o data si va urez sa ajugeti sa va tinti bebelusii in brate fara problemele pe care le traversez eu acum. Doamne ajuta!
17+

caciantoni spune:
quote:
Originally posted by anadomnica
caciantoni - eu nu am mai auzit pana acum de psaltirea Maicii Domnului. Poti sa-mi spui unde o pot gasi? Eu stiu doar de psalmii lui David. Cumva fac parte din acestia? Multumesc de raspuns
anadomnica - eu am cumparat Psaltirea de la Biserica Sf. Gheorghe din Bucuresti. Tu esti din Iasi, nu? Cred ca o gasesti la Mitropolie sau la un magazin de carti religioase.... daca nu o gasesti, ti-o trimit eu.
Nu este acelasi lucru cu psalmii lui David... seamana ca si alcatuire, dar este mult mai scurta si mult mai usor de inteles....
Maicuta Domnului si Prea Cuviosa MAica Parascheva sa te ocroteasca pe tine si pe toate fetele!
Anaomaria spune:
Anadomnica, am reusit sa vad si eu casa, f frumoasa, felicitari si sa va bucurati de ea.
Luca Luca, multa nadejde in Dumnezeu si Maica Domnului. Eu totdeauna am simtit-o foarte aproape de sufletul meu. Si rugaciunile inchinate ei sunt deosebit de frumoase si alinatoare.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate.
Daca ne-am gandi in fiecare zi la moarte, am fi mult mai buni.
medamaya1 spune:
Anadomnica, frumoasa casa, sa o stapiniti sanatosi si sa o umpleti cu copii, doamne ajuta.
Si trebuie sa fii optimista, simti ovarele ptr ca lucreaza de la pastile, multa bafta simbata si de acum inainte, doamne ajuta sa fie cu ochisori.
Florela, Iaura, ce faceti, cum sinteti
, sper ca bine si va asteptam cu vesti bune x2, doamne ajuta.O sa incerc sa pun niste poze cu casa si cu unul dintre ciini.
Va pup pe toate