Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

LucaLuca mult ma bucur ca e mai bine acum. Fetelor, sa o pomenim pe Raluca in rugaciunea noastra in aceste seri: cu cat mai multe ne vom ruga cu atat va fi mai usor si mai bine pentru mama si pruncii ei si nadajduim sa fie sanatosi!
meda - tu cum esti? inca nici un test dublu? florela, iaura nu mai dati nici un semn de viata? Haideti fetelor cu vesti bune.
Fetelor, multumesc la toate pt. aprecierile cu privire la casuta mea verde sunt tare mandra. Acum visul meu e sa vad vreo 3-4 copii de-ai mei care sa zburde in jurul ei si sa faca muuulta muulta galagie. Si sa ma vad pe mine (cum a zis cami) avand greturi si razand de bucurie ca am visul implinit: copiii sa planga si sa tipe cu "problemele" lor si eu sa ma prapadesc de ras de fericire ca-i am in curte si sunt binecuvantata.
Oricum, asta va doresc la toate: sa auzim de sanatate si de muuulte muulte burtici pe aici . Hai ca dau o si pt. fiecare burtica de luna asta, ca azi s-a dat startul la o noua luna de vara.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!

Mergi la inceput

meda - am vazut si casuta ta!!! Felicitari, e foarte moderna si frumoasa. Ai si terasa sus? In loc de acoperis? Trebuie sa fie foarte frumos. Sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti de copii.
Aaaa... si cateii sunt foarte draguti. Mi-a placut mai mult rotwailer-ul (scuze ca nu stiu daca am scris corect) care seamana cu cateaua fostei mele sefe si am vazut ca acesti caini sun foarte loiali si atasati de stapani. Sa-i cresti sanatosi si sa le faci niste copilasi care sa-i alerge si sa-i chinuie prin curte, iti doresc din toata inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Anadomnica sa dea bunul Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti. Pe mine m-ai incurajat cu optimismul tau, multumesc.
Luca sper din tot sufletul sa fie bine cu tine si cu fetitele tale, o sa ne rugam pt tine sa treci cu bine.
Cami si celelalte gravidute va pup pe burtica si sa aveti sarcina usoara.
Caciantoni multumim pt indemnurile tale. Si eu dupa ce am citit despre manastire si despre Parintele m-am gandit sa merg. Sper sa-mi ajute Maica Domnului sa ajung si eu. As vrea sa te mai intreb ceva. De la Busteni e departe ? Cam cati km ? Se poate merge pe jos?
Multumesc.
Pe fetele care au facut inseminari le asteptam cu vesti bune.
Va pup pe toate dragele mele (inclusiv pe mamicute si asteptam sa ne mai scrie cand pot).
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

anadomnica, din pacate nu reusesc sa vad pozele tale....imi arata ca un folder nou, dsi le vad titlurile...:(
meda, super frumoasa casutza sa o stapaniti cu placere, iar catzeii sunt MORTALI!!!! SUPERBI! am si eu doi ciobanesti si un buldog...sunt innebunita dupa catei.
Va pup

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anadomnica, doamne ajuta, sa fie exact asa cum iti doresti.Casa e terasata, asa am vrut noi, voiam casa greceasca, nu a iesit prea tare, mazare nu ne da voie sa o facem alba, dar nu stam sus, am destula curte.Ozzi, e super super cuminte, dragostos , asa l-am crescut si ca sa va da-ti seama ce ciine de paza am , toata viata lui e un arici de cauciuc rosu, daca il are linga el e cel mai fericit a, si sa-l dragalim noi.Mai rea e Crizele( o cheama ADa, dar o apuca crizele destul de des)decit el, pina una alta ei sint copii mei.
Azi, sint ziua 9 de la inseminare, aseara m-a intepat ceva prin burtica , dar scurt, nu cred ca-mi fac nici un test, pina la urma vad io daca sint sau nu.Oricum ar fii, sint linistita si impacata cu mine, odata si odata va fii bine
Va pup pe toate
Luca, ma bucur ca esti mai bine, stiu ca este greu , eu am stat internata in spital sub Gynipral perfuzii cam 2 saptamini, dar eram ca si drogata , nu stiu multe din perioada aceea , doar ce-mi spune sotul, trebuie sa fii tare , doamne doamne o sa te ajute x3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Laura, multumesc frumos si mie imi plac ciini, cred ca o sa mai i-au vreo doi, o sa ne manince urechile, dar nu-i bai.Ciobanestii imi plac la maxim.
Voiam sa va spun ca-mi sinteti toate toate dragi si va multumesc ptr tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

sandaa- manastirea este CHIAR IN BUSTENI.
CAND INTRI IN BUSTENI (DINSPRE SINAIA) ESTE A II-A STRADA LA STANGA. EXISTA INDICATOR PE CARE SCRIE MANASTIREA CARAIMAN. SUNT DOUA DRUMURI:
- UNUL PENTRU MASINI;
- UNUL PE CARE MERGI PE JOS (DACA NU MAINSEL ACESTA ESTE DRUMUL CARE MERGE CATRE TELECABINA.
SE AJUNGE F. USOR SI PE ORICINE INTREBI IN BUSTENI STIE DE MANASTIRE.
SA VA AJUTE DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA AJUNGETI ACOLO! VA ASIGUR CA NU VETI REGRETA SI CA VETI REVENI LA ACEASTA MANASTIRE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
meda si ana ,va multumesc pt. sustinere si galerie ,inca nu am vesti sunt in z12 de la IA ,o sa fac un test maine sau poimaine dar nu prea sunt optimista caci au inceput sa ma doara si nu e un semn prea bun...
parca m-as duce si eu la manastirea caraiman(cand ma intorc de la mare)sper sa pot ajunge
va pup pe toate si sa ne ajute dumnezeu si maicuta sfanta sa ne implinim visul

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

iaura- ne luam de manuta si mergem la manastirea Caraiman in vara asta, insa eu te tin strans tare tare de mana sa fii deja cand mergi acolo si sa primesti binecuvantare. Si eu tot in drumul de intoarcere de la mare vreau sa trec pe acolo.
caciantoni - tu ai fost deja, nu? Ti-a citit rugaciunea? Cum a fost intalnirea, ca eu am ramas impresionata dupa ce am citit despre viata parintelui Gherontie Puiu de pe site-ul manastirii!!?!!

Mergi la inceput

Inspirata fiind de medamaya - va pun link la niste poze cu familia...sa vedem daca merge...
Ar trebui sa se vada mai usor pozele asa

Mergi la inceput