Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)
Raspunsuri - Pagina 14
anadomnica spune:
Fetelor subscriu la precizarile clare ale preotesei noastre
Anaomaria: daca traiesti necununat e pacat. Daca apoi te cununi si te spovedesti de pacat, acesta iti este iertat... si intri sub binecuvantare. Daca insa amani sa te cununi... ca sa vezi ca e pacat... nici un preot nu te va impartasi, vei primi doar aghiazma mare in tot timpul in care traiesti fara cununie. Din pacate stiu problema f. bine pt. ca un var de-al meu refuza sa se cunune religios cu sotia, si aceasta mi-a povestit si mi s-a plans ca in biserica nu-i da Sf.Impartasanie decat atunci cand e gravida. Asa ca, fetelor, nu va lasati inselate si nu amanati prea mult sa cunoasteti cu adevarat ce e bine si ce e rau, ce e pacat si ce nu... si mergeti sa vorbiti cu preotii/duhovnicii sa va lamureasca, sa va lumineze.
Pup la toate
si Doamne ajuta la multi bebe mici luna asta care sa misune prin burtici 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
anadomnica spune:
Si... sa-mi fie cu iertare... cel mai bine stie Dumnezeu ce e bine pentru noi(noi suntem doar cei cu decizia si de multe ori decidem prost). Si ne spune si noua pe multe cai... Daca nu vrem sa auzim, daca nu vrem sa credem... face parte din libertatea noastra ingaduita din multa, multa dragoste de Dumnezeu. Suntem cu adevarat liberi si deplin iubiti de Domnul care nu ne obliga niciodata sa facem binele, doar ne arata care este adevarul si binele prin glasul bisericii.
CASUTA VERDE
gabrielita_r spune:
VA MULTUMESC DIN SUFLET .
TOATA NOAPTE M-AM GANDIT DACA TREBUIA SA SCRIU POVESTEA MEA SI DACA NU CUMVA MA VETI JUDECA GRESIT, DAR M-ATI FACUT SA PLING DE BUCURIE PT CA NU NE CUNOASTEM DAR SUNTETI ALATURI DE SUFLETUL MEU .VA MULTUMESC PT MESALE TUTUROR SI SPER CA INTRO ZI SA FITI MARTORII CUNUNIEI MELE.
ASTAZI AM PRIMIT REZ. ANALIZELOR FSH,PROL,ESTRAD,LH SI SUNT NELAMURITA APROAPE CA NU MAI INTELEG NIMIC,POATE M-A AJUTATI VOI.
VAL DE REFERINTA
FSH 5.45 1.11 - 21.63
PROLACTINA 7.54ng/ml 1.39 -24.20
ESTRADIOL 57.00 pg/ml 0.00 -508.00
LH 1.40 mUI/ML
DUMNEZEU SA FIE CU NOI.
VA PUP
anadomnica spune:
gabrielita_r -
ma bucur ca ai apreciat sfaturile noastre. Sunt sigura ca in curand ne vei anunta ca ai facut cununia religioasa... si o incurajare: multe cupluri neroditoare care s-au cununat religios dupa un timp de convietuire au dobandit in scurt timp binecuvantarea unui prunc de la Domnul. Cu privire la valorile analizelor hormonale, mie mi se pare ca totul este in regula. Multa credinta, multa rugaciune si un bebe in burtica foarte curand - asta iti doresc!!!
Aaaa... si nu uita sa te intalnesti cu noi in fiecare seara la rugaciune citind un acatist. 
CASUTA VERDE
marryan spune:
buna dragele mele
stie cineva cum se poate depista endometrioza inafara de laparoscopie? Daca nu am ovare polichistice sau dureri pelvine..oare ecografic se poate vedea?
citesc din urma si revin!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
georgia_c spune:
marryan , din pacate endometrioza nu se poate depista decat prin laparo .... e o operatie simpla , si merita facuta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Rony74 spune:
Buna fetelor,va dau o veste trista.Ieri am fost la spital cu singerari si inimioara bebelusului meu nu mai batea...Va multumesc pt. urarile frumoase.Acum sint foarte tista .Am sa va mai scriu cind ma simt mai bine .
Cu drag,Veronica
anadomnica spune:
Rony74 - imi pare rau sa aud asta

CASUTA VERDE
medamaya1 spune:
Off Rony, sint alaturi de tine
, dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste durerea asta mare
luca2008 spune:
OFFF ....Veronica imi pare tare rau
!
Suntem alaturi de tine 
!
Dragele mele , eu nu mai caut raspunsul la intrebarea
DE CE?? Ne dorim atat de mult un copil...si se pare ca pe
lume apar atat de multi copi nedoriti.... si te intrebi ...
Gabriela , rezultatul analizelor tale se incadreaza in valorile
de ref. .Sunt ok.
Te pregatesti de FIV?Cami
fata frumoasa
.
In timpul sarcinii poti lua linistita medicamente homeopate.Ce liniste este pe aici.
Au plecat fetele dragi in concediu?IuliaDoamne ajuta!