Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am uitat sa felicit fetele care si-au pus pozele pe net si sa spun incantata de cunostinta anadomnica.....caci pe meda o mai vazusem....si nu uitati amintiti cand veniti la mare poate ne vedemm......

georgia si nu te-au indrumat sa faci IA acum sau sa incerci in urmatoarele luni sa ramai pe natural.....????? ca marinescu asa a facut cu o colega de-a mea.....

pupici
8

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ma bucur cami_antonia ca esti bine, sa te vegheze Maicuta Domnului si sa vedem un bebe mumos si sanatos...abia asteptam si pozele tale...:)
Va pup noapte buna

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele dragele, cate un la toate.
laurra - schimbarea preotului la care se face spovedanie spun Sfintii Parinti ca este permisa daca omul cauta un duhovnic mai cu har, si nu din cauza ca vrea sa spuna pacatele pe jumate la unu si pe cealalta jumate la celalalt. Eu am gasit un calugar/duhovnic care mi-a placut la Mitropolia din Iasi.
gabrielita_r - nu vreau sa te supar, insa... daca nu sunt impedimente de alt ordin, mergeti la preot si va cununati si sigur vin imediat si copiii binecuvantati. Nu vreau sa te sperii, insa faci o mare nedreptate unui copil daca vrei sa-l aduci in lume si parintii nu sunt cununati,binecuvantati de Dumnezeu in acest mod. Cred ca sunt fete care stiu mai multe... Daca ti-e greu sa treci peste primul esec din casnicie - si cred ca a fost totul, totul foarte dureros si traumatizant - ar fi bine sa mergi la duhovnic sa te spovedesti si sa spui la spovada toate aceste temeri ale tale, toate nelinistile, tot zbuciumul. Cu siguranta dupa aceasta spovedanie vei primi si sfat bun de la preot, se va ruga pt. tine, te vei ruga si tu mai mult, vor fugi toti dracusorii ce se opun casniciei si vei avea o finalitate fericita. Lasa "Lumina" sa vina la tine, lasa pe Domnul sa intre in dragostea ta pentru acest barbat si sa o implineasca, sa o sfinteasca si sa o binecuvanteze cu prunci. Maicuta Domnului sa te binecuvinteze si sa te lumineze .

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cami, te pup , ai grija de tine si de bebe mic.
Gabrielita, tu stii cel mai bine, ce ai de facut, ma refer la cununie sau nu, daca crezi ca inca nu esti pregatita nu o face, inca.
Nu vreau sa se supere fetele pe mine, eu am stat cu sotul meu 2 ani pina sa ne casatorim, cred ca-i mai mare pacatul sa divortezi dupa ce ai fost cununata in biserica , decit , mai ales situatia ei cind a fost casatorita si acum ii e teama de o noua incercare, sa traiasca asa pur si simplu.Oricum ar fii , voi sa fi-ti sanatosi si ve-ti decide la un moment dat ce e de facut pe mai departe.
Iaura, Florela, va asteptam cu vesti bune, dragelor, doamne ajuta
Va pup pe toate

Mergi la inceput

anadomnica, multumesc de raspuns.Niciodata nu am impartit in jumatate.Sfanta spovedanie am facut-o la preoti diferiti caci asa a fost conjunctura, dar intotdeauna am spus ce trebuia spus si am vorbit cu parintele.
medamaya1, nu e mai pacat sa divortezi....decat sa stai sa suferi, sa nu fii respectata, sa te simti inferioara, sa lupti sa-l intorci inapoi la tine, sa plangi pe infundate, sa oftezi cand vezi in jur perechi care se iubesc dupa ani de zile si se respecta, sa nu mai stii ce inseamna atasamentul, el sa devina doar un coleg de convetuire, sa iti fie foarte greu, sa speri in gol de pe o zi pe alta....caci stiu ca asta a simtit gabrielita. Nu stiu ce sa zic, poate gresesc, dar eu asa simt durerea gabrielitei, poate ma insel.
gabrielita, fa intocmai cum ti-a zis anadomnica, discuta cu un preot, spune-i ce ai pe suflet, spune-i pe scurt viata ta si ai s avezi ca te va intelege, te va sfatui, iti va da dezlegare si te evi simti muuuuult dar muuult mai bine.
pupici

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna fetelor, ma bucur sa vad ca sunteti foarte active pe aici
gabrielita_r - sunt de parere ca ar trebui sa te cununi in fata lui Dumnezeu. De fapt, oricum, nu e aceeasi slujba ca la prima casatorie, se citesc niste rugaciuni pentru binecuvantarea relatiei. Faptul ca ai fost traumatizata de prima casatorie putea sa te faca sa nu mai vrei sa ai de-a face cu barbatii, dar nu sa traiesti fara binecuvanatre. Eu zic sa cauti un preot, sa te spovedesti si nu are ce sa-ti strice.
Camelia, am tot citit ca te lupti cu o raceala si mi-am amintit de niste pastilute pe care mi le-a luat tatal meu de la plafar, Orosept, contin tinctura de propolis, fenicul, cimbru si ulei de menta. Se tin sub limba si cand se topeste capsula iti raman plantele in gura. Mai natural de atat nu cred ca se poate. Plus ca sunt eficiente. Si ceai de cimbrisor stiu ca-i bun pentru caile respiratorii.
Va pup si va doresc multa sanatate.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Lauraa, sint perfect de acord cu tine ,eu una voiam sa spun ca nu cred ca e pacat asa mare sa stai cu cineva fara sa fii casatorita , de aici a plecat faza cu divotul si pacatul.Atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Dragele mele, una e sa crezi ca ceva e pacat sau nu si alta e sa fie. Lumea asta in care traim ne invata ca multe lucruri nu sunt pacat, dar nu asta e adevarul. Ne-ar conevi ca multe sa nu fie pacat, ar fi mai simplu, poate, dar sunt. Si daca ne amagim pe noi, pe Dumnezeu cu siguranta nu-l amagim.
Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Oricum, ei stiu cel mai bine ce-i mai bine ptr ei.
Cum am mai spus, eu am stat 2 ani inainte de casatorie, dar nu as fii stat la infinit, respect institutia casatoriei

Mergi la inceput

asa este medamaya1, ei stiu mai bine.
Eu sambata de exemplu cunun pe doi viitori soti care nu numai ca au stat fara sa fie cununati religios(doar civil), dar au si un copilas de cateva luni. Numai Cel de Sus le cunoaste pe toate.

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput