Eu nu cred ca esti paranoica....eu cred doar ca te intereseaza personal sa "agati" cati mai multi...
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
lavinuta, mare grija ca postarea ta poate fi interpretata ca racolare de clienti..
Kari
Lavinuta,
Sarcina usoara si nastere la fel de usoara, ca asta conteaza acum in primul si in primul rand!!
Eu n-am planificat nimic pe termen lung, am luat-o pas cu pas. Pe la 2 ani ai copilului m-am interesat de gradinita, l-am inscris acolo la 3 si acum il pregatesc de scoala, in sensul ca stiu ce scoala o sa urmeze -cele 4 clase primare - si, dupa asta, mai stiu sigur ca ne vom cumpara casa si vom muta in alt oras ca sa invete, in continuare, din clasa a 5-a, la una din cele 2 scoli posibile de acolo. Apoi imi doresc sa mearga la facultate pentru ca si eu, si tatal lui am mers la vremea noastra.
Si da, facem si noi economii, cum sa nu facem, oricum tot ce avem este pentru el. Pana la majorat i-am facut asigurare contra accidentelor pe care le-ar putea provoca el sau care i s-ar putea intampla lui - Doamne fereste! Multi parinti de aici isi asigura copiii. Nu-mi doresc decat sa fie sanatos, sa fim si noi, parintii lui, sanatosi si atunci totul va fi bine, va avea putere de munca si va putea ajunge departe, iar noi il vom putea sustine - ceea ce va doresc si voua - tie si copilasului tau.