Cariera copilului

Cariera copilului | Autor: lavinuta

Link direct la acest mesaj

Buna,
Sunt cea mai noua mamica de pe site..sau viitoare mamica ..sper..:))...copilul meu mai are inca 2 luni pana se naste si deja am inceput sa ma intersez de viitorul lui..va fi baietel...:))
Am inceput sa urmaresc tot felul de firme de asigurari sa ii cumpar un astfel de produs si l-am inscris pe www.bursadestudii.ro...poate il trimit la Oxford...:)
Credeti ca sunt paranoica daca ma gandesc sa ii planific viitorul deja sau e normal si ati patit si voi asa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agness.mom spune:

buna lavinuta...apai daca tu nu te gandesti la viitorul lui cine sa o faca? foarte bine ca te gandesti de pe acum numai sa nu o da in extrema cealalta...sa ajungi sa hotarasti pentru el si cand va fi destul de mare sa ia decizii singur...in rest eu sunt total de acord cu "pregatirile" de genul asigurari de viata, de studii, de dota...la ING de exemplu stiu ca sunt niste conditii foarte bune pentru tipul acesta de asigurari, numai sa ti le poti permite...in final oricum merita pentru ca in ziua de azi, dupa cum bine stim cu totii, este foarte greu sa-ti iei o casa, sa platesti o facultate etc, iar copilul are nevoie de foarte mult ajutor...si eu sper sa imi pot permite cat de curand sa le fac asigurari macar pentru studii...
in rest iti doresc o nastere cat mai usoara, fara probleme si sa fii tare ca nasterea e floare la ureche, ce urmeaza dupa e mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

lavinia, sa-ti traiasca bebele din burtica si sa se nasca sanatos !
io am o nelamurire totusi.... cum de ti-ai inscris copilul la "bursa/de/studii"??? platesti ceva lunar, ai un contract?
caci o bursa de studii, se face doar atunci cand exista "persoana" in cauza, copilul!!!

mai exista un subiect asemanator la "Parintii intreaba, parintii raspund!", numit Fondul de studii.

dupa ce se naste copilul, e OK sa-i faci o renta de studii, chiar indicat si necesar! mai tradus in limba noastra, se numeste economisire pentru acei ani! in afara se practica de de foarte multi ani renta de studii.
e o modalitate inteleapta de economisire!!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinuta spune:

kari multumesc pentru urari...:)
www.bursadestudii.ro- ofera oricarui copil (eu sper si viitor copil, pt ca nu se specifica nimik despre cei care urmeaza sa se nasca) sansa de a castiga o bursa de studii la Oxford. Nu trebuie sa cumperi nimik, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa completezi datele tale de identifiare si ale copilului tau si sa recomanzi un parinte care are un copil (daca recomanzi mai multi ai mai multe sanse...:)) eu am recomandat 20..:))
Daca ai timp intra si tu pe site sa vezi..
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

vaaaiii de mineeee... si uite asa ajung eu sa primesc n-spe telefoane pentru diverse asigurari pentru copii (ca eu am doi) ...cine stie cati m-or fi recomandat

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ok... sa revenim la subiect. Mie mi se pare absurd sa ii planific de acum studiile universitare. Poate nu va vrea sa faca asta in viata. Poate nu are aptitudini. Degeaba vreau eu sa fie doctor, daca el vrea sa fie actor sau muzician.

E ok si chiar recomandat sa pui deoparte un ban pentru copil (asigurare, fond de studii pentru cei care nu economisesc de buna voie sau clasicul CEC pe care il faceau parintii nostri, doar sa ai puterea de a nu te atinge de banii copilului), dar nu ai cum sa stii cand e bebelus ce va face in viata.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinuta spune:

Dragilor,
Nu va agitati ca nu l-am trimis la Oxford...sunt doar niste bani pe care ii castig pentru ca el sa poata face ce isi doreste; si daca vrea poate sa mearga chiar la Oxford...
chiar va invit sa intrati pe site si sa vedeti despre ce este vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ahaa ... deci ai actiuni acolo
pai zi asa

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

quote:
Originally posted by buli

ahaa ... deci ai actiuni acolo
pai zi asa

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nah, voiam sa-mi sterg postarile pt ca mi se pare aiurea sa raspund serios la asa un subiect si ... tzac m-a pus cristina in insectar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Buli-nu m-am putut abtine!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput