Aspirante optimiste > 20 (326)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klaudiaG spune:

Bun venit Evenstar!!!
Sa dea DD sa ti se implineasca visul cat mai curand posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Evenstar, casa de piatra!!!
Poate o sa ne trimiti si noua niste poze de pe unde o sa mergem ca sa te cunoastem, si sa speram ca aceasta vacanta va fi productiva!
Se pare ca asa se intampla mai bine, in concedii!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evenstar spune:

Da, mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine si as vrea sa va pun poze (chiar de la nunta...), dar habar nu am cum as putea face asta... poate ma invata cineva si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Evenstar bine-ai venit si sedere scurta la noi!
A, sa nu uit: CASA DE PIATRA!!!!!!!!!
Anidaz bine ziceai tu ca toate isi doresc bebe, facand exceptie gravidutzele si mamicile, dar ce-i cu exceptia asta, si eu mai vreau un bb, dar peste vreo 3 ani, desigur
Evenstar poate faci 2 odata
Oana imi pare rau ca nu ti-a iesit luna asta, dar lasa si tu stresul deoparte ca vezi ce mult rau face, iti zic din proprie experienta.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Gabitza mi-a fost dor de tine .Maria o sa nasti de ziua mea si gandeste pozitiv pt. ca oricum nu poti schimba nimic.De data asta o sa fie bine Maryb ,ce repede trece timpul , parca ieri ne spuneai ca ai test pozitiv Oana un si pt. tine sa treaca supararea pt. testul negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Evenstar, bine ai venit si din partea mea! Sa ai casnicie frumoasa si casa de piatra!!!!
Imi place ca esti hotarata, tin pumnii sa iasa treaba buna in weekendul de miere!!!!

Pupici!

Noi am fost pe afara, a fost mamicutza mea pe la noi si m-am simtit o rasfatata. Sunt cu okiu pe forum aici cu voi, sa nu credeti ca nu sunt la curent.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Salut fetelor,

Sunt si eu o aspiranta nerabdatoare de a avea un copil.Am citit cred toate articolele de pe acest site si discutiile de pe forum.
Povestea mea este ca am pierdut o sarcina in zece saptamani anul acesta si as dori sa incerc din nou sa raman insarcinata. Imi este oarecum frica sa nu se repete istoria, dar privesc cu optimism inainte.

Va urez la toate mult succes si sper sa avem cat mai multe burticele in lunile urmatoare.

pupici,
Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evenstar spune:

Multumesc din nou pentru primire, fetelor.... si eu sper sa stau cat mai putin la nivelul de aspiranta, dar pe voi sa va regasesc la rubricile de gravide...

Ma gandeam sa-mi iau un test de ovulatie, aveti ceva recomandari? care e cel mai fidel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Kitzy,ma refeream doar la proaspetele mamici care acum au mici bebei , ,la prezent ,ca in viitor Doamne-ajuta sa fie doi-trei cati se poate.
Delia,bine ai venit,sedere scurta la noi,

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput