Aspirante optimiste > 20 (326)
Raspunsuri - Pagina 2
anidaz spune:
Scrisori autentice ale unor copii catre Dumnezeu:
- "Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica iti arat pantofii mei cei noi."
- "Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie."
- "Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul pana ce n-am vazut apusul de soare pe care l-ai facut marti seara. A fost tare misto!"
- "La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?"
- "De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?"
- "Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i bai, nu?"
- "Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?
- "De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in loc? N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?"
- "Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar cum de nu le incurci intre ele?"
- "Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?"
- "Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el copil. Cat de vechi esti?"
- "Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat pentru un catel."
- "Cat timp am fost in vacanta, tot timpul a plouat si taticul a fost tare nervos si a spus niste lucruri despre Tine dar te rog sa nu-i faci rau!"
- "Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am cerut nimic. Poti verifica."
- "Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut si acum nu-i nici una?
- "Cum se poate ca in ultima vreme n-ai inventat nici un animal nou? Sunt numai acelea vechi."
- "Doamne, Te rog sa mai pui o sarbatoare intre Craciun si Paste!"
- "Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorat daca aveau camere separate. La noi, cu frate-meu funnctioneaza!"
- "Pun pariu ca e foarte greu sa-i iubesti pe toti de pe pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu merge."
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Sa nu va suparati,mai umplu si eu paginile in lipsa de vesti noi,

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
evenstar spune:
Buna ziua, doamnelor!
Sa nu va suparati pe mine daca o mai dau in bara... sunt "brand new" pe forumul asta si deocamdata nu inteleg mare lucru... Ideea e ca... Vreau un bebe. De fapt mai multi, da' pe rand (cate unul o data)
Si sper sa aflu cat mai multe lucruri de la voi! Bine v-am gasit!
andra_b spune:
Evenstar bine ai venit, sa dea DD un
curand!!!
Spune-ne povestea ta 
Ce glume bune tu feeteleeeeeee 
Inviorareaaaa!!!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
anidaz spune:
Evenstar,bine ai venit,ai nimerit in locul potrivit,toate de aici vrem bebe ,cu exceptia gravidutelor si mamicilor care ne sunt alaturi.
Trebuie sa scrii 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa vedem postarile tale in timp real,
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by evenstar
Buna ziua, doamnelor!
Sa nu va suparati pe mine daca o mai dau in bara... sunt "brand new" pe forumul asta si deocamdata nu inteleg mare lucru... Ideea e ca... Vreau un bebe. De fapt mai multi, da' pe rand (cate unul o data)Si sper sa aflu cat mai multe lucruri de la voi! Bine v-am gasit!
.Bine ai venit si scrie repede 10 mesaje sa csapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
anidaz spune:
Mai vreti glume???Ca mai am,dar m-a apucat si harnicia asa ca am lasat deschis subiectul si mai bag ochiul din cand in cand.
Uite mai una:
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal.
Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti.
In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.
Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor.
Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou.
Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine.
Cu toata dragostea !
P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita.
Altele:
RAZBUNARE FEMININA 1
DIVORTATI
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis:
- "Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca : Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fata a facut?
- Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu !
RAZBUNARE FEMININA 2
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris.
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica" .
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba: Mi-ai adus frantuzoaica promisa?
Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Gata pe ziua de azi ,dar promit ca ne vom inveseli in fiecare zi cu cel putin o gluma sau un banculet,trebuie sa mai si radem,mai ales dupa teste negative,![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
evenstar spune:
Multumesc de primire! O sa incerc sa scriu cat mai multe mesaje...
Povestea mea e cam asa: am 33 de ani (sunt cam babeta, stiu...), tocmai m-am maritat (duminica), si planul nostru "maret" e sa facem un bebe cat mai curand. Noi speram sa-l concepem in weekendul de miere, la sfarsitul saptamanii acesteia (am facut un calcul cu un link de aici si perioada ar fi optima!)
PS: Mie mi-ar placea ca primul sa fie baietel, ca sa aiba grija de sora-sa pe care o vom face peste un an-doi ![]()