Aspirante optimiste > 20 (326)
Raspunsuri - Pagina 15
mara2008 spune:
Buna fetele!
Am revenit si eu dupa o absenta destul de mare....felicitari tuturor viitoarelor mamici si restul sa ajungem cat mai curand la odisee!!!
andra_b spune:
Ciao fetelor!
Bea, imi pare rau pentru anexita ta, fa tratament si trece apoivine si BB, mult curaj!!! Un
dulce pentru tine!
Eu astept sa fac analizele de progesteron unde sigur o sa fie nasooooooooooool, dar cu ocazia asta macar stiu ce si cum...
Acum sunt tot racita, nu asa tare ca ieri, dar ma doare si spatele si burtica jos, nici macar nu stiu exact cand ovulez, am niste stari de Doamne fereste... Sper sa revin la normal curand, ca acum mi-i si teama sa iau pilule sau ceva... Tot bag la ceaiuri! 
Oana este intr-adevar o fiinta minunata si cu un suflet mare, multumim Oana pentru tot!!! 

Va doresc weekend placut in continuare!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
oanaiacovita spune:
Laura, Andra, sunteti niste dragute...

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
cami_antonia spune:
ACEST MESAJ ESTE ADRESAT CU PREDILECTIE DANEI(NONAME)
Dana te rog sa ai mare incredere in ceea ce a zis.....stiu ca si eu am fost la el si mi-a dat prima data de facut niste analize pe un ciclu natural....neprovocat....si l-am intrebat ca daca imi intarziwe 6 luni stau si astept atat....si a zis calm ca da....asa se face....deci dana ai mare incredere.....nu terazboi atat cu viata.....si cu graba....iar daca crezi ca vrei neaparat o operatie sau o desfundare incearca si la giulesti....desi e vara si majoritatea sunt in concediu.....
te rog ai incredere,....si asculta sfaturile.....si te va ajuta Dumnezeu....
7+
Camelia
anidaz spune:
Glumele de seara:
Poezie in Franceza
Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son cur numai basici!
Vasile si Maria
Moare Vasile..Maria il boceste si dupa ce si revine putin,se gandeste sa il pregateasca pentru inmormantare.
Il spala si vrea sa il imbrace..sta Maria,se gandeste putin..."mai mai mai...oare cu ce sa il imbrac eu?..oare sa il imbrac cu costumul ala frumos Versace,care i l-a rimis baiatul nostru din Italia..?..eeeh..da la ce-i trebuie lui Versace pe lumea ailalta?Il imbrac in trening."Il imbraca Maria in trening,dupa care se gandeste.."Oare cu ce sa il incalt eu?..oare sa il incalt cu pantofii aia frumosi pe care am dat juma' de pensie..?Daaa..la ce-i trebuie lui pantofi scumpi pe lumea ailalta?Il incalt cu tenisi.."
Vine si ziua inmormantarii,si il duce Maria pe Vasile pe ultimul drum...ajunsi la groapa,inchide sicriul si cand sa il coboare in groapa,Maria incepe sa il jeleasca:
-Vasileeeee...ce-mi faci tu mie,Vasile...
............
-Vasile...cui ma lasi tu Vasile...
..................
-Vasileee...un' te duci tu Vasileeee....
La care,se aude o voce din sicriu:
-La fotbal in mor..ii ma..ii!!!!
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Liniste mare pe-aici,e week-end,distractie,relaxare,asa si trebuie.
Pupici ,o duminica placuta sa aveti,

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
monna3 spune:
buna fetelor,
am intrat sa va salut doar, nu stau prea mult ca-s rupta de oboseala
Monica, sper in curand 
Beatrice1982 spune:
buna dimineatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haideti la o cafelutza sau un cola cu gheatza.........sau un nectar receeeeeeeeeee...........sau lapte bun de la vacutza meaaaaaaaaaaa.............
ce mai feceti voi?
eu am musafiri si sunt harnica pt ca tre sa fac de mancare si appoi mergem undeva la iarba verdeeeeeeeeee langa apa da nu de facut baieeeee
anul trecut pe vremaea asta am mai avut anexita at am avut prima data si era acuta dreapta cu metroragie intermenstruala si...bla bla bla
am luat si at tratament si cica mi-a trecut da de atunci am grija ca stiu ca asta vine si pleaca cum vrea ea/...n-am umblat cu spatele gol, sau desculta pe gresie sau dezbracata sau mai stiu eu,,,,,,,,,,deci tare mare grija am avut de mine...si iarna dormeam cu tricou, pantaloni scurti si pijama bluza si nadragi.......toate de sus bagate in pant scurti si innvelitaaaaaaaaaa
asa ca....si am facut aanexita aia vara trecuta exact pe vremea asta ca aveam livrari tot de 24 de ore era fffffffffffff cald si eu imi aruncam apa rece pe picior de cate ori imi era cald..adik de multe ori
asa ca.,,,,,,,,...............mersi mult tuturor pt sfatul sa urmez tratamentul o sa il urmez de buna seama nici nu am zis si niciodata nu m-am opus zisului medicului si sa speram ca a fi bineeeeeeeee
bb nu stiu cand o sa vina da vreo 2 luni nu voi putea face nik.oricummmmmmm
da stii ce a zis dr?
ca imi da 2 ture de antibiotice si a doua tura sa o iau din a 2-a zi ce ciclu ca sa stiu sigur ca nu-s gravi...apoi de ce o fi zis?
el stieeeeeee
si....ce sa mai zic eu.ma duc ca imi fierbe supa de pui si am scris o reteta de chec de pe net si il fac si pe ala tre sa fac ceva de micul dejun.si...am muulta treaba..
cred ca am sa umplu caoitolul asta eu singura azi ca m-am saturat de capitolul 326666666666666
ok?
pupiciiii
mergeti undeva si va babaciti ca eu nu pot merge desi mi-a fost in plan dar vara-mea are o fetita de 2 ani jumate apoi trebe sa merga azi inapoi in baia mare si...........nu putem merge la boghissssssssss
ce pacatttttttttt
sa aveti o duminica placuta si sa va distrati
ceva test
irina?
ceva prestari? testari?
am impresia ca dupa concediu si relaxare multi bebei se vor arata aici pe forummmmmmmmmmmmmmm
spor la de toateeeeeeeeeeee

http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png
POZELE LUI BEA
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Doamne da-ne un
sanatos!
anidaz spune:
Bea,multzam de cafeluta,eu i-am pus si laptic,yumi,yumi.
No,eu sunt tot in suspans,nu au sosit nici ieri uratii,oare de ce?
Test-negativ,deci presupun ca e dereglare,dar nu mi s-a mai intamplat pe duphaston.La maxim doua zile venea acum au trecut cinci de la ultima pastila si nimic.

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele