Aspirante optimiste > 20 (326)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandrab spune:
alllllllooooooooooooooooooooooo....
nimeni........ nimeni......
LIPSA LA APEL DE CEVA VREME DANA (NONAME)... ce ai mai facut si pe unde o umbla?
Asteptand un ingeras
monna3 spune:
buna fetelor, am reusit si eu sa intru putin azi sa va salut 
inca n-au venit rusii...sa vedem in urmatoarele zile...nu am cm regulat asa ca astept
andra_b spor la
sa dea DD sa vina si BB
cami sa ai grija de tine sa te faci bine
Monica, sper in curand 
noname spune:
Buna fetelor!!!!
Mii de scuze ca nu am mai scris, dar nu am mai intrat pe aici.
Vroiam sa renunt pentru o vreme la forum, dar imi este tare greu sa nu va citesc, asa ca........ o sa scriu in continuare.
Intre timp mio-a venit CM si am fost la doctorul Tutunaru.... care nu mi-a placut deloc.
Eu am trompele infundate , iar el imi spune ca trebuie sa merg la un medic sa am un CM fara pastile, sa ma monitorizez sa vad daca am ovulatie, si abia pe urma imi va face operatie sa imi desfunde trompele.
Voua vi se pare normal asa?
Roxi
ce ai facut? Ca nu mi-ai scris pe mess.... ASTEPT
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anidaz spune:
Buna dimineata,azi dau eu cafeaua 

,ca ieri am cam lipsit.
Andra ma bucur ca ti-au iesit analizele bine,insa imi pare rau ca Bea e bolnavioara.Bea fa tratamentul si poate dupa el ,va aparea si bebe.Pacatoasa anexita asta 
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
La mine nu si-au facut inca aparitia uratii,poate chiar asculta de Oana si o asteptam pana maine,dar e abia dimineata si pana maine e mult.
Burta nu ma mai doare,insa
,ma dispera,trebuie sa merg mai incetut pe strada sa nu-i deranjez ca se ridica imediat biberoanele si ma doooor rau.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Daca nu vin azi maine mai bag un test ,desi ma indoiesc ca ar fi ceva .

O zi placuta sa aveti,ne auzim dupa masa ca atunci vin acasa,

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
claudela spune:
Anidaz, multumim de cafeluta...Eu chiar aveam nevoie de o cescuta...
De azi, in mod oficial am intrat in concediu...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
Anidaz, multumim de cafea! Ia vezi tu, poate e cu ochisori...![]()
Claudela, sa ai un concediu placut si sa te odihnesti. Mergeti pe undeva? Am auzit ca in concediu se fac bebeii...are Maria reteta...

![]()
Bea, sa ai grija de tine si sa urmezi tratamentul...
Dana, ai fost cumva la dra. Cocei vreodata? Marynik si din cate am vazut si Ruxandra sunt incantate de ea. Poate Tutunaru nu a fost in apele lui. Tipa asta am inteles ca stie sa asculte si sa dea sfaturi pertinente. Eu zic sa incerci si la ea. Poate Ruxi are detalii despre unde o gasesti. Eu iti tin pumnii sa dai peste un medic care sa te ajute.
Un weekend placut sa aveti!
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
laurraa spune:
anidaz, multumim de cafea....eu cam tarziu, dar nah, sambata....
Andra, ma bucur ca ti-au iesit analizele bine.
Bea, ai sa urmezi tratamentul si cu rabdare va fi bine si vei avea si bebe, crede-ma.
Pup la toate fetele. Irina, speram sa fie cu ochisori!
Eu am o problema. Mi-au venit si mie intr-un final rusii si numai Dzeu stie cat ma bucur, caci auzisem ca poate sa-ti vina dupa 3 luni, dupa 6 luni sau chiar DELOC si aveam o frica fetelor de innebuneam. Dar se pare ca de la provocarea nasterii, dupa 33 de zile au aparut. Numai ca ajutati-ma la monitorizare. Daca aseara am vazut pe la 8-10 o prima picatura si de fapt astazi e abundent care o declar Z1? astazi - 28 sau ieri 27?
Intotdeauna am avut probleme cu monitorizarea asta si poate de aceea am ramas asa greu insarcinata dupa 4 ani fara sa ne protejam. Am si niste probleme medicale (v-am mai povestit cu uterul puternic vascularizat). Va rog sa-mi spuneti si poate reusesc sa-mi monitorizez si eu desi nu am voie de BB decat abia peste 2 luni daca totul e bine, daca nu peste 6 abia

.
Depinde ce zice dr pe 11.
Pupici dulci.
Laura
oanaiacovita spune:
Laura, mie mi-a zis dra sa consider z1 cea in care incepe sa curga serios. Eu zic sa consideri azi z1.
In legatura cu monitorizarea, pe lange testele de ovulatie, parerea mea e ca cea mai buna metoda sunt monitorizarile ecografica incepute din z10. Pana ai unda verde la bebe, fa teste de ovulatie in fiecare luna sa poti stabili cam care e ziua ovulatiei. Iar apoi mergi la eco sa verifici ce spun testele.
Bafta!!!
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...