ORADEA (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Mercedes spune:
sileriki-imi pare rau, uite incearca si la caminul de la ciutelec ori la caminul de la siniob, poate reusesti si sunt locuri libere.Mai este ceva camin in zona nufarul al unui preot dar acolo stiu ca e mai scump in comparatie cu restul.
S a mai inseninat in centru, cum e in zona borsului?![]()
szivarvany spune:
Io prima, da ? K`st prima la inrare
, mai precis pe DNE60,km1
... acilea s-a oprit de cateva minute 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
noah, merg sa fac niste shopinguri.
Daca nu mai intru, va tzuc si sa ne auzim cu bine!
ps:aveti grija de Marius, daca tot ramane home alone
!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
marius spune:
10.16 a.m. - Borsului - se insenineaza progresiv. Soare slab
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Ioi Marius, bine ca observai. Pot face cautarea unei firme si dupa CUI. Ca tot dupa denumire am incercat. Super!
Bine ca se gandeste cineva si la contabili. ![]()
Sa aveti un weekend cat mai placut. Sincer, eu mai vreau putina ploaie ca sa ma racoresc. In camera mea sunt acum 29.9 grade. Perusii isi smulg penele de cald. Ma duc sa le pulverizez un pic de apa.
sileriki spune:
multumesc mult , saptamana viitoare ma voi interesa , dar tata nu se simte prea bine si nici nu ne lasa sa il ajutam , greu vrea sa recunoasca ca are nevoie de noi in orice moment in fine as putea sa scriu inca mult si bine dar nu vrea sa va indispun , aici e gasca vesela unde deocamdata eu nu mi am gasit inca locul din pacate va pup
Gabi_K spune:
Sileriki multa sanatate si putere pt toata familia!
Daca ai orice pe suflet, descarca-te... macar cu asta sa te ajutam...
Noi ne pregatim de plecare, maine dimineata ne luam zborul. Suntem pe ultima suta de metri... si inc nush ce mai am de impachetat sa nu uit ceva acasa.
Pup gasca!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Ioi Marius, bine ca observai. Pot face cautarea unei firme si dupa CUI. Ca tot dupa denumire am incercat. Super!
Bine ca se gandeste cineva si la contabili.
Sa aveti un weekend cat mai placut. Sincer, eu mai vreau putina ploaie ca sa ma racoresc. In camera mea sunt acum 29.9 grade. Perusii isi smulg penele de cald. Ma duc sa le pulverizez un pic de apa.
Le poti spune si altora. Putini stiu de adresa asta desi.... sunt ceva avantaje on line la o adica.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa