ORADEA (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cris, vazut pozele de la zoo, e super!
La noi a inceput zapaceala de admitere+licenta, pana duminica viitoare e nashpaaa... sunt scufundata in munci.
Mi-e groaza de frigul asta... dar sper sa mai avem ceva zile calduroase...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

nu ma bag intre voi, sa nu va virusez. M-am pricopsit c-o viroza bestiala, de la niste musafiri, care, numai ce se intorceau de la medic, pentru aceeasi problema si s-au gandit sa vina pe la noi sa-mpartim bucuria.
Acuma, sincer, m-as bucura sa mai am una bucata nas, sa am si io pe unde respira.

Numai bine!!

Marius- foarte fain site-ul!! Eu intram pe recom sau mfinante. Asta al tau merge mult mai repEde si la obiect! Mersi!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sanatate Cristina!

Mergi la inceput

Simi-mersi. Esti in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Chris... inca nu este asa de mare baza de date dar este in crestere
In rest .... aveau pe la piata ceva nasucuri de vanzare... acum nu stiu daca iti vin bine sau nu... dar stiu si eu?
Salutari pt restul... ma mir ca nu sunteti plecati (exceptie Mercedes) pe la munte pe la mare... doar e vara.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io as pleca in vacanta, dar n-am buget. Asa k ramane pe septembrie Praidul.
Pana atunic vizitez oftalmologia, stomatologia k ma simt crunt si ingrozitor, febra, frisoane, alea-alea ... :-) Lucky me.
Cris, sanatate muuulta !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

noah, Daria, deci, imi faci concurenta! Urata treaba. Dupa vreo 2 zile de apatie, pot sa zic ca in sfarsit stau la verticala, cu toti mucii si durerile in gat. Preludiul a fost mai groaznic.
Sanatate si treci pe nurofen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io aseara n-am mai putut de durere , am luat 2 ketonal forte, maaare greseala, am facut o mica hipertensiune si mi s-au spart nejte vase de sange in uokiu nou. Noah, sa fie totul complet. Asa k imediat fug la spital, apoi imi filmez dintzocii, apoi fug la dintzarosh. Mai simt oleak de febra, dar macar nu clantan din dinti :-) Am ogreata imensa, am reusit sa beau muuult ceai. Nu stiu ce poate fi ... sper sa aflu :-) Abia astept sa ajung acasa la Giulia sa vad ce face.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Cristi - cele 2 (si tu Daria, ca eu nu iti zis Cristi si tie ) va doresc sa va insanatositi degraba. Apropo, ce faceti in wd?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare de la mare!suntem acum bine,am avut cvea probleme cu bia dar e ok numa sa tina si vremea cu noi

Mergi la inceput