ORADEA (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

WE fain si spor la treburi, la cine se chinuie cu ele

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O duminica frumoasa tuturor !
Sa aveti spor la odihna si distractie !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eee, mi-a disparut postarea de dimineata:(
Ma bucur ca nu e soare, iresponsabilul de ex mi-a prajit ieri copiii, imi vine sa-l leg de un gratar si sa-l ard la foc potrivit in sos propriu. Azi au mers iar la piscina, sper sa nu se arda si mai tare.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

daca tot am aparat bengos cu zoom de 6x, azi m-am jucat de-a paparazzi... Ghiciti cine-i?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui Gabi_K

daca tot am aparat bengos cu zoom de 6x, azi m-am jucat de-a paparazzi... Ghiciti cine-i?

Rad si stiti de ce? Ca doua banci mai incolo de Marius eram si eu, iar in fata mea se juca Dariuca.
Deci si tu Gabi ai fost pe-aproape la aceeasi ora.
Caldura mare azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ufff mai... asa deci.... Gabi tu ai zis hello dar tu Siminel? Care va sa zica aveti aparate.... Hai ca a fost super . Cand am citit am avut eu o banuiala ... care s-a adeverit... presimteam ca e vorba de mine prea zambeai tu.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sa folositi sanatosi aparatul de paparazzi

O saptamana frumoasa tuturor, cu mult spor la treburi !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu n-am putut sa va salut ca a schimbat mama directia, insa m-am bucurat sa o vad pe Dariuca.
Nepotica mea iarasi a fost lipsa la apel in weekend.

Sa aveti o saptamana buna cu mult spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

mey, ce urmariri p-aci!!
No, sa va sugerez ceva de vazut! Am fost ieri la zoo la nyiregyhaza! E foarte fain! E asezata intr-o padure, pe vreo 3 ha, foarte frumos amenajata, sunt si terase cu bauturi, inghetata si papici.Animalele sunt de tot felul:girafe, maimute, foci, elefanti, canguri, rinoceri etc.
Ati fost?

O saptamana light!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Buna dimineata. Cum sunteti? Se mai racosreste de azi, ca in week-end a fost dezastru. Deci, tin sa va spun ca Rares nu varicela are, ci un soi de alergie, si daca tot am stat acasa l-am testat de la ce sa fie.
Rezultatul - laptele de casa. In consecinta am trecut la laptele de alimentara.
Voi care sunteti mari fotografi invatati-ma si pe mine cum sa formatez niste baterii reincarcabile, cat sa le las la incarcat, etc.
Am niste baterii de 2500 pe care mi le-am cumparat de vreo 6 luni, dar desi le tin la incarcat nu tin in aparat nici macar ca si cele alcaline; si am mai primit niste baterii de 2100 pe care inca nu le-am incercat, sunt inca in cutie impreuna cu ap. de incarcat.
Cristi, ce face Giulik, cum sunteti?
O saptamana frumoasa sa aveti !!!

Mergi la inceput