tauroaice (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

lexi - se aude ecoul...helloooo!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

hello.....Lexi,am o rugaminte -poti sa-mi spui daca la voi gasesc cereale Nestle pudra?Aici am doar Nutricia si nu prea trec prin bibe.Mersi anticipat,un week end bun tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Jenn, promit sa ma uit ca asa nu stiu sa-ti spun, Maria papa Humana.
Poftiti repejor la un sau un dupa gust si la o pana nu se termina!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

lexi - la multi ani mariucai!sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita!mi-am pus deja sacosa la tine la usa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani micutei Maria! Moamaaaa ce trece timpul, are deja doi ani... si parca ieri tineam pumnii si asteptam sa se nasca

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Multi ani traiasca!Scuze pt intirziere!Vreau sa merg in DE daca as sti ca gasesc,sa ma aprovizionez,pe net nu am gasit.Am luat din Ro si ii plac mult Ellei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Scuzati intarzierea, dar tin sa pup si eu sarbatorita si sa-i urez multa sanatate si numai impliniri!La multi ani, Mariuca!
Lexi sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Ce fac tauroaicele?
Noi suntem incantati de gradinita si de reintalnirea cu amicii.Abia asteptam sa incepem activitatea de prescolari
La servici totul e ok, m-am obisnuit si sunt multumita.Sotul e in concediu, dar suntem cuminti la domiciliu...facem planuri de viitor!
Va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Multumim mult pentru urari!
Poze de la ziua Mariei

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

neatza.
lexi - pupam carliontata cu ochi albastri.iar tortul...sa stii ca sacosa mea a ramas goala!
in rest, noi suntem relativ ok, adik eliza inca mai are muci.nu multi, dar destul sa stam in casa.
pupici dulci tuturor.o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Gabitz, pai hai sa-ti umplu sacosa, ia uite aici: , , . Acu' e bine?
Multa sanatate Elizei! Imediat face si ea primul anisor!

Mergi la inceput