tauroaice (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si eu in zona... in plina sesiune de toamna, deci apar mai rar:(
Mersi fetelor pt urari, AMR 4 zile...:) si intram in pita cu mic mu mare:)))

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabitz, nici macar!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Remember me?Cu cartonas la purtator, va salut si promit sa se repete...
Asta e!E greu cu serviciul, treburile casei, neamurile...si alte alea, sa mai fur ceva timp pentru net.Mi-ar trebui o vacanta!
Eu sunt singura, pentru ca barbateii sunt plecati la socrela la tara.Poate ma duc si eu maine.Mai vedem.

Mergi la inceput

Nu nimeni nu ma vrea!
Da' pe unde umblati fetelor?????
Apoi daca nu veniti, plec si eu.Ciao!Ne-auzim luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eftimie C.

[purple]

promiti sa se repete?
ruxandra - scuze pentru ieri, am ajuns tarziu acasa.mai vb.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Ce faceti doamnelor?Va pregatiti pentru marea zi de maine?
Si noi, pregatim hainutele, pernuta si florile si suntem tare bucurosi ca mergem in grupa mare

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

Citat:
citat din mesajul lui Eftimie C.

promiti sa se repete?

Da, Gabitz, am promis sa se mai repete, ca daca spuneam ca NU o sa se mai repete, eram mincinoasa din start , avand in vedere ca sunt foarte ocupata si nu am zilnic timp de net.

Va doresc o duminica placuta si tuturor scolarilor si prescolarilor, succes in noul an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Buna fetelor!Am ajuns acasa si aici e soare cu dinti...Eu am racit imediat si acu ma tratez,fata nu vrea sa doarma in patul ei,sotul e mai mult plecat cu serviciul nou,cam astea-s...Si eu urez succes celor ce miine merg la scoala,gradi si sa nu fiti mai emotionate decit ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
urez si eu un an nou bun, cu rezultate pe masura!succes la scoala!
noi suntem bine, n-avem noutati.
jenn - multa sanatate.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mult succes scolareilor si "gradinarilor"
Jenn, e foarte grea reacomodarea pentru copii asa mititei, noi ne-am chinuit vreo 2 saptamani pana cand Maria si-a revenit la "normalul" de aici. Asa ca inarmeaza-te cu rabdare.
Si aici e soare cu dinti, sunt 9 grade si Mariei ii curge nasul de cateva zile bune. Nu reusim sa-i dam de capat desi o tratam zilnic cu Sinupret care pana acum avea un efect foarte bun la ea. Acum vad ca degeaba.
Eu deja am intrat in focurile pregatirilor pentru sambata desi nu vom avea musafiri, vom fi noi intre noi. Am planificat totusi o excursie la o gradina zoologica in Franta, daca timpul tine cu noi, sau la un loc de joaca acoperit daca va ploua.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

buna tauroaicelor, si succes celor care au inceput azi anul scolar:)
Pe mine m-a muscat soarele asta dintzos, direct in sale, abia ma pot indrepta...
Jenn, multa sanatate, la fel si pt Maria lui Lexi!
Cam repede ne-a atins toamna in acest an:(((

Acum fug, ca am sedinta cu parintii la boboaca mea:)
pupici!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput