Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
noapte buna, zuzici...
intru maine sa vad la ce ora stabiliti intalnirea. problema e caldura .. cica 35 grade la umbra ..
vedem maine.
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
nu inainte de a-i spune irlandezei ca nici noi nu avem dintisori .. dar balosim, roadem tot la greu all day long .. si maraiala de la ordinea zilei. gingiuta e umflata si albita jos .. cred ca in curand o sa avem dinti si noi.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cati_magureanu spune:
Buna Monica si bine ai (re)venit..si din partea mea!
Am intrat special sa te salut si sa-ti spun ca sunt alaturi de tine, mai ales ca-ti inteleg mai mult decat crezi suferinta! Daca vrei, si eu am trecut printr-o chestie aproape similara cu tatal meu (tot atac cerebral vascular hemoragic) chiar in ziua de craciun si chiar inainte sa nasc (am nascut peste 3 saptamani cand el era in spital, vai de capul lui...si la propriu si la figurat)!
Numai ca tatal meu, din fericire pt. noi a avut zile..cum se zice...A supravietuit atacului (cand medicii i-au dat 1% sanse de supravietuire), s-a recuperat cat de cat fizic (a fost operat de 2 ori), insa a ramas cu sechele d.p.d.v al memoriei..deci creierul este foarte afectat (a fost inundat in totalitate si a stat asa 2 saptamani neputand fi operat din cauza unei bronhopneumonii f. grave)..in fine..nu-ti mai dau detalii...ideea este ca atat am plans si m-am consumat in perioada asta cum n-am plans in viata mea...am stat intr-o tensiune ingrozitoare 2-3 luni, pana a fost ok cat de cat...Ce sa-ti mai zic..ca mama venise in decembrie la mine sa ma ajute cu bebele si nu a stat saraca nici 10 zile si a trebuit sa plece inapoi la aflarea nenorocitei vesti...pe scurt..am ramas singuri, am facut cezariana si mi-a fost foarte greu, sotul s-a intamplat sa lucreze enorm de mult exact in perioada respectiva, am stat de dimineata pana la 9-10 seara singura cu copilul..sa-ti mai spun? au urmat depresii, peste depresii..plans in fiecare zi...frustrarea ca bebe nu a vrut sa suga la san...etc, etc..Acum, nu vreau sa ma mai uit in urma si sa revad chinul prin care am trecut...a trecut...
Ce sa-ti zic de mama...este intr-o continua depresie..nu poate sa se impace cu gandul ca tata este ca un copil si pace, ca pana la operatia in care i s-a introdus o valva pt. a-i drena lichidul cefalorahidian facea pe el tot timpul etc....tot spera in minuni de pe-o zi pe alta si, evident, nu se intampla (la asa o grozavie ce a avut el si recuperarea este tare grea)...insa minune este, DA, faptul ca supravietuit, ca nu a ramas paralizat si ca, cat de cat aparent, este ok...Noi speram ca-si va mai reveni cu memoria...
Cam asta..Scuze pt. mesajul kilometric si pentru detalii..Am vrut doar sa-ti spun ca ai o prietena, cel putin, aici...
Te pup,
Caty
FLUTURASUL NOSTRU DRAG
..si noi suntem [url=http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00
irlandeza spune:
Moni, imi pare rau pt. hamul in care trebuie sa stea fetita ta. Stiu cum e, noi am stat de la natere pana la 3 luni, implinite, dar al nostru arata altfel. Tot pt. displazie la soldul stang, din fericire noi suntem bine acum, facem verificari din timp in timp.
Insanatosire grabnica.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
monicaa spune:
Doamne Caty, prin ce ati trecut si voi si inca mai treceti!!
E oribil asa ceva, mai ales ca te ia total pe nepregatite.Si tu esti ca si mine departe de casa. Off
La tata nu s-a putut face nimic. Se inundase complet, era in coma, iar medicii au spus ca sansa de supravietuire la operatie e de 1 la 100 iar daca supravietuieste e sigur paralizat pe partea stanga si poate avea si alte complicatii neprevazute.Plus ca urma sa ii taie o parte din creier. Mai mult chirurgul s-a certat cu neurologul, ca el nu opereaza un pacient in starea lui tata ca ii moare sigur la anestezie etc. Saraca sor'mea ma suna din 2 in 2 minute, ca ce sa facem, ca trag doctorii de ea sa se decida daca il operam sau nu. Ne-am decis sa nu. Daca printr-o minune ar fi scapat si ar fi constientizat in ce hal el, ne-ar fi blestemat. Sigur n-ar fi vrut sa traiasca asa. A fost cel mai oribil moment din viata mea sa decid sa il las pe tata sa moara. Iar ptr sor'mea ce sa mai spun ca ea mai era si acolo.
Iti multumesc din suflet ptr sustinere si iti doresc multa sanatate tie si familiei.
Noroc cu clopoteii astia mici ca ne mai insenineaza viata.
Pupici si noapte buna
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
monicaa spune:
Irlandeza, si noi am fi trebuit sa purtam de la nastere. Dar la spital nu ni s-a spus nimic, au trecut doar pe hartie mentiunea.
E drept ca nici noi nu am citit hartia aia de iesire din spital. Nici nu mi-a trecut prin cap ca acolo sunt informatii noi le care nu le stim.
Pana am ajuns noi la primul control la pediatru, avea fata 4 saptamani. Ea ne-a trimis la ortoped, pana am primit acolo termin am infasat-o cu 2 pampersi si pana am primit hamul era Clara deja de 2 luni.
Daca iese controlul bine la sfarsitul lui iunie, mai purtam iulie 24h si august numai noaptea. Daca nu, se tot lungeste cu cate 1 luna.
Pupici si noapte buna
La noi e isterie totala..Germania e in finala!
cati_magureanu spune:
..aaa..si vroiam sa-ti mai spun Monica, ca nici tata n-a apucat sa-si vada (mai degraba sa-si constientizeze) nepotul...si avea asa emotii..Am fost in romania sa-l botezam pe Matei, dar acum ii spuneam cine este si peste 1 minut ne intreba : dar el cine este (referindu-se la Matei)..asa ca..saracul..pentru el tot nu exista...
of...
Irlandeza, si noi ne luptam cu gingiutele dar inca nici un semn de dintisori..
Honey, uite ce raspunsuri am gasit pe net de la niste mamici care s-au confruntat cu o problema asemanatoare (mai mult sau mai putin ca nu stiu exact care sunt simptomele lui AJ, daca kk-utza este verde s.a.m.d..)..
I have a 3 month old who at 2 1/2 months old was pooping only once a day and then the liquidy (several times per day started) and lasted for about 3 weeks. The doctor says it is diahrrea and that it is probably a virus and will just take some time to run its course. Additionally, if the baby is producing alot of saliva (drooling) quite a bit, etc. then the doctor says all of this is swallowed and irritates the bowel and then the only way it can come out is through the poop. Hope this helps. If it is a viral infection it can take several weeks to clear out completely.
..si alt raspuns...
Green, mucousy stool
This can be a result of a virus. Often the only sign we see of a virus is in the green stool. This is evidence of malabsorption in the intestines. Watch for how many days and with what consistency it is occurring. With a virus, it will run its course over a few days and begin to improve.
Another cause of malabsorption in the intestines can be teething. The profuse saliva of a teething baby can cause irritation in the intestines interfering with proper absorption. When babies teethe, we can see lots of drooling. Large quantities of saliva is swallowed which can irritate the intestines causing runny, acidic stools. This can also cause a rash in the diaper area.
I found this information at:
drjaygordon.com/development/pediatricks/poop.asp
Poate este de la saliva in exces, de la dintisori....
Du-te pe site-ul asta de mai sus si poate ai sa gasesti acolo informatii mai amanuntite..Doctorul asta, Jay Gordon, explica fiecare chestie legata de bowel movment (culoare, consistenta si ce semnifica)..
FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
monicaa spune:
Ellenutza,la noi sta Clara dupa modelul nemtesc si asta de la nastere.In camera la noi nu mai mult de 21 de grade (nemtii zic 16-18, eu as fii de acord ca asa imi place si mie, dar ingheatza tati).
Acum doarme in body, pijama cu maneci si picioare scurte si un sac de dormit super subtirel. Si avem ziua 23-24 de grade afara.
Cat era iarna, pijamaua avea maneca lunga si sacul era un pic mai gros (vatuit).
Iar cand e cald si aici (chestie extrem de rara...hainele de vara parca le-am luat dejeaba) numai body si sac de dormit.
Cat despre premergatoare...au avut nasii nostrii asa ceva. Copilul s-a jucat tare bine cu ele, dar dupa ce a invatat sa mearga. Cat a fost in procesul de invatare le-a ignorat complet.
Pupici si noapte buna
cati_magureanu spune:
Asa este Monica..noroc cu clopoteii nostri dragi..Matei a fost lumina mea in zilele alea negre...cu toate ca nu m-am putut bucura de el asa cum ar fi trebuit fiind depresiva si obosita..si cu cat drag si emotie (de sacrificii nu mai vorbesc cate am facut si cat ne-am chinuit sa-l avem) l-am asteptat..si soarta a facut in asa fel incat sa nu ma pot bucura cum as fi vrut, de nasterea lui si de primele lui 3 luni de viata..asta este..
Ca tot veni vorba de clopotei, am si uitat sa-ti zic ce clopotica scumpa ai! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Pup
FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Mitsu-bishu spune:
Ven, nebulele sunt folosite special pentru nebulizator, dupa cum bine ti-ai dat seama... Spray-ul are alta concentratie si e pentru Babyhaler... So... Noua ni s-a prescris, pe langa Augumentin, 10 zile de Flixotide de 0.5 mg, fiola de 2 ml, de doua ori pe zi, din care primele 5 zile a fost nevoie sa facem Ventolin mai inainte cu 10 minute, sa se dilate bronhiolele. Doamna doctor de la urgente a spus 10 zile pentru ca bby era considerat caz grav, medicul lui pediatru a zis 2 - 3 zile... Am facut 3 zile. Se pune o doza de 2 ml odata impreuna cu 1 ml de ser fiziologic. Dar mai intai trebuie 0.2 ml Ventolin + 2 ml ser, in primele zile. Ventolinul tot pentru nebulizator - e un flaconas cu lichid... Dupa V. se asteapta 10 minute ca sa actioneze. Reteta primita de tine mi se pare... Criminala. La propriu. Pai cum sa ii dai unui copilas asa de mic hidrocotizon... 30 de zile?! E astmatic declarat? (oricum asta se poate sti dupa 2 ani...) Nu stiu, mi se pare exagerat, fa cum te-o indemna inima... Da, se dau 2 fiole pe zi, dar... Pentru un numar mic de zile... Nu asa, o luna... Si in ser fiziologic, ca ... presupun ca e prea concentrat pentru el... Of! Sper sa treceti cu bine peste! Pupici multi la grasunei!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!