Puiuti de Randunici 2008!! (42)
Raspunsuri - Pagina 17
ariel_7000 spune:
olgutza, m-am spart de ras!!! auzi sa calci pe pisica!!!
azi m-a intebat una cat are fetita:))) i-am explicat ca "fetita" e baietel si ea tot o dadea zor, ca e prea frumos sa fie baietel:))) (ea tinand de mana o dulceata de baietel...) si apoi a inceput, frateeeee, sa se planga, ca ne chinuim cu ei sa-i facem mari si ei ne dau in cap apoi!!!
. i-am dat cu flit si m-am carat de acolo, ca simteam ca mi se ridica sangele la cap:)
roxana, la tine a fost episodul 2 de ras:))) cu kk carduri:)
mimo, super toni!!! eu i-am zis uneia, care m-a intrebat ce are teo de urla, ca il tai cu drujba. a tacut instantaneu si s-a carat:)
cat despre intrebarea mea....la ce regulamente idioate au astia nu m-ar mira sa am (IAR) surprize. stiu ca pt sect. 2, pasapoartele erau undeva pe m. bravu, ceea ce m-ar avantaja, ca iorga e departe de mine si fara masina, ajung iar la mana taximetristilor:)
nu-i bai ca ai facut greseli, te iertam, ca doar esti inginer:))). poti corecta mesajele gresite sau care nu-ti plac prin butonul de edit, care se afla deasupra postarii tale.(asta daca nu vrei sa ai mustrari de constiinta ca nu a iesit impecabila emisiunea:))lol.
stela, merci de info. am gasit un centru de consiliere aici, pe pantelimon. mai e unul si pe iancului.
m-a sunat mama de la tara, a gasit un sg. loc in casa, unde are semnal, i-am zis sa-i faca semn cu creta:))) alex se balaceste in piscinuta, face plaja, mananca zmeura si capsuni productie proprie...vreau la taraaaa! mai ales ca in casa e racoare si seara e chiar frigut!!!
am vazut ca intrebati cu ce il inveliti pe bb acum. cu NIMIC! am avut o tentativa de a-l inveli cu un scutecel de finet, dar teo parca zboara in somn....asa ca se dezveleste in secunda imediat urmatoare.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
gbutucica spune:
Mino este tare sotzul tau, dar te rog sa ieie aminte sa nu mai bati cpchii in public
raportez o manichiura nota 10 cu floricele(daca vreti va arat) o pedichiura nota 20 si un andrei adormit,painea a fost scoasa din cuptior( nearsa) si afara 1000 de grade.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
pucca spune:
Fetelor, vreau sa-i cumpar fetii o bratara rosie, pentru deochi. Poate sa fie din silicon, sau impletita, orice, rosie sa fie. Am o fundulita pe care i-o pun, dar o uit mereu acasa. Ati vazut ceva similar pe undeva?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
http://community.webshots.com/album/562970457aCvxZI
luny spune:
tot p-aici si noi..pe seara vom iesi afara, am facut curat pana acum, era sa atipesc si eu, cand s-a trezit Mufa..
mimo, sa va fi de bine pasaportul cu maimutica!
normal ca am ras sa mor de faza cu cafteala
olgutz si eu le am p-astea cu plonjatul!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Mimo, sor'mea e cu noua ani mai mare, fratele meu cu opt. Lucrurile au stat asa: frati-miu s-a jucat cu mine pana cand am facut eu vreo 7 ani ( in sensul ca mie nu mi-au trebuit alti parteneri de joaca, pentru ca il aveam pe el non-stop ), timp in care sor'mea ma ignora( cred ca o scoteam din sarite cu zgomotul meu ) sau ma pupa excesiv de mult. Cand am inceput sa merg la scoala si frate-miu sa dea de fete
, s-au schimbat lucrurile: sor'mea a inceput sa ma mai bage in seama, iar pentru frate-miu nu existam decat ca sa imi iau shuturi in fund ( la propriu, cum ma prindea ca stau si nu ma misc, cum o furam
). Oricum, acces deplin la lumea lor nu am avut decat cand am terminat liceul. Si nu am avut niciodata cu ei relatia pe care au avut-o ei intre ei copii fiind ( am recuperat acum, e drept! ).
Si sa stii ca ea statea parca in P8 ( de baieti
ar fi trebuit sa fie , sau P12 ??!? uite ca o intreb ) ca se iubea prea tare cu actualul sot si tata al copiilor ei
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Bubu, fain, dar indisponibila....
Butucico, tu coci pe caldura asta? Paineee???
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ursuleata spune:
Gata!!! Am terminat si noi si cu botez si cu vaccin si cu baitza
!!!
am pus cateva poze aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2127560400102382701vaasTS
De la botez mai astept un pic!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
natynic spune:
P12 era de baieti, Olgutza!
(stiu io
)
Ehee, am rezolvat cu CIC la primaria lu Vanghelie, yupiiii! Nu mi-a trebuit nici o cerere de suspendare si cam doar jumate din actele de care imi zisese Ioana
. DAAAARRR, pt ca si eu vroiam tot virare pe card, imi trebuia extras de cont si n-aveam, asa ca m-am dus la BRD (Stela, eu de la BCR mi-am inchis contul si alte comentarii nu mai am!)unde la BRD pt acel amarat de extras am stat la coada mai mult decat drumul pana la primarie, statul la coada acolo si drumul de la primarie la BRD!
A, si sa nu mai zic ca la primarie in biroul pt indemnizatii erau 5 gagici in f sexy rochii de vara, cu craci la vedere si tocuri, 2 munceau si restul FUMAU, IN BIROU! Iar alaturi la alocatii ea PAUZA de pranz si afara pe hol coada de umpleau tot holul. Traim in Romanica si asta ne ocupa tot timpul...
Indrumul inapoi am vrut sa-mi caut sandale...si i-am luat randunoiului maiou 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
M-a cuprins si pe mine febra cumparaturilor de la chicco...se ia pe bune!
dar eu am comandat de 178...ca tot tb sa merg joi sa iau banii de trusou
!
si raportez prima victorie asupra Barosanelului:a stat in scoica 1 ora
si s-a jucat cu ce i-am agatat eu pe acolo
! si nu mai vrea sa stea pe spate ci in popou..mama ce urlete mi-a tras cand l-am pus in pat
...sunt tare fericita ca sta in scioca,maine il iau la plimbare si o sa pot conduce si eu fara sa stau in spate si sa-mi rupa mainile !ce fericita sunt![]()
Am vazut Ursuletul
,ce zambete trage si el!
Cuscra
sa te linistesti!nasol cu astia de la BRD...mie sotul mi-a facut card pt alocatia Barosanelului la CEC
...dar,nu am avut probleme ,deocamdata![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Bai, ca sa nu mai ziceti ca sunt eu nebuna! Covorasul meu de activitati a fost cumparat cu 65 de eur de la Toys'rus. Uitati cat costa la noi:
http://www.newbabymilk.ro/produs92/Rainforest-Melodies-&-Lights-Deluxe-Gym.htm
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE