Puiuti de Randunici 2008!! (42)
Raspunsuri - Pagina 16
amira_roxana spune:
stela cred ca muream cu popo ala de gat acolo pana se kk carduri! ce cretini!
olgutzika te-ai apucat de echilibristica pe motan?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
Olgutzika spune:
Mimo,
! Nu arunc, dom'le, hartii pe jos! Nu arunc nimic pe jos, de fel: singurul lucru urat pe care il faceam era cand stingeam tigarile in nisip la mare
, dar unde sa sting!?! Numai cand mai aveam bere/suc, profitam si le stingeam in sticle/cutii. Nu tocmai ok, dar macar nu era in nisip. Nu consum curent/gaz aiurea, conduc astfel incat consumul sa fie mic, masina o ingrijesc astfel incat noxele sa fie minime...Da' ce folos
?
Sor'mea a terminat in '92, tot la Politehnica, silicatii ( nu stiu denumirea corecta, da' stie sa faca sticla si caramida refractara
). Ea e ciumeaga, profeseaza
si a ajuns director de productie
Vezi daca ramaneai inginera?!?! Director de productie ajungeai
!
Ioana, merge agatat oriune, asta e farmecul ...da' ce puii mei sa mai comand io de inca un meleon?!?!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Pai de ce? E suma fixa? 150 RON? sau vrei sa cheltui trusoul copilului?!
Zic asa ca eu abia azi l-am luat si mi s-a ingreunat rau portofelul
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Roxi, 

. Ai descris perfect
!!! Da' nu vreau sa ma mai antrenez, sper sa o las balta cu soiul ala de echilibristica.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Ioana, da, pentru provincie comanda minima e de 150 de lei. Nu mai zic ca eu am comandat deja fluturele, am citit pe urma conditiile si acum astept sa ma sune sa mi-o iau peste bot
...
Olga
mamica de
numeioana spune:
si nu mai platesti curierul? sa ma uit si pe alte site-uri sa vedem poate il gasesc...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Ioana, da, merge oriunde agatat.
Olgutza, nasol cu spagatul de dimineata...eu am avut mana libera de la cumnatica sa comand de 2 mil
Nu ma lasa sa le desfac din cutii, ca i le da ea la botez 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
HahaOlgutza...pai si tu ai o sora mai maricica bine decat tine vad!Spune drept, te chinuia cand erai mica? sa stiu si eu la ce sa ma astept din partea Teodorei
Si o fi stat si ea in P9 in regie nu? Unde era dixtractia in toi si pe mine nu ma lasa tata sa stau mai tarziu de ora 9!
O tempora! Am fost in iarna la biliard acolo in regie si cand am vazut cum arata acum locul 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Ioana, uite aici
http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=magazin_virtual
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune: