Casnicute sexy (175)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
helau sexoaselor ![]()
mamaaaa...scriem pe pagina asta de 3 zile...cred ca daca ne straduim putin si peste o saptamana tot aici suntem ![]()
ma bucur ca v-au placut cuibushoarele mele...am baut o cafelutza de la atelocin
miho
tu ce facusi bun azi?
ai mei sunt raciti, ruxi tuseste cam nasol(nu stiu ce sa facem)nu are criza de astm...dar...mi-e frica rau
si alex si tati sun prinsi de raceala, pe mine ma doar doar in gat...n-au nici pofta de mancare...fir-ar sa fie de frig...
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alexa si mami spune:

vreau si eu putin chef de facut bagaje. tre' sa spal, sa calc, sa le adun pe toate, da' nu e obligatoriu ca gasim ce ne trebuie si pe acolo![]()
alexa si
mami
doinabita spune:
Buna fetelor!eu am facut toata ziua treaba.Pana imi repara masina de spalat...am incurcat-o.Dar ma descurc eu...La noi a fost iar cald, de nu stii pe unde sa te bagi si eu am avut treburi multe prin curte.Acum parca sunt lovita in cap...
Voi ce faceti?
Miha, am ras cu lacrimi!!!!E o dulceata Amira!!!!da ce ii dadeai sa pape? de se stramba asa? nu ii placea?
Doina Bita
atelocin74 spune:
Monicoooo, ma bucur ca ti-a placut cafeluta facuta de mine mai bine zis de soata ca el e primul la bucatarie dimineata
, el ma serveste prima data pe mine si pe urma ma intreaba daca poate servii si sexoaseleeeeee ,,,, daaaaaaaaaaaaaaa , zic eu , chiar te rogggg!!!!!! Poate ca nu o sa le placa tuturor dar ... asta e ...la atitea nu poti sa le faci pe plac !!!!! Lianoooo tu ce zici ???
gyongyi
monica-elizabet spune:
atelocin, atunci o beau mai cu pofta ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
atelocin74 spune:
Monica , nu cred ca are asa mare importanta cine o face ,,, defapt...aparatul..
. intentia conteazaaaaa.
gyongyi
monica-elizabet spune:
se vede treaba ca azi nu o facu' nimeni...nici macar aparatul ![]()

pentru toate sexoasele
pe unde sunteti fetelor?
atelocin...
daca te-am suparat era doar o glumita 
si la noi tot sotul face cafeaua...adica aparatul ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
si eu ma bucur... ![]()
sexoaselor...scot
zau asa...unde sunteti frate? chiar vreti sa scriem o sapt pe pag asta??
eu azi am fost la scoala la sedinta si atat mi l-au laudat d-nele pe-acolo pe alex...ca mi-a crescut inima in mine ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post