Casnicute sexy (175)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
Ia uitati si voi ce fel poate sa faca fata mea la mancare.
E adevarat ca am pus oareshce suc de lamaie
...dar chiar asa? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Miha
strambacioasa mica...e bestiala noi cred ca ne-am uitat cu totii de cel putin 20 de ori si am ras mai ceva ca la cascadorii rasului ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
'neata ![]()
Va servesc cu o cafeluta 

suculet 

Cuscra saraca Amira, si-a dat seama deja, cit de acra poate fi viata, citeodata ![]()
Pune-i mey zahar in papita nu lamii ![]()
Va tuc in ordine alfabetica, sper sa mai revin, asta daca nu se opreste ploaia, deocamdata incep sa car tot de prin bucatarie in alta camera, asta preventiv, ca m-oi trezi cu meseriasii, sper ![]()

mariussimiuc spune:
Helau! 
Va salut repejor din goana calului
si p-aia iesim la plimbarica...
Cuscra,e mai buna lamaia ca face pofta de mancare.
Zaharul strica dintii. ![]()
Va pup si spor in toate tuturor!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:

pe toate
sunt in zona, m-am servit cu cafea ca-s capie de somn...ruxi a fost tare agitata azi noapte(din cauza racelii) abia de la 4 a adormit klumea si la 7 ne-am trezit 
multam de cafea Danelutza 
miha
plimbarele placute
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alexa si mami spune:

si eu capie de somn, dupa aproape 2 ore, deh somnul de frumusete ![]()
miha, e bes-ti-a-la fii'ta!!! lesin de ris. dar ea mititica nu se lasa, papa, papa.
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
Dumnelor...a fosrt o liniste pe-aici de ma dor urechile ![]()
ce faceti, pe unde sunteti?
eu azi am facut cuiburi de viespi(desi stiam reteta de la tine Danelutza de mai bine de 1 an cred)
spre rusinea mea nu am icnercat-o...azi am vazut-o pas cu pas prezentata pe forumul veronicai si m-am apucat si eu de treaba...a iesit ea nitel cam inghesuita dar bestiala la gust...de-acum incolo am sa o fac mai des...
va poftesc si pe voi
Cuiburi de viespi vi le las pentru maine la cafelutza
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
atelocin74 spune:
Buna dimineata,
Monica bune cuiburile de viespii , mai ales cu o 

sau chiar un 
, binenteles daca Monica vrea ![]()
gyongyi
mariussimiuc spune:
Helau! 
Monule,tare fain e cuibul ala.
N-am facut cafea,dar merge si fara. ![]()
Atelocin, iar ai incurcat borcanele?Pardon,strigarile...![]()