Puiuti de Randunici 2008!! (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut!
sunt rupta de atata
astept sa se termine bibele de sterilizat si ma duc la nani!
vreau sa zic ca bravo Vio pentru banuiala cu dintele Rebeccai, Clau, multa rabdare si DENTINOX,CALGEL si Panadol/Nurofen!
Bravo,Naty ca l-ai convins pe randunoi sa plecati! O sa va simtiti minunat!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hii, am vazut domnisorica Iulia cu ochelari si in leganut, super, super!

Clau, ma bucur ca te-ai simtit bine la curte. Am citit la inceputul cap. asta(ca pe ala vechi nu l-am citit ), ca ii dai completare. Nu te intrista, oricum i-ai dat mai mult decat mine Stefanut a inceput acum sa pape san dor 2 minute maxim si se vede si la el cum curge laptic pe langa gurita, insa apoi gata, urla si vrea bibe.Azi, cel putin a mancat putin de la mine, restul am muls si i-am dat cu bibe, dar nu se mai face asa mult lapte...

Vad ca vb de gratare, si noi am facut la amiaza, tot in casa, pe aragaz, din motiv de regim, mai mult. De ieri am avut niste crampe groaznice, alalteri noapte cel putin nici nu am dormit de crampe...si de ieri am papat f.f putin am baut mai multe lichide si cam atat...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Flore, groaznic suna ce pove tu, dar si f haios...Bianca e un adevarat dracusor cu chip de inger ; las ca-i ies ei maselutele si mai creste si o sa se intelepteasca fata mamei...apoi va trece Mada prin fazele astea -sau ea e o cumintica?
Bubu, baga si tu o poza, sunt curioasa mai ales de pantofiorii loz bonbon . Spor la pregatiri!
Ce plictiseala la meciul Spania-Italia! Nici nu se compara cu meciurile super din ultimele zile. Daca bate Italia imi tai venele, nu ma mai uit la nici un meci ca nu mai am cu cine tine!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

clau pt dintisor este bun calgel sau dentinox,acum depinde ce isi face efectul ai bine la ea,nu e devreme ea are 4 luni mai acus nu?fata mare

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-29/19:30:07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

bubule,

Eu astept poze cu rochita de la Debenham's. Si daca tot ai fost pe acolo spune-mi si mie care e masura cea mai mare la rochii pe care ai vazut-o in magazin?

Am vazut pe site la ei o rochita superba dar am un feeling ca-n Romania ori nu o au ori nu au marimea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi mama, dar stiu ca azi ne rasfeti
Eiiii, acu' ce sa zic ... cine are ce arata sa-i traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

da naty madutza este tare cumintica pe cuvant e asa de buna,ar dormi non stop daca ar lasa-o bianca,nu plange nemotivat si atunci cand o face sunt situatii extreme doar o problema avem ca nu se prea impaca ea cu papatul,nu ii place nici ei ca si biancai de altfel,2 mofturoase si madutza inca mai are putini colicei,care o mai supara,dar sper sa scapam de etapa asta mai repede .

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-29/19:30:07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, zice Tuchi ca e grasa, da' minte! O sa-i creasca doar nasul...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am venit si noi de la botez...am avut un finut ffff cuminte,nici nu a marait,si eu ma asteptam sa ma urle,ei,uite ca nu am avut parte de asa ceva!suntem franti,David e asa de obosit ca nu poate adormi,iar maine are Gradisi tb dus ...A fost tare frumos,caldura mare-noroc cu AC(ca tot ati vb de el)-,si cel mai nasol e ca nu s-au facut poze,cel care tb sa vina sa faca poze nu a mai ajuns ca i-a murit mama la ora12,botezul fiind la 13 si i-a anuntat abia la 13 ca nu mai poate veni,eram deja in Biserica,eu aveam la mine aparatul dar nu am pus baterii noi si dupa 3 poze s-a descarcat,ei alt aparat nu aveau,si uite asa......mama ce ghinion!asta este!bine ca bebelusul Casian,a fost increstinat !mai,si ce rau imi pare ca am avut o freza!
Am citit tot:
Giani,bine ca ai iesit din butoi
Naty,ce domisorica cocheta ai acolo
Cuscra,ma bucur ca i-a priit Teodorei la tarasi te anunt ca se poate lua de mana iar cu sotu,ca nici lui nu ii place in scoica,urla de ma termina si ajunge in brate!Stiu,Naty,nu e bine ,incerc mereu sa il pun dar ne termina cu tignalul....dar noi tot incercam!
Clau,pt dintisorul care da sa iasa Rebeccai
Gudinde,
Cristina,sunt datoare cu un raspuns:analizele Barosanelului le repetam peste 2 luni...pana atunci ,mergem inainte cu Dumnezeu
Olga,nu o sa-mi tin pliscul,daca zici tu
Oana ,sa-ti fie de bine shoppingul si spor la pregatiri!
Tuchi ,vad ca ai bagat la greusi ai avut si audienta
Flori,off-lasa ca se fac fetele mari!
Va las ca sunt obosita rupta!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, nu stiu care e cea mai mare marime la rochite, dar sa stii ca erau si mari! Chiar langa cabina mea proba o fata grasuta si tot proba, deci erau marimi mari! Preturile la rochite sunt intre 250- 500 sau 600 ron, la astea de ocazie. La cele casual sunt si 150 sau 200, super bune ca material. Eu sunt indragostita de magazinul asta.

Naty, stai 5 minute ca ma duc sa fac poza la pantofi!

Clau, ce dlagut ca ii iese dintisor! O sa-ti pape tzitzi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput