Puiuti de Randunici 2008!! (41)
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaGoji spune:
Giani - cu banana poti sa mai astepti putin, ca e cu potential alergen, Vladic a fost alergic la banana la 6 luni, dupa care i-am mai dat o data la 9 luni, si iarasi a facut alergie, si dupa aia numai aproape de 11 luni a inceput s-o tolereze. Daca totusi insisti sa-i dai, opareste-o cu tot cu coaja in apa clocotinda. Mar - pana pe la 9 luni i-am dat doar copt in cuptor sau fiert. In supica poti introduce treptat morcov, dovlecel, telina, pastarnac, radacina de patrunjel deocamdata.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
Cristina era vb ca stai cu bota pe suncile noastre nu sa te dAI MARE cu ale tale , vrei sa ne iei locul facinduti reclama\.super la Tarnita.
Roxanavoi avea grija sa nu mai intru curind in butoi.
Giani ..Mamica de ANDREI
,....
andreiul meu
Daca am cu ce, bre! Am cu ce!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gbutucica spune:
Cristina, saruumina pt sfaturi.si
si te rog nuincepe si tu cu grasimile , ca te stiam fata cuminte.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
gbutucica spune:
Eu va pupacesc mamiceste, si va doresc o noapte buna, cu soamne usoare si linistite, cu vise placute si putine, si cu bb dormiciosi si nemofturoshi.
si NOAPTE BUNA
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
gudinde spune:
Buna seara fetelor ... sper sa mai fie cineva, caci de obicei cand vin eu se evapora lumea...
Eu ma declar o balena esuata ... mor de cald.
Luny
piscina? 
Naty
uite despre astea vorbesc:
http://www.medishop.ro/products_/36/97/tensiometre_digitale/tensiometru_omron_m10_it
http://www.medishop.ro/products_/36/95/tensiometre_digitale/tensiometru_omron_m3i
http://www.promed.ro/index.php?pid=1296
mstela spune:
Hello natiune!Nu am citit nimik...
scuzati absenta,dar azi am fugit pe la tara,la 50 km,super marfa,verdeata,Teo a stat in carucior afara la umbra multe or,numai ca a fost si o parte nashpa.(nu putea fi totul perfect)..
Fata noastra nu vrea sa stea in scoica!!!
Ne-a zapacit pana a adormit la un moment dat,bineinteles la mine in brate si am putut s-o pun in centura in scoica.Altfel,cand o puneam,parca se aseza pe arici.Nu-i place pozitia si tipa.Vrea numai la orizontala sau pozitie verticala.E si o scoica ciudata tare,dar e primita,dehh,pozitie cam nashpa in ea.
Revin,fiindca treb sa facem baitza...
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Gudinde, nu stiam ultimul model, cel cu pompa manuala, dar cu cele complet automate am lucrat mult si sunt ff bune (si, evident, mult mai comode)
Stela, nu stiu ce scoica ai dar cam toate pot fi puse cu copilul si la orizontala si cu diverse grade de inclinare. Iuliei nu-i place orizontal, e drept ca protesteaza scurt timp, ea adora cu masina in scoica. Mai incearca alte pozitii, ia scoica in casa si mai pune-o in ea sa se invete sau ia naibii alta scoica, nu-i o avere dar, daca vrei parerea mea, nu o tine nici un moment in brate cand masina merge, NU RISCA, mai ales ca suntem in Romania si niciodata nu se stie ce vine in secunda urmatoare, sunt om trecut prin 2 accidente stupide si stiu ce vorbesc! A mai fost o discutie pe tema asta, Delphin a insistat tot asa; subiectul asta NU il inchei, o sa insist sa va zic tuturor de cate ori e nevoie sa NU tineti copilul in masina in brate!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt repetenta clasei iar, cu temele nefacute...v-am zis ca am intrat in focuri pt. botez, azi am umblat dimineata si am cumparat costumatiile de botez. Mi-am luat rochita frumoasa de la Debenhams, pantofi loz bonbon de la Zigo
, mi-am luat si niste chiloti cu burta si se strang putin suncile
. Am facut o traista delucruri de la Z pt. bebe si le platim maine, la reducere. Chiar merita sa luati acum la reduceri, sunt 3 zile, 50% reducere.
I-am luat si lui Vlad tot de la Debenhams, camasuta si blugi trei-sferturi. Mai are sotul sa-si cumpere, dar am mers pe rand, ce sa facem...
Ieri am fost cu Vlad la dr. Stanciu, mi-a dat niste siropele pt. tuse, parca e mai bine acum, ca de doua saptamani o tine langa cu o tuse...
Ma duc sa mai citesc putin sa vad ce-ati mai facut!
Va pupic!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
alinusha06 spune:
ali ia uite ca eu sunt prezenta
dar cu cititul mai mult ca de scris credeti-ma imi este f greu ,efectiv ma epuizeaza cele doua fetite,mai ales cea mare este f neascultatoare ,la sfarsitul zilei chiar numai pot ,toata ziua schimb la pampersi de numai pot ,mai ales ca biancai ii ies ultimele maselute si face toata ziua kk,cea mica e mica si trebuie schimbata ,spalata mereu,cand nu schimb scutece le dau sa pape ,apoi le culc ,sa iesi afara cu ele ,pana le imbraci,numai zic de gatit nici vb ca asta nu fac de mult ,mancam mai mult prostioare ,nici nu as avea timp,de abia reusesc sa ii fac biancai ,si uite asa sunt epuizata si psihic si fizic,noroc ca sotul lucreaza in ture si ma ajuta mai mereu dar tot ne mai luam la cearta din cauza lor ,ca nu e cuminte ,ba scrie pe pereti,ba desarta ghivece cu flori,ba arunca telecomenzi la gunoi(asa sa va fac sa zambiti),si uite asa eu mi-s de platon non stop,si unde pui ca la pranz tre sa dorm cu ele ca altfel nu doarme nici una sunt pe tura inversa,dar daca dorm eu cu ele dorm fetele si 3-4 ore ,deci nu pot sa fac nimika,de abia apuc dimineata sa ma spal pe fata si dinti ca altfel .......
Dar va citesc cat de des pot ,a si cand mai am timp tot particip la concursuri pe net ca le iau premiile lunar la mai toate revistele
,nu stiu cum dar sper sa ca la un moment dat sa fiu mai activa.
pupici si bebici cumintici
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina 
(04.03.2008)
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-29/19:30:07
gudinde spune:
La capitolul bb asigurat as vrea sa va povestesc ceva. La unul din locurile de munca anterioare seful meu avusese un accident de masina. In masina sotia si bblina mica. In timpul accidentului bblina a zburat efectiv prin masina si nu mai reuseau sa o scoale. La spital si-a revenit fetita.
Totul s-a terminat cu bine, dar daca se poate evita ...