Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Buna intrebarea cu iaurtul... si eu il mai incalzeam la micro si nu imi placea cum se face.Noi papam iaurt sim ca ala nu are lapte praf ...are doar lapte de vacuta
Care-i ala?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Buna intrebarea cu iaurtul... si eu il mai incalzeam la micro si nu imi placea cum se face.Noi papam iaurt sim ca ala nu are lapte praf ...are doar lapte de vacuta
Care-i ala?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
stai ca ma duc sa vad unde se produce si revin..Mai am unul in frigi
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralucis
stie cineva cand sunt reducerile acelea misterioase la z, care tin vreo 3 zile? eu am card, dar cred ca scrisoarea cere anunta acest lucru s-a ratacit pe drum si anul asta n-am mai primit.
Incep pe 23 iunie.
Ank83 spune:
Miha.. vad ca se fabrica la Faget in jud Timis... Este fabricat de Simultan. uite am gasit si un site www.simultan.ro
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
dar vad ca distribuie doar in zona de vest....Deci la noi nu gasesc iaurt la dorna..Eu sunt mare fan al lor...asta nu ca as avea radacini pe acolo..la Dorna
...dar chiar au gust ca lactatele facute de bunica
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
Miha.. vad ca se fabrica la Faget in jud Timis... Este fabricat de Simultan. uite am gasit si un site www.simultan.ro
Sa papati voi sanatosi
ca la noi nu este!Vazut poze de la balaceala si de la petrecere.
Pupici si la gimnasta inotatoare.

Vasari spune:
Buna seara!
Am vazut inotatorii! Foarte draguti! 
Creem, imi pare tare rau de cazatura. Si la noi s-a deschis sezonul, dar cade din picioare. :(( Se ridica si ia cate ceva de pe masa sau pat si uita sa se mai tina.
Noi am fost plecati de vineri la Valcea. Am vizitat Manastirea Bistrita, Cheile Bistritei Valcene, culele de la Maldaresti si am vazut ceramica de Horezu. A fost foarte obositor, mai ales pentru Maria, dar si foarte frumos. O adevarata aventura sa o tin in scaunul auto. Maria ar zice pas si la carut si la scaun. Mai e cineva asa?
Avem si poze, o sa le urc acum, si filmulete cu ridicatul in picioare, si nu numai, dar trebuie sa studiez intai cum se uploadeaza. Daca cineva poate sa ma ajute cu instructiuni rapide pt Picasa - Help!
La fel de rau stam cu diversificarea, fara dintisori si par. :))
Se ridica mereu in picioare, se tine de orice, canapea, masute, pat... Ia diverse lucruri de pe ele si am observat ca se si deplaseaza usor pe laterala patului. Eu nu o ajut deloc, de fapt nu o incurajez. Cert e ca nu mai pot lipsi nici 2 min de langa ea, nu stiu cum o sa ma descurc, se ridica si uita sa se mai tina. Deja avem cateva cazaturi la activ.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mariussimiuc spune:
Am terminat de vazut si pozele cu suporterul cucuiet.
Ma'c sa-mi caut ceva de mancare prin frigider. ![]()
Vasari spune:
Am reusit... Film 1 si 2. Era cam obosita, dar poate reusesc o captura mai buna zilele astea.
Somn usor tuturor fetitelor si baieteilor! 
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adra_bell spune:
Neata!
A trebuit sa astept sa se deruleze toata reclama aia sacaitoare la mitzupishi ca sa ma pot loga.
Alina, am vazut filmuletele, foarte dragalasa Maria, cum sta ea in picioruse intr-un echilibru fragil
. Ii cumpar si eu Evei xilofon d-ala si toba mai vreau sa-i iau, sa vedem daca o sa o distreze.
Creem
dragalasa accidentata.
Am uitat sa va spun ca am tuns-o serios pe cretulici, avea ditamai claia in permanenta uda de transpiratie, mi-a fost mila de ea.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)