Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
quote:
Hai ca ma bag eu in seama: e o frisca vegetala ce o gasesti in comert (o stiu pe cea de la Hulala, alta nu-mi mai vine-n minte) si chiar arata dupa cum ii spune numele cand o pui in vasul de la mixer. Se bate nu-stu'cate minute si gata frisca. Mie personal nu-mi prea place, tot cea mai buna e cea din smantana, dar asta vegetala nu cred ca are multe calorii.. sau are?
Este si smantana pt frisca si tot frisca lichida ii zice.
Aia vegetala nu are multe calorii in schimb are multe E-uri.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Ank83
incepand de aici avem cateva poze de la balaceala ...si de aici de la ziua velisolui mai male
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Buna seara!
Wooow ce ochi are Raul! Super frumosi! E un albastru mai deosebit, cel putin asa se vede in poze!

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
adyanna spune:
quote:
Originally posted by creem
Buna seara!
Am adormit-o pe puiuta mica...saracuta de ea...nu mai vroia sa se dezlipeasca de tzatzi...cum ma simtea ca vreau sa plec, cum incepea sa planga.Cred ca s-a speriat azi rau...uffff
Sa va povestesc acum...ca a trecut ceva timp si m-am mai linistit.
Am lasat-o dormind, ca de obicei, in pat, imprejmuita de perne si plapumi, stiind ca nu poate sa le escaladeze. Ea s-a trezit, si, contrar obiceiului ei nu m-a strigat ci a ....escaladat pernele. A cazut si s-a lovit si de noptiera si de sertar..ca era deschis. Eu eram la calc...pe forum
cand am auzit un urlet...deja mi-am imaginat ce s-a intamplat. Am gasit-o cu fata in jos, incercand sa ridice capul si tot dadea cu el de sertarul de la noptiera
Acum are niste cucuie.....vai de ea!
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
pitica! 
Adriana si
adyanna spune:
quote:
Originally posted by cristi07
super dulce Alexia!
nu era de ajuns ca era gimansta,acum o faci si inotatoare! cred ca s-a distrat!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Subscriu! Super tare! Imi lasa impresia ca e un copil tare nastrusnic! Are o privire tare nazdravana!

Adriana si
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by adyannaquote:
incepand de aici avem cateva poze de la balaceala ...si de aici de la ziua velisolui mai male
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Buna seara!
Wooow ce ochi are Raul! Super frumosi! E un albastru mai deosebit, cel putin asa se vede in poze!Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
asa sunt si in realitate
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
E frumos sa alaptezi ..dar am vazut si copii alaptati grasani si foarte bolnaviciosi..
Parerea mea,laptele matern ajuta,dar nu face miracole.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
A cazut Sofi din pat!
A facut buba sau e numai sperietura ta?
Pupici la zburdalnica mica.

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
E frumos sa alaptezi ..dar am vazut si copii alaptati grasani si foarte bolnaviciosi..
Parerea mea,laptele matern ajuta,dar nu face miracole.Oricat laptic de la mami ar manca,daca are 2 caciuli in cap si tot atatea bluze,prima data cand da cu nasul intr-un curent
(mama lui de curent care pandeste pe la colt
) a racit instant. Sau daca e ferit si corcolit peste masura,ce se intampla cand da prima data piept cu virusii dintr-o colectivitate?
exact asa zic si eu

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by cristi07
...si acum trebuie sa ma laud si eu putin...azi dimineata, RAdu s-a ridicat singurel in fundulet!
Felicitari!

Felicitari si lui Piu pentru dintisor.

si de
. Eu eram la calc...pe forum
cand am auzit un urlet...deja mi-am imaginat ce s-a intamplat. Am gasit-o cu fata in jos, incercand sa ridice capul si tot dadea cu el de sertarul de la noptiera
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)